Oyle mi diyosunsu çok az daha içmeyeceksen..
altınbaşak da yemişsin zaten üstüne çikolata, pide... bir şey demiyorum 6 km yürüyüşe yazık olmuş
e yani çikolata varsa altınbaşak ne? ayrıca bu altınbaşak ne gerçekten ya paketli gıda değil mi? diyet listesinde ne işi var..Oyle mi diyosun
Eti form gillerden diye yedim simit vardi onu mu yiyeydime yani çikolata varsa altınbaşak ne? ayrıca bu altınbaşak ne gerçekten ya paketli gıda değil mi? diyet listesinde ne işi var..
hayır ne bileyim yoğurtlu kür yapabilirdin sebze yiyebilirdin veya çok güzel meze tarifleri var nette onlardan yapıp yiyebilirdin yoğutlu salatalık, köz biber, havuç....vbEti form gillerden diye yedim simit vardi onu mu yiyeydim
Hmmmhayır ne bileyim yoğurtlu kür yapabilirdin sebze yiyebilirdin veya çok güzel meze tarifleri var nette onlardan yapıp yiyebilirdin yoğutlu salatalık, köz biber, havuç....vb
kızma bana bilerek böyle yapıyorum bak white da bana böyle yaptı yaptı aklım yavaş yavaş başıma gelmeye başladı ondan yaniii
Yapma ya, otur dinlen azıcıkk akşama kadar :)
Valla canım ben tatlının tadını unuttum artık vücut istemiyor birazdan kahve içeceğim zaten bugün kalori az günümBacağı yandı hala oturmadı yere
Otur dinlen, çay, kahve ne istersen yapayım sana :)
Yanında da tatlı, çikolata falann
Belki sende ters etki yaparimYok kuzum 2 .girisimde parki atlattim :) aslinda yapıyorum parki ama aceleden kaybettim yine neyse esim bitene kadar hakkin gir dedi nasil.olduysa tabii bu kalmali surecte ne gibi olaylar olur bilemem
Kilo vermek.istiyorum :)
Yok kizmadim neden kizayimkızma bana bilerek böyle yapıyorum bak white da bana böyle yaptı yaptı aklım yavaş yavaş başıma gelmeye başladı ondan yaniii
Full seker olmuş günMenü
Sabah
2 bardak limonlu
Az üzüm
Öğle
Az yağda yumurta
Az üzüm
2 adet kibrit kutusu büyüklüğünde karpuz
2 dilim ekmek
Akşam
Yarımdan az muz
Birazdan az şekerli türk kahvesi
Su 2 3 olur
Spor 40 dakika yürüyüş ekleme yapacağım
Ah canım topla artık menülerini iki gündür çikolata bisküvi dün Magnum ama yeter bu haftalık burda kalsınMenum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
Kk peynir
Ara
Şekersiz, türk kahvesi
1kare çikolata
Ogle
Yarim pkt altinbasak kepekli keten tohumlu
1sb sut
Aksam
7yk taze fasulye
1 bardak ayran
Ceyrek pide yidim malesef ekmek niyetine
Spor 6km yuruyus
300ia
25mekik
50 ser yanlar icin plank unuttum adini simdi
100er de side bend
Su 1,5lt
Alınan kalori 931kcal
Ooo ben çoktan hallettim de eşim evdeydi yazamadımWhiteblacklife seni bekliyorummm geç kaldın menüye yoksa daha yemedin mi tühhh çok üzüldümmm
Ben kahveyi sekersiz icemem yedigim cikolatada 5gr ancakAh canım topla artık menülerini iki gündür çikolata bisküvi dün Magnum ama yeter bu haftalık burda kalsın
Evet canım şeker oldu bugün günüm biseyler deniyorum tutacak mı göreceğimFull seker olmuş gün
Hmm peki bakalimEvet canım şeker oldu bugün günüm biseyler deniyorum tutacak mı göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?