- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
aaaa kilo mu vermişsin çok sevindimmmCikmiyciiimm tartim gozz kirptii :)
Delice bir fikir bence.Ne isin var istanbuldakızlar ist'la taşınma fikri nasıl ????
Bilemiyciiiim artik rakibimm soylemiyor bende soylemicemm pazartesi de tarti bildirmicemm hahaaaa kilo mu vermişsin çok sevindimmm
Delice bir fikir bence.Ne isin var istanbulda
Bilemiyciiiim artik rakibimm soylemiyor bende soylemicemm pazartesi de tarti bildirmicemm hah
Delice bir fikir bence.Ne isin var istanbulda
Bilemiyciiiim artik rakibimm soylemiyor bende soylemicemm pazartesi de tarti bildirmicemm hah
Aklının ucundan bile geçirmekızlar ist'la taşınma fikri nasıl ????
Valla İst iş de zor hayat da zor kiralar dudak ucurtuyor bı yere gideceksin 15 dk mesafe ise bir saat önceden çıkman lazım insanlar kim.kime dum Duma kimse kimseyle muhatap olmuyorAklının ucundan bile geçirme
Ben sana gönderdim fazla kilolarimi ondandirben nedense bu hafta veremicem gibi hissediyorum
üstüme rehavet çöktü öğle yemeği vaktim gelmiş geçmiş yemek yemeyi unutmuşum öyle kalakaldım pek umudum yok bu haftaBen sana gönderdim fazla kilolarimi ondandir
Bugün bende aynı durumdayım ne spor ne yürüyüş var bugunüstüme rehavet çöktü öğle yemeği vaktim gelmiş geçmiş yemek yemeyi unutmuşum öyle kalakaldım pek umudum yok bu hafta
spor olayını hep şu şekilde demişler kendinizi zorlayan nefes nefese kan ter içinde kaldığınız sporları 1 saatten fazla yapmayın şeklinde. ben leslie yaparken 4 kere aynı bacağa vurma ve 200den fazla jj yapmadığım sürece hiç öyle nefesim kesilmiyor ter de genelde sıcakta yürürsem oluyor ama şu 30 gün fit programını artık her gün farklı 2 bölgeyi yapıcam aynı bölgeleri çalıştırmıcam her günBen sana gönderdim fazla kilolarimi ondandir
ben yaptım ama canım başka şey istemedi tv açtım kapamam bir oldu yemek yiyesim yok elimde soda şişesi normalde saniyede hüpletirim 1 saattir elimde bekliyor anlamadım nazar mı değdi ki bizeBugün bende aynı durumdayım ne spor ne yürüyüş var bugun
iteleye iteleye yazıcan o kiloyu burayaaa
ya eniştem ve eşim iş yapmak istiyorlar ve herşey bende bağlanıp kalıyor ben annemi babamı bırakıp gitmek istemiyorum
White ile rakip olanin basireti.baglaniyorüstüme rehavet çöktü öğle yemeği vaktim gelmiş geçmiş yemek yemeyi unutmuşum öyle kalakaldım pek umudum yok bu hafta
Bence gitmeyi dusunme cok kalabalik bi sehir ulasim sıkıntısı var.her turlu insani var.tamam harila bir yer ama bursa dan sonra bi daireye tikilip kalacaksin kimseler yok bursa ferah bence.istanbul karmasikk.dedikleri is bursa da olmuyor mu yada izmir de
White ile rakip olanin basireti.baglaniyoranladim ben whitecim.haftaya olalim.diyodun ama vazgectim ben teee eylul 10dan sonra olabiliriz ama baktim randevularim doluymuuss guzelim
Saka yapıyordur o sana sakaaonda da varmış aynı sıkıntı baksana bu saate kadar spor bile yapmamış
iyi değiliz canımmm pastaları götürdün ohhhhSelam kızlar..
Nasılsınız, napıyorsunuz ??
Kız neden oasta yedin kızzzz bir gün erken uyuyum dedim hemen kaçamak yapmışsınnnnn o görümceni o kp kvyi kim kilo almış dediyse hepsine geliypr merdane. Annesi gibi ne demek ya ? Ben bıktım bu insanların herkesi kilo olarak yargılayıp belirli bir kalıba koymalarından. Kiloyla yaş ne alakaymış canım? Ben bu kadar şişkoyum hastaneye gidince velin nerde diyor doktor ne alakaymış anne filan ? Ay çok sinirlendim sabah sabah keşke okumasaydım pastayı da çok sinirlendimmmm sen benim rakibimsin pasta filan yokkkkk
Ah canım ah kevserim pasta yemiş senin spor gitti
Evlerinde varmış zaten abla ben demeden önce de
O nasıl bir laftır yaa insanlar ne densiz oluyorlar ayıp denen bişey var.
iyi değiliz canımmm pastaları götürdün ohhhh
olsun bak hani kaçamak yoktu bir daha kaçamak yapma düğünün var 1 ay sonra artık 0 kaçamak 6dan sonra su dışıdna bir şey yiyip içmek yok bırak pastayı hepimizin silkinip kendine gelmesi lazım takım olarakPastayı götürüp üstüne de yatmadım herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?