Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyku saati yok mu abla benim yeğenim 9 dedim mi uyur sabaha kadar da rahatsız etmeZ kimseyi uyur öyle
Yok canım oğlum doğduğundan beri uyku problemleri var doktora götürdüm pedologa bünyesi böyle dediler kimi çocuk böyle olurmuş belli bı yaşta duzelirmis 11 12 de uyuyor sabah 8 9 ayakta

Yok canım oğlum doğduğundan beri uyku problemleri var doktora götürdüm pedologa bünyesi böyle dediler kimi çocuk böyle olurmuş belli bı yaşta duzelirmis 11 12 de uyuyor sabah 8 9 ayakta

Uyku eğitimine filan baktın mı başta insan dayanamıyor çoğu kişi ondan yapmıyor biz de çok üzülürdük ama şimdi çok güzel sonuçları oldu. Saati gelince yatağa koyardık ağlardı biraz uyurdu çok ağlarsa konuşmadan 2 sıvazlardık sırtını çıkardık uyurdu hemen bunu denediniz mi genelde ebeveynler üzülüp yapmıyorlar ondan soruyorum yanlış anlama beni abla

Whitr gibi demissin soyle soyle sonra yanlis anlama guldurdun gene beni kuzuuu

Sonuçta ben anne değilim ne kadar yakından ilgilensem de gece o çocukla yatan onu doğuran büyüten değilim ondan hadsizlik etmek istemem white sonuçta bir anne benden daha iyisini bilir
Iyide kuzum yanlis anlayacak.birsey dememissinki onun iyiligi icin diyosun biseyler kotude bisey yok yani

Yok canım neden yanlış anlayayim evet canım uyku eğitimi verdim ama sonuç sıfır o zamanda gece 2 de kalkıyor ve saat 6 ya kadar uyumuyor doktora götürdüm pedologa götürdüm sonunda vazgeçtim en son gittiğim pedolog zamanla düzelme olur dedi önceden gece iki de uyuyordu şimdi 11 12 gibi oldu zamanla gececekmis

Anladım inşallah geçer bir an önce normale döner sana sıkıntısı işte gerçi kendisine de zarar saat 10 la gece 2 arası uyuması gelişimi için çok önemli

Yok öyle de hani işin pirine iş anlatmak gibi olmasın diye
Yok be canım kötü bişey yok dediklerim de ne var
Çok uğraştım doktor gezdim doğduğundan beri böyle mesala kızım akşam 8 buçukta uyuyor oğlum küçük Ken bile on iki de yatardı sonra ikiye çıktı 1 yaşında gündüz uykusunu bıraktı o derece ama şimdi daha iyi en azından 7 8 yaşlarında duzelirmis umut dünyası o yaşlarını bekliyorum artik

Anladım inşallah geçer bir an önce normale döner sana sıkıntısı işte gerçi kendisine de zarar saat 10 la gece 2 arası uyuması gelişimi için çok önemli
Aynen öyle hala uğraşıyorum masallar ninniler doktor gündüz enerjisini atsın uyur dedi anam bı gün akşama kadar gezdik parklarda yine yattı ikide

7 8 yaş mı amanınnnn çok sıkıntı sana ya şu an kaç yaşında kaç sene var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…