Kardiyo yap meto hizlansin arkasından da bı egzersiz yap sıkılaşırsin kurban bayramında aldığım kıyafetler emanet gibi duruyor üstümde bir ay da bu fark olduysa sen de neden olmasin
Ayıp ettin o konuda bak üstüme tanımamVericem inşaAllah..
Belli etmedim ama çok kırıldım, kırılınca da inat ederim..
Pasta nedir şeker tanesi sürmem artık ağzıma..
Çirkeflikte sınır tanıma bana karşıı :))
Yen beni bende yenildim diye hırs yapayimSabah ilk işim bu olsun..
Güne kardio ile başlayayım, diğer egzersizlerimi daha sonraya saklarım..
İnşaAllah çok güzel geçecek bu hafta, hatta bu ay..
İşte bu sabah erken kalkmaya calis kalkınca meyve yada başka birşey at ağzına meto uyansın kahvaltı sana kalmis ondan sonra akşam yemeginide hafif yersen oldu da bitti
Ayıp ettin o konuda bak üstüme tanımam
Yen beni bende yenildim diye hırs yapayim
Oda olur meto ne kadar erken uyanırsa o kadar yakarsin böyle düşün akşam zaten hafif diyorsun abur cubur da kestin mi bı de spor nedir ya 5 6 kilo senin içinTamamdır..
Evde meyve, sebze kalmamış ya, yarın alışveriş yapılacak..
Olmadı sadece limonlu suyumu içerim..
Akşamları zaten genelde ızgara oluyor, babam seviyor diye, hafif yemek istiyor akşam ki, 1-2 parça birşey yiyorum, hem tok tutuyor hem de hiçbirşey yememiş gibi hissediyorum..
Ben kamyon tekeri lafını duydum sana dediği ne ki pasta yiyorsunHadi bakalım, çirkefliğin dibine vuralım bu hafta
Çirkefsiz falan ama arkadaşlığın süper
Konuştuk kendime geldim..
Oda olur meto ne kadar erken uyanırsa o kadar yakarsin böyle düşün akşam zaten hafif diyorsun abur cubur da kestin mi bı de spor nedir ya 5 6 kilo senin için
Ben kamyon tekeri lafını duydum sana dediği ne ki pasta yiyorsun
Valla bilinmeyen de seni yer yersen benden söylemesi çok pis hırs yaptı beni yenecegim diye sadece kendi emeklerine değil onun emeğine de yazık edersin ha ha çok pis sorumluluk yükledim sanaTamamdırrr..
6-7 gibi uyansam çok iyi olur da daha uyumadımm :)))
Heyecan yaptım niyeyse, uyuyamam da
Çok ağır geldi ya, yer miyim hiç.. Bugün boşluğuma denk geldi, yoksa bütün gün kendimi tuttum, emeğime acırım yani..
Kalır mıyım hiç gitti 12 bile yolun yarısına az kaldiAyıp ama yani, bu kadar kırıcı olup kendilerine insan mı diyorlar ?
Neyse neysee biz bu sözlerin altında kalmayızz Çirkefimm
tesekkur ederim canim ❤❤❤❤
Kepek beni çok tok türüyor yavrumNasıl duruyorsun bu kadar yemekle ?
Kıskanmıyorum dersem yalan olur :) MaşaAllah..
Valla bilinmeyen de seni yer yersen benden söylemesi çok pis hırs yaptı beni yenecegim diye sadece kendi emeklerine değil onun emeğine de yazık edersin ha ha çok pis sorumluluk yükledim sana
İyi akşamlarrr..
Moralim yerlerde..
Akşam spor, kişisel bakım falan yapıcam diyordum kp aradı geliyoruz diye..
Benim planlar iptal tabi..
Ona zaten canım sıkılmıştı bir de çok kilo almışsın falan dediler iyice çöktüm..
Görümcemin biri aylardır görmemişti beni, kilo aldı demişler benim için ona, o da yok o kadar değildir falan diyormuş beni görünce şok geçirdi resmen..
Bana kilo ver yoksa kardeşimin yanında annesi gibi durursun dedi
Nasıl duruyorsun bu kadar yemekle ?
Kıskanmıyorum dersem yalan olur :) MaşaAllah..
Kalır mıyım hiç gitti 12 bile yolun yarısına az kaldi
Kepek beni çok tok türüyor yavrum
tesekkur ederim canim ❤❤❤❤
Ayip etmişler dedikleri lafla kendileri tamam alabilirsin ama annesi gibi durursun agir olmus biraz.
Haslama tavuk izgara bu tip seylee tok tutuyor o sebepten ilzancigim gayette doyuyodur bence: ) bence sizde tahilgilleri biraz uzak tutun menunuzden karabugday okey ama bi ogun tuketin az tuketin mesela.bir tabak falan olmasin.toparlarsin kovserim ben pazartesiye bomba giria yapicamm :)
Aynen gec saatte yedigin bisey tum.gunun gramaji.kadar ediyor neredeyse az da olsa. Ben.tuttum yemedimm karnim gurul gurul suannHadi inşaAllah canım :)
Doğru diyorsun, ekmeği kesmeye çalışıyorum ya kendimi karabuğdayla idare ediyorum ama artık onu da azaltıcam..
Çavdar ekmeği bana çok iyi geliyor, buğdayın tek dilimiyle mümkün değil doymam ben ama çavdarın bazen yarım dilimi bile yetiyor, çok tok tutuyor..
Sabah azıcık da olsa eksi göreydim tartıda, moral olurdu..
Pastayla biraz zor daa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?