Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım dün 6 öğün bugün 1 ana öğün 2 ara öğün bişey deniyorum sabret biraz tutarsa anlatırım tutmazsa zaten cuma belli olur

Canım dün 6 öğün bugün 1 ana öğün 2 ara öğün bişey deniyorum sabret biraz tutarsa anlatırım tutmazsa zaten cuma belli olur

Yok anlatamadım biz böyle şok şeyler uygularsak bende dahs önce olduğu gibi 1 1 2 sene sonra yine buraların yolunu tutarız yaşam stilimizi değiştirmemiz lazım bu menüyü diyet dışında kullanacağını sanmam

Yok canım bu haftalık bişey metoyu diyet modunda çıkarmaya çalışıyorum tutarsa ayda bir yapacağım

Yok canım bu haftalık bişey metoyu diyet modunda çıkarmaya çalışıyorum tutarsa ayda bir yapacağım

Gerçek hayatta bundan az yiyorum canım ben günde öğün beslenen tiplerdenim geri kalan hep abur cuburdu hayatta ilk defa adam akıllı yemek yiyorum desem inanmazsın belkide

Gerçek hayatta bundan az yiyorum canım ben günde öğün beslenen tiplerdenim geri kalan hep abur cuburdu hayatta ilk defa adam akıllı yemek yiyorum desem inanmazsın belkide

Ama işte amacımız kilodan ziyade sağlıklı olmak sağlıklı beslenmek ben bu takımsayesinde birüsü sağlıklı yiyecekle dost oldum sporla dost oldum bundan bahsediyorum

Ama işte amacımız kilodan ziyade sağlıklı olmak sağlıklı beslenmek ben bu takımsayesinde birüsü sağlıklı yiyecekle dost oldum sporla dost oldum bundan bahsediyorum
Tabiki de canım ama vücut belli bı orana kitlendi bir yerde vücudu bı soklamak gerekiyor bu hafta bunu deneyeceğim dün 6 öğün bugün 3 öğün yarın 5 öğün 4 öğün gibi bu hafta deneme yapıyorum kitlenmenin önüne geçmek istiyorum eğer tutarsa ayda bir gün sağlıksız olmaz istersen internetten araştır 4 gün boyu yapılabiliyor sadece sıvı uygulayanlar bı gün yiyip bı gün if yapanlar var hepside diyetisyen onayli

Bilmiyorum açıkçası ben hayatımı böyle devam ettiremem 4 gün olsun 1 gün olsun hızlı vermek de pek derdim değil rakiplik filan şakası tek derdim ömür boyu devam ettirmek bu düzeni ve sarkma olmadan bunca kiloyu üstümden atmak

Bu hızlı vermek için değil canım zaten caklittin anlattığı şey metoyu çözmek için bilimsel olarak araştırmalar bile var tam 6 ay meto diyet moduna girerse kitliyormus kendini devamlı değişiklik yapın diyor diyetisyenler bile bı hafta karbon verirken diğer hafta karbon vermiyor asla sağlığını bozacak şok şeyler yapmam ben sadece metoyu uyarıyorum zaten kilonu ulaştıktan sonra korumaya gireceğiz yani o zaman kitlenmesi sıkıntı yaratmaz

Sorun şu sen daha duraklamaya girmedin ki.. kilon azaldığı için doğal olarak 2 yerine 1.7 veriyorsun

Sorun şu sen daha duraklamaya girmedin ki.. kilon azaldığı için doğal olarak 2 yerine 1.7 veriyorsun
Duraklama girdikten sonra çözmek için ugrasacagima vücudu asla diyet psikoloji ne sokmamak daha mantıklı geliyor zaten geçen haftalardaki menumede bakarsan hep değişik bazen 6 bazen 3 bazen 5 gibi ogunlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…