- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ho ho ho çoook üzüldümmmmmnGunaydiiiin canlar artiyla uyandım Sabah sabah hayırdır inşallah
2 günde 1 kilo almışım nasıl isse bende anlamadımHo ho ho çoook üzüldümmmmmn
Ben söylemiyim de son durumu nazar değmesinnnnnnn2 günde 1 kilo almışım nasıl isse bende anlamadım
İyi verdin galiba bir kilo verdin miBen söylemiyim de son durumu nazar değmesinnnnnnn
Yok canım nerde 2 günde 1 kgİyi verdin galiba bir kilo verdin mi
Neden öyle diyorsun bak ben imkansızı başardım yine iki günde bir kilo almışımYok canım nerde 2 günde 1 kg
Wcye çıkamadıysan olmuştur ya da ödem yapmıştır yarına kadar toparlarNeden öyle diyorsun bak ben imkansızı başardım yine iki günde bir kilo almışım
Alacaksın o ehliyeti sakın ol bildiklerini uygula Sadece
Yoldayız kuzum kızımız tuzladaydi onu aldık eve gelmek üzereyiz sen nasılsın
Ne yaptı bilmiyorum ama sıkı sinir bozdu sabah sabah hala kendime gelemedimWcye çıkamadıysan olmuştur ya da ödem yapmıştır yarına kadar toparlar
Günaydın kaptanıcemGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Öğlen
2 kaşık pilav
Et kavurma
Domates
Akşam
1 küçük kase yoğurt çorbası
Et kavurma
(her seferinde 10 tane kadar kuşbaşı et yiyorum sadece)
Salata
1 küçük lavaş
Su 3 litre - 1 litresi limonlu, elma sirkeli
Spor olarak sadece yürüyüş yaptım, ama yanımda telefon, saat olmadan çıktım ne kadar oldu bilmiyorum o yüzden..
Nasilsin kuzum arti falan demissinGünaydın kaptanıcem
ayy fatimem gelen giden bitmedi kiiasya_01 canım nasılsın ? Gelmiyorsun hiç..
Sabah sabah 67.5 gördüm sinir tavan yaptıNasilsin kuzum arti falan demissin
Bekleriz canım ne yaptın diyeti bakalimayy fatimem gelen giden bitmedi kiigörümcemgil geldi izmirden üstüne ablamgil 20 gün kaldılar urfadan geldiler,inan ki şuan kafamı kaldıracak halim yok bittim resmen.herşeyi beğenmiyorlar yemek seçiyorlar görümcem ayrı bir familya zaten bugün gittiler daha.inşallah daha sık girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?