- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Git tabi ki ama no no no yeme Magnum bitter çikolata ekmek daha sayayim mi saat de on buçukEsim yiyecekmis yalniz gitmem diyo ne diyim
YimicemmmGit tabi ki ama no no no yeme Magnum bitter çikolata ekmek daha sayayim mi saat de on buçuk
Hu hu yaşasın haftaya iyi hazırlan rakip bu hafta bol eksi al ki haftaya az olsunYimicemmm
KestinAy saçlarımı kestim
Kızlar bu hafta beni mazur görün nolur eşimle kavgalıyiz ve durum pek iyiye gitmiyor belki boşanmaya kadar gidebilecek durumda... Bu hafta menü paylasamayabilirimColorayzn canım bu hafta muaf oluyum olur mu menü ve spordan
Kevserim yatmış yine
Yuh yani ona daİyi akşamlarrr..
Moralim yerlerde..
Akşam spor, kişisel bakım falan yapıcam diyordum kp aradı geliyoruz diye..
Benim planlar iptal tabi..
Ona zaten canım sıkılmıştı bir de çok kilo almışsın falan dediler iyice çöktüm..
Görümcemin biri aylardır görmemişti beni, kilo aldı demişler benim için ona, o da yok o kadar değildir falan diyormuş beni görünce şok geçirdi resmen..
Bana kilo ver yoksa kardeşimin yanında annesi gibi durursun dedi
Daha düğüne var bir ay hiç vrrmesen 5 6 verirsin sıkı tut bu haftaYok Firdevsim ya, canım sıkıldı uyku yok yine..
Yuh yani ona da
Daha düğüne var bir ay hiç vrrmesen 5 6 verirsin sıkı tut bu hafta
Pasta olmamış canım tamam söylediği sözler ayıp ama yemek için bahane olmuş artı bir buçuk var zaten yarım daha koyma üstüne hadi silkelen bugün cuma bu hafta miladin olsun ver şöyle bir iki havan yerine gelsinMenümü yazıcam da hangi yüzle bilmiyorum...
Kızlar iyi gecelerColorayzn
Sabah
2 yumurta bir kase yoğurt 2 kaşık yulaf kepeği
Öğlen
Haşlanmış tavuk
Akşam
2 köfte 2 sucuk 1tane kanat ızgara
2 lt su spor yok misafirim var
Kardiyo yap meto hizlansin arkasından da bı egzersiz yap sıkılaşırsin kurban bayramında aldığım kıyafetler emanet gibi duruyor üstümde bir ay da bu fark olduysa sen de neden olmasinHaklısın..
Hele spor yapınca 5 versen 10 gibi duruyorsun..
Çok fazla kilolu da değilim ya, hemen farkediyor..
Pasta olmamış canım tamam söylediği sözler ayıp ama yemek için bahane olmuş artı bir buçuk var zaten yarım daha koyma üstüne hadi silkelen bugün cuma bu hafta miladin olsun ver şöyle bir iki havan yerine gelsin
İşte bu sabah erken kalkmaya calis kalkınca meyve yada başka birşey at ağzına meto uyansın kahvaltı sana kalmis ondan sonra akşam yemeginide hafif yersen oldu da bittiİyi oldu ama bana, o kadar yersen sonuç böyle olur..
Yarın çok başka olucak benim için..
En erken 1 ay sonra görecek tekrar beni, o laflarını hatırlatıcam ona..
Tabi şu anki benden eser kalmayacak o gün inşaAllah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?