Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ciddi misin üzülme bı daha ki sefere geçersin
O bidahaki sefer hic gelmicek sanirim.agladim artik sinirimden yeter yani oturttugum yerde kaldim.o aldiklari paralar varya 80 80 gozlerine dizlerine dursun.sanki profesyonel suruculer cart diye park ediyo arabayi bari bi hakd aha verin dimi 1 hak daha.girdim cizgi var o cizginin disindayim diye kaldim böyle adaletmi var yaa haram zikkim olsun uc.gundur gidip geliyorum yürümekten ayaklarim patladi yoruluyorum verdigim emek para yazik yaa

Canım ben 2010 almıştım kaldırıma çıktım ve 85 ile geçtim şimdi çok zorlastirmislar alabiliyorsan bı hafta özel ders al

En iyi kullanıcı bile düzgün park etmezken acemilerden beklemeleri çok yanlış üzülme canım

Canım ben 2010 almıştım kaldırıma çıktım ve 85 ile geçtim şimdi çok zorlastirmislar alabiliyorsan bı hafta özel ders al
Alamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem
En iyi kullanıcı bile düzgün park etmezken acemilerden beklemeleri çok yanlış üzülme canım

Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(

Alamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem

Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(

Yaa çok üzüldüm çok mu zorluyorlar ben 2013de çok kolay şekilde almıştım sıkma canını dünyanın sonu değil ya sağlık olsun

Yaa çok üzüldüm çok mu zorluyorlar ben 2013de çok kolay şekilde almıştım sıkma canını dünyanın sonu değil ya sağlık olsun
Ya park edemedin sifir sekilde diye kalıyorsun mesela yoksa trafikte skntim yok parktan kalmistim ilkinde ikinci de yaptim kavramada kaldim hic hata yapmadığım yerde simdi yine park sinirim bozuldu yaa valla nefret ediyorum

Ya park edemedin sifir sekilde diye kalıyorsun mesela yoksa trafikte skntim yok parktan kalmistim ilkinde ikinci de yaptim kavramada kaldim hic hata yapmadığım yerde simdi yine park sinirim bozuldu yaa valla nefret ediyorum

Ben anlamadım neden bu kadar zorlaştırmışlar trafikte o kadar salak sürücü varken hem de

Ben anlamadım neden bu kadar zorlaştırmışlar trafikte o kadar salak sürücü varken hem de
Yani bende park skntisini anlamıyorum yaa nedir yani zorunuz deliricemm deliriceeeemmm haram.zikkim.olsunn yaa gecmesin boğazlarından vallahi yaa cok moralim bozuk yaa bıktım artik

Ayaklarim su toplamış vaziyette egitime gidicm edicen diye.aciyolar cok ugrasiyorum emek veriyorum bosa cikiyo

Kız bir sakin ol kendine gel dünyanın sonu değil ya bak yapma böyle yine girersin ilerde ne olacak sanki hakkın bitti mi doldu mu şimdi girmezsin ilerde girersin şart mı şu an araba kullanman Bak bende var hiç kullanmam araba elimi bile sürmem babam araba aldı kullanayım diye hiç ihtiyaç duyup binmedim dünyanın sonu değil ya ehliyetin olunca ne fark edecek bana tek faydası artı 18 yerlere girerken kimlik Sorduklarında onu çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…