Ciddi misin üzülme bı daha ki sefere geçersinVe yine kaldım.
O bidahaki sefer hic gelmicek sanirim.agladim artik sinirimden yeter yani oturttugum yerde kaldim.o aldiklari paralar varya 80 80 gozlerine dizlerine dursun.sanki profesyonel suruculer cart diye park ediyo arabayi bari bi hakd aha verin dimi 1 hak daha.girdim cizgi var o cizginin disindayim diye kaldim böyle adaletmi var yaa haram zikkim olsun uc.gundur gidip geliyorum yürümekten ayaklarim patladi yoruluyorum verdigim emek para yazik yaaCiddi misin üzülme bı daha ki sefere geçersin
Canım ben 2010 almıştım kaldırıma çıktım ve 85 ile geçtim şimdi çok zorlastirmislar alabiliyorsan bı hafta özel ders alO bidahaki sefer hic gelmicek sanirim.agladim artik sinirimden yeter yani oturttugum yerde kaldim.o aldiklari paralar varya 80 80 gozlerine dizlerine dursun.sanki profesyonel suruculer cart diye park ediyo arabayi bari bi hakd aha verin dimi 1 hak daha.girdim cizgi var o cizginin disindayim diye kaldim böyle adaletmi var yaa haram zikkim olsun uc.gundur gidip geliyorum yürümekten ayaklarim patladi yoruluyorum verdigim emek para yazik yaa
Hadi beeeeeVe yine kaldım.
En iyi kullanıcı bile düzgün park etmezken acemilerden beklemeleri çok yanlış üzülme canımO bidahaki sefer hic gelmicek sanirim.agladim artik sinirimden yeter yani oturttugum yerde kaldim.o aldiklari paralar varya 80 80 gozlerine dizlerine dursun.sanki profesyonel suruculer cart diye park ediyo arabayi bari bi hakd aha verin dimi 1 hak daha.girdim cizgi var o cizginin disindayim diye kaldim böyle adaletmi var yaa haram zikkim olsun uc.gundur gidip geliyorum yürümekten ayaklarim patladi yoruluyorum verdigim emek para yazik yaa
Alamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyememCanım ben 2010 almıştım kaldırıma çıktım ve 85 ile geçtim şimdi çok zorlastirmislar alabiliyorsan bı hafta özel ders al
En iyi kullanıcı bile düzgün park etmezken acemilerden beklemeleri çok yanlış üzülme canım
Alamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem
Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(
tesekkur ederim canim ❤❤❤1. liğini de mezuniyetini de tebrik ederim canım :)
Fazla kilosuz günler diliyorum sana :)
cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese insaallah ❤❤❤❤
tesekkur ederim tatlim darisi sana5.olmuşuzzz veeeeechocolate19 da 1.ci olmuş yineeeee tebrikler canım
sıkma canını elbet olacak birgün. Hep bu heyecan.Ve yine kaldım.
Ya park edemedin sifir sekilde diye kalıyorsun meselaYaa çok üzüldüm çok mu zorluyorlar ben 2013de çok kolay şekilde almıştım sıkma canını dünyanın sonu değil ya sağlık olsun
Ya park edemedin sifir sekilde diye kalıyorsun meselayoksa trafikte skntim yok parktan kalmistim ilkinde ikinci de yaptim kavramada kaldim hic hata yapmadığım yerde simdi yine park sinirim bozuldu yaa valla nefret ediyorum
Yani bende park skntisini anlamıyorum yaa nedir yani zorunuz deliricemm deliriceeeemmm haram.zikkim.olsunn yaa gecmesin boğazlarından vallahi yaa cok moralim bozuk yaa bıktım artikBen anlamadım neden bu kadar zorlaştırmışlar trafikte o kadar salak sürücü varken hem de
Ayaklarim su toplamış vaziyette egitime gidicm edicen diye.aciyolar cok ugrasiyorum emek veriyorum bosa cikiyoBen anlamadım neden bu kadar zorlaştırmışlar trafikte o kadar salak sürücü varken hem de
inşallaaahhtesekkur ederim tatlim darisi sana
sıkıntı yapma geçersinAlamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem
Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(
Ayaklarim su toplamış vaziyette egitime gidicm edicen diye.aciyolar cok ugrasiyorum emek veriyorum bosa cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?