Keyifler yerine gelmiş herhalde maşallahSelaammm
Yok keyiflenmek icin yazdim esim gelicek birazdan cenesinden tirsiyorumKeyifler yerine gelmiş herhalde maşallah
olsun bak hani kaçamak yoktu bir daha kaçamak yapma düğünün var 1 ay sonra artık 0 kaçamak 6dan sonra su dışıdna bir şey yiyip içmek yok bırak pastayı hepimizin silkinip kendine gelmesi lazım takım olarak
Selaammm
Kuzum.hata trafikte olsa amenna ama parktan birakilir mi yaaAleykum selam canım..
Geçmiş olsun mu diyim ne diyeyim bilemedim..
Kardeşim de hazırlanıyor sınava, bu kadar zorsa delirir o da kesin..
Hata yapma şansı vermiyorlar, gerçi hata yapılacak şey de değil..
Kuzum.hata trafikte olsa amenna ama parktan birakilir mi yaa
Neden ya ben anlamam tirstin demiBence gitmeyi dusunme cok kalabalik bi sehir ulasim sıkıntısı var.her turlu insani var.tamam harila bir yer ama bursa dan sonra bi daireye tikilip kalacaksin kimseler yok bursa ferah bence.istanbul karmasikk.dedikleri is bursa da olmuyor mu yada izmir de
White ile rakip olanin basireti.baglaniyoranladim ben whitecim.haftaya olalim.diyodun ama vazgectim ben teee eylul 10dan sonra olabiliriz ama baktim randevularim doluymuuss guzelim
Aha şimdi 40 dakika yürüyüş yaptım geldim ama piştim yeminle yanıyor İstanbul eşim evde onu göndereyim spor tabi ki yapilacakSaka yapıyordur o sana sakaa
Aha şimdi 40 dakika yürüyüş yaptım geldim ama piştim yeminle yanıyor İstanbul eşim evde onu göndereyim spor tabi ki yapilacak
Spordaydi biraz yürüdü geldi birazdan ip var egzersiz var menü on numara kaçamak yokTamam tamam, bir daha kaçamak yok
Nerde bizim çirkeff ?
Spordaydi biraz yürüdü geldi birazdan ip var egzersiz var menü on numara kaçamak yok
Kaçamak artık kimsede olmayacak inşallahSpordaydi biraz yürüdü geldi birazdan ip var egzersiz var menü on numara kaçamak yok
Yok kuzum 2 .girisimde parki atlattim :) aslinda yapıyorum parki ama aceleden kaybettim yine neyse esim bitene kadar hakkin gir dedi nasil.olduysa tabii bu kalmali surecte ne gibi olaylar olur bilememSeninki hep parktan dimi ?
Kilo vermek.istiyorum :)Neden ya ben anlamam tirstin demi
o zaman akşam 1 ısırık bile pide yemek yokkkkkkYok kuzum 2 .girisimde parki atlattim :) aslinda yapıyorum parki ama aceleden kaybettim yine neyse esim bitene kadar hakkin gir dedi nasil.olduysa tabii bu kalmali surecte ne gibi olaylar olur bilemem
Kilo vermek.istiyorum :)
Yedimo zaman akşam 1 ısırık bile pide yemek yokkkkkk
Menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
Kk peynir
Ara
Şekersiz, türk kahvesi
1kare çikolata
Ogle
Yarim pkt altinbasak kepekli keten tohumlu
1sb sut
Aksam
7yk taze fasulye
1 bardak ayran
Ceyrek pide yidim malesef ekmek niyetine
Spor 6km yuruyus
Su 1,5lt
Alınan kalori 931kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?