- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Pis görümcesinin suçu beee benim değilllTabi tabi anlattın o kadar yemeyecek kızı hemde akşam 9 da yedi
Fazla asaletli olma tartıda artı gelirsin
Tabi tabi at gorumcesinin üstüne temize çık yok öyle dünya pasta pasta al sana pastaPis görümcesinin suçu beee benim değilll
Allahın izniyle artı gelmem rahat ol sen
Canı sağolsun onunTabi tabi at gorumcesinin üstüne temize çık yok öyle dünya pasta pasta al sana pasta
Tabi canım canı sağolsun senin de canın çekti Antep baklavası ye tam olsunCanı sağolsun onun
Valla getirirse benimki yerim afiyetle OhhhTabi canım canı sağolsun senin de canın çekti Antep baklavası ye tam olsun
Ya benim rakippp nerelerde acep anca uyusunColorayzn
Oooo başarılar abla inşallah geçeceksinNe uyumasi sinavim var sinavim
Ye canım lop lop et olsunValla getirirse benimki yerim afiyetle Ohhh
İnşallah hayırlısı ile geçersin canım sen basarirsinNe uyumasi sinavim var sinavim
annnnaaaaaaammmmm hadi başarılar ben biliyorum yaparsın sen azimliiii hırslı bi kadınsınNe uyumasi sinavim var sinavim
Oooo başarılar abla inşallah geçeceksin
İnşallah hayırlısı ile geçersin canım sen basarirsin
annnnaaaaaaammmmm hadi başarılar ben biliyorum yaparsın sen azimliiii hırslı bi kadınsın
o totonu çok açık ta bırakıyorsunKızlar bu arada çok güzel bir rüya gördüm açık okyanusta yüzüyordum etrafta hiçbir şey yok Avusturalyaya doğru yüzücem diyordum baktım emek verdiği şeyin karşılığını alacaksın diyor tabirde inşallah kilo verebilirim ona delalettir
Tabi canım totoyu açıkta bıraktım.demiyorsun daKızlar bu arada çok güzel bir rüya gördüm açık okyanusta yüzüyordum etrafta hiçbir şey yok Avusturalyaya doğru yüzücem diyordum baktım emek verdiği şeyin karşılığını alacaksın diyor tabirde inşallah kilo verebilirim ona delalettir
Allah yardımcın olsun canım..
Hakkınızda hayırlısı inşaAllah..
Nasılsın canimamin canım
O nasıl bir laftır yaa insanlar ne densiz oluyorlar ayıp denen bişey var.İyi akşamlarrr..
Moralim yerlerde..
Akşam spor, kişisel bakım falan yapıcam diyordum kp aradı geliyoruz diye..
Benim planlar iptal tabi..
Ona zaten canım sıkılmıştı bir de çok kilo almışsın falan dediler iyice çöktüm..
Görümcemin biri aylardır görmemişti beni, kilo aldı demişler benim için ona, o da yok o kadar değildir falan diyormuş beni görünce şok geçirdi resmen..
Bana kilo ver yoksa kardeşimin yanında annesi gibi durursun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?