- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sen bakıyor um da uyanıkken rüya görüyorsun be canimYencez ayıpsınnn her zaman onun borusu ötmeyecek bu günler geçecekkk
HahhhHBak sen sen önce Color yen o da seni çiğ çiğ yiyecek cirkef seni
Ooooo çok pis oldu B bilinmeyenkullanici altta kalmaman lazımSen bakıyor um da uyanıkken rüya görüyorsun be canim
Gör bak Color da yenecek seniHahhhH
Limonlu su içtim ama midemi yaktı kavurdu resmennOoo afferim benim rakibe gitmeden ağzına bişey atsaydin
Kendi kendine sevinsin abla haftaya göreceğiz son gülen iyi gülerOoooo çok pis oldu B bilinmeyenkullanici altta kalmaman lazım
Ben dedim ama ise yararsa yaparsın diyeLimonlu su içtim ama midemi yaktı kavurdu resmenn
Ölmek var dönmek yokkkkBen dedim ama ise yararsa yaparsın diye
Ah canım ah kevserim pasta yemiş senin spor gittiKendi kendine sevinsin abla haftaya göreceğiz son gülen iyi güler
SEK mi içtin naptın limonuÖlmek var dönmek yokkkk
Aynen bakalım pazartesi bı tüyo verir bizeÖlmek var dönmek yokkkk
Yesin vedaydı o işte fazla kilolara veda pastasıAh canım ah kevserim pasta yemiş senin spor gitti
Sen dün o kadar pasta dedin bak kızın canını çektirdin hep suçlusu sensinYesin vedaydı o işte fazla kilolara veda pastası
Evlerinde varmış zaten abla ben demeden önce deSen dün o kadar pasta dedin bak kızın canını çektirdin hep suçlusu sensin
Hemde çok pis düştünüz dilime vay halinize cirkeflik değil mi@AKovser kızz ne konuştuk senle bak dillere düşürdün bizi ah ahhhh
Ben asaletimi koruyacağım cuma göreceksin senHemde çok pis düştünüz dilime vay halinize cirkeflik değil mi
Tabi tabi anlattın o kadar yemeyecek kızı hemde akşam 9 da yediEvlerinde varmış zaten abla ben demeden önce de
Fazla asaletli olma tartıda artı gelirsinBen asaletimi koruyacağım cuma göreceksin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?