Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kardiyo yap meto hizlansin arkasından da bı egzersiz yap sıkılaşırsin kurban bayramında aldığım kıyafetler emanet gibi duruyor üstümde bir ay da bu fark olduysa sen de neden olmasin

Sabah ilk işim bu olsun..
Güne kardio ile başlayayım, diğer egzersizlerimi daha sonraya saklarım..
İnşaAllah çok güzel geçecek bu hafta, hatta bu ay..

İşte bu sabah erken kalkmaya calis kalkınca meyve yada başka birşey at ağzına meto uyansın kahvaltı sana kalmis ondan sonra akşam yemeginide hafif yersen oldu da bitti

Tamamdır..
Evde meyve, sebze kalmamış ya, yarın alışveriş yapılacak..
Olmadı sadece limonlu suyumu içerim..
Akşamları zaten genelde ızgara oluyor, babam seviyor diye, hafif yemek istiyor akşam ki, 1-2 parça birşey yiyorum, hem tok tutuyor hem de hiçbirşey yememiş gibi hissediyorum..

Oda olur meto ne kadar erken uyanırsa o kadar yakarsin böyle düşün akşam zaten hafif diyorsun abur cubur da kestin mi bı de spor nedir ya 5 6 kilo senin için

Oda olur meto ne kadar erken uyanırsa o kadar yakarsin böyle düşün akşam zaten hafif diyorsun abur cubur da kestin mi bı de spor nedir ya 5 6 kilo senin için

Tamamdırrr..
6-7 gibi uyansam çok iyi olur da daha uyumadımm :)))
Heyecan yaptım niyeyse, uyuyamam da
Çok ağır geldi ya, yer miyim hiç.. Bugün boşluğuma denk geldi, yoksa bütün gün kendimi tuttum, emeğime acırım yani..

Valla bilinmeyen de seni yer yersen benden söylemesi çok pis hırs yaptı beni yenecegim diye sadece kendi emeklerine değil onun emeğine de yazık edersin ha ha çok pis sorumluluk yükledim sana

Valla bilinmeyen de seni yer yersen benden söylemesi çok pis hırs yaptı beni yenecegim diye sadece kendi emeklerine değil onun emeğine de yazık edersin ha ha çok pis sorumluluk yükledim sana

Doğru ya, sabah pasta yediğimi görünce beni asar mı keser mi bilmiyorum hiç ama sonuna kadar haklı..
Ağzıma sürmem istediğim kiloya gelene kadar..

Nasıl duruyorsun bu kadar yemekle ?
Kıskanmıyorum dersem yalan olur :) MaşaAllah..

Ayip etmişler dedikleri lafla kendileri tamam alabilirsin ama annesi gibi durursun agir olmus biraz.
Haslama tavuk izgara bu tip seylee tok tutuyor o sebepten ilzancigim gayette doyuyodur bence: ) bence sizde tahilgilleri biraz uzak tutun menunuzden karabugday okey ama bi ogun tuketin az tuketin mesela.bir tabak falan olmasin.toparlarsin kovserim ben pazartesiye bomba giria yapicamm :)

Hadi inşaAllah canım :)
Doğru diyorsun, ekmeği kesmeye çalışıyorum ya kendimi karabuğdayla idare ediyorum ama artık onu da azaltıcam..
Çavdar ekmeği bana çok iyi geliyor, buğdayın tek dilimiyle mümkün değil doymam ben ama çavdarın bazen yarım dilimi bile yetiyor, çok tok tutuyor..
Sabah azıcık da olsa eksi göreydim tartıda, moral olurdu..
Pastayla biraz zor daa...

Aynen gec saatte yedigin bisey tum.gunun gramaji.kadar ediyor neredeyse az da olsa. Ben.tuttum yemedimm karnim gurul gurul suann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…