Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem

Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(
Niye öyle diyorsun hemen vazgeçme al ehliyeti nasıl olsa yapamıyorum deme yapacaksın alacaksın Benim arkadaşım son hakkında aldı şimdi çok iyi bı şoför ben birincide aldım depriyaj ile frenin yerini bilmiyorum desem yeridir sen bı al şu heyecanını at üstünden bı daha ki sefere olacak inan

Bende yemekli düğüne davetlinin dedim bacagimi yaktım dedim bu halde spor yapan ben düğüne gitmemek için ne dedim aman duynasinlar

Iyi yapmışsın abla valla ben de akşam 7de yemek yiyemem ya 5de buluşalım ya da ben sadece çay içerim dedim sadece bir şeyler içicez valla salata bile yiyemem dışarda içinde ne var belli değil köpek gibi uğraşıyorum 1 akşamda gömemem tüm emeğimi

Sen oldun oldun anladın bu diyet mantigini

hiç gidesim yok ama rutin sporum kalacak hava da serinken akşam 7 yürüyüşüm mükemmel olurdu
Canım tamam spor candir ama sen çok yapıyorsun şunu biraz azaltsan iyi olur kaslarını bitireceksin diye korkuyorum bir gün de en fazla onunda uzman kişiler için 4 saat nerdeyse sende o kadar yapiyorsun

birşey olmaz canım eve geldiğin de evin içinde koşar gibi yürü o zaman durduğun yerde
öyle yaparım sanırım leslie de yaparım azcık.. of içim sıkıldı her an bahane bulup gitmeyebilirim zaten nedense 2 elimdeki parmaklarda dünden beri acayip bir uyuşma var çok halsizim hiç iyi değilim

Canım tamam spor candir ama sen çok yapıyorsun şunu biraz azaltsan iyi olur kaslarını bitireceksin diye korkuyorum bir gün de en fazla onunda uzman kişiler için 4 saat nerdeyse sende o kadar yapiyorsun

durduramıyorum kendimi duramıyorum her şey boş geliyor spor dışında ben ki hayatımda hiç spor yapmamış biriyim çok ilginç. biraz googlelıcam abla bu dediğin durumu bakayım bi kendime de zarar vermeyim

Sonu degilde esimm kiziyoo

Insallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…