- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Niye öyle diyorsun hemen vazgeçme al ehliyeti nasıl olsa yapamıyorum deme yapacaksın alacaksın Benim arkadaşım son hakkında aldı şimdi çok iyi bı şoför ben birincide aldım depriyaj ile frenin yerini bilmiyorum desem yeridir sen bı al şu heyecanını at üstünden bı daha ki sefere olacak inanAlamam sanirim saati 60tl calsiiyo olsam tamamda calismadigim icin esimden birde onun icin para vermesini isteyemem
Basim agriyor moralim cok bozuldu yaa nerden girdim.bu ehliyet isine ben yaa.nerdenn :'(
Bende yemekli düğüne davetlinin dedim bacagimi yaktım dedim bu halde spor yapan ben düğüne gitmemek için ne dedim aman duynasinlarYaaa akşam yemeğine dışarı davetliyim ne yapıcam ben birüsü bahane üretim olmadı
Salata yersinYaaa akşam yemeğine dışarı davetliyim ne yapıcam ben birüsü bahane üretim olmadı
Bende yemekli düğüne davetlinin dedim bacagimi yaktım dedim bu halde spor yapan ben düğüne gitmemek için ne dedim aman duynasinlar
Sen oldun oldun anladın bu diyet mantiginiIyi yapmışsın abla valla ben de akşam 7de yemek yiyemem ya 5de buluşalım ya da ben sadece çay içerim dedim sadece bir şeyler içicez valla salata bile yiyemem dışarda içinde ne var belli değil köpek gibi uğraşıyorum 1 akşamda gömemem tüm emeğimi
Sen oldun oldun anladın bu diyet mantigini
birşey olmaz canım eve geldiğin de evin içinde koşar gibi yürü o zaman durduğun yerdehiç gidesim yok ama rutin sporum kalacak hava da serinken akşam 7 yürüyüşüm mükemmel olurdu
Canım tamam spor candir ama sen çok yapıyorsun şunu biraz azaltsan iyi olur kaslarını bitireceksin diye korkuyorum bir gün de en fazla onunda uzman kişiler için 4 saat nerdeyse sende o kadar yapiyorsunhiç gidesim yok ama rutin sporum kalacak hava da serinken akşam 7 yürüyüşüm mükemmel olurdu
öyle yaparım sanırım leslie de yaparım azcık.. of içim sıkıldı her an bahane bulup gitmeyebilirim zaten nedense 2 elimdeki parmaklarda dünden beri acayip bir uyuşma var çok halsizim hiç iyi değilimbirşey olmaz canım eve geldiğin de evin içinde koşar gibi yürü o zaman durduğun yerde
Canım tamam spor candir ama sen çok yapıyorsun şunu biraz azaltsan iyi olur kaslarını bitireceksin diye korkuyorum bir gün de en fazla onunda uzman kişiler için 4 saat nerdeyse sende o kadar yapiyorsun
Sonu degilde esimm kiziyooKız bir sakin ol kendine gel dünyanın sonu değil ya bak yapma böyle yine girersin ilerde ne olacak sanki hakkın bitti mi doldu mu şimdi girmezsin ilerde girersin şart mı şu an araba kullanman Bak bende var hiç kullanmam araba elimi bile sürmem babam araba aldı kullanayım diye hiç ihtiyaç duyup binmedim dünyanın sonu değil ya ehliyetin olunca ne fark edecek bana tek faydası artı 18 yerlere girerken kimlik Sorduklarında onu çıkarıyorum
Niye öyle diyorsun hemen vazgeçme al ehliyeti nasıl olsa yapamıyorum deme yapacaksın alacaksın Benim arkadaşım son hakkında aldı şimdi çok iyi bı şoför ben birincide aldım depriyaj ile frenin yerini bilmiyorum desem yeridir sen bı al şu heyecanını at üstünden bı daha ki sefere olacak inan
tamam canım işte sabret azcık olay soğusun öyle tekrar denersin şansını sıkma tatlı canını boşver herkes sanki hemen alıyor mu ehliyet..Sonu degilde esimm kiziyoo
Insallah yaa
B bilinmeyenkullanici bizde de akşam yemeğinde pide var kiymali.
Isirikta almiim mii yaaaoh oh sakın diyim bir ısırık bile almaaaaasalatadan ye sadece
Ama almiyim evet bir isirik derken yarisi gidiyo alinca almicam oki doki.zaten taze fasulyemizz varoh oh sakın diyim bir ısırık bile almaaaaasalatadan ye sadece
hah az yağlı ise fasulye ye bak sakın diyim bir ısırık bile alma yine artıda çıkarsın haaa pazartesiAma almiyim evet bir isirik derken yarisi gidiyo alinca almicam oki doki.zaten taze fasulyemizz var
Cikmiyciiimm tartim gozz kirptii :)hah az yağlı ise fasulye ye bak sakın diyim bir ısırık bile alma yine artıda çıkarsın haaa pazartesi
ye yeeee rakibimIsirikta almiim mii yaaa
Yiyecaaaamye yeeee rakibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?