Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özel üstün zeka okullarına götürüp test yaptırdın mı? Bir tanıdığımız gidip birkaç okulda yaptırmıştı
Henüz yaptirmadim canım pedelog bekle dedi okul eğitimi bı başlasın ona göre değerlendirme yapacakmış gerekirse yönlendirmede yapiyormus

Henüz yaptirmadim canım pedelog bekle dedi okul eğitimi bı başlasın ona göre değerlendirme yapacakmış gerekirse yönlendirmede yapiyormus
Ha o zaman çok iyi bu dediğim kişiler kendileri öylesine gidip yaptırmışlardı doktor yönlendirmesi en güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah Allah sabır versin

Özel üstün zeka okullarına götürüp test yaptırdın mı? Bir tanıdığımız gidip birkaç okulda yaptırmıştı
esimde durmadan beni suçluyor bu konuda erken yürütmüşum çocukla konuşa konuşa erken konusturmusum çocuk normalmiste ben böyle yapmışım ben çocukla konuşmayı çok severim hep ondanmis bunlar

Ha o zaman çok iyi bu dediğim kişiler kendileri öylesine gidip yaptırmışlardı doktor yönlendirmesi en güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah Allah sabır versin
Canım üstün zeka hem iyi hem kötü ne yazık ki doktor kontrolünde onayında olması bana mantıklı geldi ama aile öyle bı şüpheye kapildiysa ve varsa kesinlikle pedolog desteği alsınlar çak faydası oluyor hem çocuk için hem aile icin

Yok abla çocuklar büyüdü geçti gitti bu dediğim taaa seneler öncesi..

Senin koca da seni suçlayacak yer arıyor. Ne var ne güzel erken konuşup yürüdüyse maşallah daha ne olsun. Millet 40 takla atıyor onları yaptırmak için. Üstün Zeka doğuştan olur erken komuşmakla yürümeye değil. Seninki her şeye seni suçluyor haaa

İlk başta kabullenmekte sıkıntı çekti birini suçlamak daha kolay oluyor şimdi benden önce pedolog a götürüyor o ilgileniyor çocuğuna bağımlıdır biraz galiba o yüzden yaptı

Dun menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 kasik lor
1 domates
1 salatalik

Ogle
1 kase kisir
2 yaprak marul
Yarim domates

Aksam
3 kofte
Biraz kizarmis patates
Zero

Spor 1 saat yuruyu
Su 2 litre

Bugun
Sabah
Yarim simit
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik

Ogle
3 kofte

Aksam
1 tabak turlu
1 adet sigara boregi
Cacik

Spor 30 dk yuruyus
Su 2 litre

Günaydınlar bu sefer sizi dinledim yürüyüşten önce kahvaltımı yapıyorum biraz dinlenip öyle çıkıcam yürüyüşe bizim kız beni beklemeden gazeteleri doldurmuş acelem yok

Zero, 2 dilim ekmek, patates kızartması, simit, sigara böreği yanlış anlama da bu diyet listesi değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…