Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar.. birkaç gündür düzenimiz bozuldu perşembe 24 nobetciydim pek uyumadım yorucu geçti. Cuma biraz uyuyayım diye yattım uyur uyanık doğru dürüst bişey yiyip içmedim kalktım akşamüstü basagrisi falan neyse bişeyler atıştırdım biraz yumurta peynir domates ekmek. Akşamda bir avuç kadar çiğ badem fındık o kadar. Cumartesi kızımız tuzladaydi bikaç haftadır onu almaya gittik cumartesi Sabah bişey yemedim bi bardak çay giderkende biraz çubuk kraker.
Öğlen vardık kahvaltı yapıyorlardı bir parça börek yedim
Akşama bol salata semizotu salatası kabak salatası 3/4 sarma bir parça tavuk ızgara.
Sonra dönüş yoluna çıktık derincede çok yakın arkadaşım var onlara uğradık kahve içtik.
Gece İki buçukta evdeydik çok şükür. Bu Sabah 11.30 da kalktım evdekiler daha yatiyolar öğleden sonra akraba günümüz var. Şimdi limonlu ılık su içtim nescafe içiyorum acaip ödem var 1.5 kilo artı çıktım. Tartilmasam iyiydi. Kahvaltı yapmıyorum günde bişeyler yerim akşam yemegide yemem muhtemelen. Ama akşam yürüyüşe çıkmam lazım.

Aman ablaaa kadın günleri çok tehlikeli aman diyim

Yoldanda olmustur o arti ablacim bende daha once yasadim cunku hani farklı biseyler tuketsem bile az yemistim ama acayip arti vardi sonra biri dedi burdan yoldandir diye ciddende bi iki gune kendine geldi vucudum

Bekleriz canım ne yaptın diyeti bakalim
gülüm ben ablamgile ayrı yemek yapıyordum kendime ayrı bir kaç bişey yapıyordum karbon olmayan falan ablamın suratı kırk karış oluyordu.arkamdan anneme demiş azrotik olmuş bu bizim yediğimizden yemiyor illa bişeyler yapacak kendine dedim kendi paramı harcıyorum yani neye bu kadar dert etti ki anlamadım.evimdende çıkmadı mübarek yatmadan yatmaya gittiler.öğlene akşama genelde hep karbon oldu yaabu yaz üstümden geçti resmen yaa

Toplarsin canım ben inşallah

Bende yaptım sporu
Ooo abla benim köpek parkı 4. Sporum oldu hey gidi heyyy markete gidecektim taaa uzaktaki markete gittim yürüyüş olsun diye elimde birüsü ağırlıkla yine yürüdüm dönüşte parkta ama bizimki arkadaş edindi pek beni sallamadı ben de öyle yürüdüm sağa sola

Al işte bu yüzden misafir çağırmıcam evime diyet bitene kadar Insanın en yakını ablası bile anlayış göstermezse eve gelen herhangi biri hiç göstermez..

Eşimi bekliyorum canım sahile gidecektik yürüyüşe hala gelmedi

Yok yok bugün bile gider o ben eminim.

Sporu her gün farklı bir bölgemi çalıştırarak devam ettireceğim bir gün bel altı birgün bel üstü diye. . Sanırım böyle daha iyi olacak
Ben öğle yapamıyor um ne yazık ki benim belden aşağı çok ince Toto 88 bile yok bacak desen oda yok ayak bile 37 bol oluyor hep üst çalışıyorum tabi o da sıkıntı orantisiz bı görünce alttan 38 gelirken üstten 46 oluyordu simdi 42 oluyor

Benim her yerim aynı olduğu için her yere çalışmam lazım hep dediğim gibi kollarım ve iç bacaklar sarkmaya çok meyilli o yüzden sıkı tutmam lazım sen diyince baktım basenlerim 116

Benim her yerim aynı olduğu için her yere çalışmam lazım hep dediğim gibi kollarım ve iç bacaklar sarkmaya çok meyilli o yüzden sıkı tutmam lazım sen diyince baktım basenlerim 116
O şekilde daha kolay kilo gider ama avantajlisin nereden gittiği önemsiz olur ben alttan gitmesin diye uğraşıp üstten vermeye calisiyorum

O şekilde daha kolay kilo gider ama avantajlisin nereden gittiği önemsiz olur ben alttan gitmesin diye uğraşıp üstten vermeye calisiyorum

Üstten şey yapsana kardeşim spora gidiyor o bana önermişti yapıyorum dambılları al iki eline ya da birer lt lik şişe yat yere göğüs hizanda indir kaldır

Kızlar ben soktayim hamileyim biliyorsunuz adet olamıyorum lekelenmem gelmişti test yapmıştım negatifti. Tekrar regli günüm geldi hala oadim doktora gitcektim bu test daha yapiyim dedim . Çift çizgiyi gördüm. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum. Bütün hayallerim iki buçuk yıl daha ertelendi. Hakkımda hayırlısı. Yarın doktora gideceğim belkide değilimdir hakkımda hayırlısı dua edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…