- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Öyle bir sorunu yokmuş doktor öyle dedi en azından ama üstün zeka problemi olabilir dediHiperaktivitesi filan mı var ki acaba Allah korusun
Inşallah düzelir ya sana çok sıkıntı küçülme var bir de..Daha üç buçuk canım ama bu sene okula vermeyi düşünüyorum belki düzelir
Özel üstün zeka okullarına götürüp test yaptırdın mı? Bir tanıdığımız gidip birkaç okulda yaptırmıştıÖyle bir sorunu yokmuş doktor öyle dedi en azından ama üstün zeka problemi olabilir dedi
Sende az cirkef değilsin kaptanımTamam anladim white dan korkuyorsun: D
Henüz yaptirmadim canım pedelog bekle dedi okul eğitimi bı başlasın ona göre değerlendirme yapacakmış gerekirse yönlendirmede yapiyormusÖzel üstün zeka okullarına götürüp test yaptırdın mı? Bir tanıdığımız gidip birkaç okulda yaptırmıştı
Ha o zaman çok iyi bu dediğim kişiler kendileri öylesine gidip yaptırmışlardı doktor yönlendirmesi en güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah Allah sabır versinHenüz yaptirmadim canım pedelog bekle dedi okul eğitimi bı başlasın ona göre değerlendirme yapacakmış gerekirse yönlendirmede yapiyormus
esimde durmadan beni suçluyor bu konuda erken yürütmüşum çocukla konuşa konuşa erken konusturmusum çocuk normalmiste ben böyle yapmışım ben çocukla konuşmayı çok severim hep ondanmis bunlarÖzel üstün zeka okullarına götürüp test yaptırdın mı? Bir tanıdığımız gidip birkaç okulda yaptırmıştı
Canım üstün zeka hem iyi hem kötü ne yazık ki doktor kontrolünde onayında olması bana mantıklı geldi ama aile öyle bı şüpheye kapildiysa ve varsa kesinlikle pedolog desteği alsınlar çak faydası oluyor hem çocuk için hem aile icinHa o zaman çok iyi bu dediğim kişiler kendileri öylesine gidip yaptırmışlardı doktor yönlendirmesi en güzeli hakkında hayırlısı olur inşallah Allah sabır versin
Canım üstün zeka hem iyi hem kötü ne yazık ki doktor kontrolünde onayında olması bana mantıklı geldi ama aile öyle bı şüpheye kapildiysa ve varsa kesinlikle pedolog desteği alsınlar çak faydası oluyor hem çocuk için hem aile icin
Yok canım o konularda ben basının etini yiyecegimi bildiği için götürürAbla kusura bakma da senin adam bu kafayla iyi pedagoga filan götürüyor çocuğu... maşallah diyim..
İlk başta kabullenmekte sıkıntı çekti birini suçlamak daha kolay oluyor şimdi benden önce pedolog a götürüyor o ilgileniyor çocuğuna bağımlıdır biraz galiba o yüzden yaptıYok abla çocuklar büyüdü geçti gitti bu dediğim taaa seneler öncesi..
Senin koca da seni suçlayacak yer arıyor. Ne var ne güzel erken konuşup yürüdüyse maşallah daha ne olsun. Millet 40 takla atıyor onları yaptırmak için. Üstün Zeka doğuştan olur erken komuşmakla yürümeye değil. Seninki her şeye seni suçluyor haaa
Cemkiririm cok pisSende az cirkef değilsin kaptanım
Alacaksın o ehliyeti sakın ol bildiklerini uygula SadeceSonu degilde esimm kiziyoo
Insallah yaa
Yoldayız kuzum kızımız tuzladaydi onu aldık eve gelmek üzereyiz sen nasılsınSelam kızlar..
Nasılsınız, napıyorsunuz ??
Insallah ablacimm ❤Alacaksın o ehliyeti sakın ol bildiklerini uygula Sadece
Yoldayız kuzum kızımız tuzladaydi onu aldık eve gelmek üzereyiz sen nasılsın
Dun menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 kasik lor
1 domates
1 salatalik
Ogle
1 kase kisir
2 yaprak marul
Yarim domates
Aksam
3 kofte
Biraz kizarmis patates
Zero
Spor 1 saat yuruyu
Su 2 litre
Bugun
Sabah
Yarim simit
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik
Ogle
3 kofte
Aksam
1 tabak turlu
1 adet sigara boregi
Cacik
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?