- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hamile ol diye mi olma diye mi dua edelim yoksa hayırlısı mı diye sakın ip atlama net sonuç alıncaya kadarKızlar ben soktayim hamileyimbiliyorsunuz adet olamıyorum lekelenmem gelmişti test yapmıştım negatifti. Tekrar regli günüm geldi hala oadim doktora gitcektim bu test daha yapiyim dedim . Çift çizgiyi gördüm. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum. Bütün hayallerim iki buçuk yıl daha ertelendi. Hakkımda hayırlısı. Yarın doktora gideceğim belkide değilimdir hakkımda hayırlısı dua edin kizlar
Onu yapıyorum karın citlatma sınav yan karın kası hareketleri alt üst karın kası hareketleri kol sırt hepsini yapıyorum canım yarim saat hergun fıtık olduğu için yukleyemiyorum bana kalsa bir saat yaparım daÜstten şey yapsana kardeşim spora gidiyor o bana önermişti yapıyorum dambılları al iki eline ya da birer lt lik şişe yat yere göğüs hizanda indir kaldır
Kızlar ben soktayim hamileyimbiliyorsunuz adet olamıyorum lekelenmem gelmişti test yapmıştım negatifti. Tekrar regli günüm geldi hala oadim doktora gitcektim bu test daha yapiyim dedim . Çift çizgiyi gördüm. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum. Bütün hayallerim iki buçuk yıl daha ertelendi. Hakkımda hayırlısı. Yarın doktora gideceğim belkide değilimdir hakkımda hayırlısı dua edin kizlar
Onu yapıyorum karın citlatma sınav yan karın kası hareketleri alt üst karın kası hareketleri kol sırt hepsini yapıyorum canım yarim saat hergun fıtık olduğu için yukleyemiyorum bana kalsa bir saat yaparım da
Hayirlisi diye edin canım çünkü olmayım diye edemem .ip atladim maydonoz suyu içtim soğan suyu içtim. Zaten artık atlamamHamile ol diye mi olma diye mi dua edelim yoksa hayırlısı mı diye sakın ip atlama net sonuç alıncaya kadar
Sende üç tane idi demi olsun 4 tane iyidir ben çok severim kalabalık aileyi hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsin canım doğum yaptıktan sonrada emzirme döneminde dikkat et daha da çok verirsinHayirlisi diye edin canım çünkü olmayım diye edemem .ip atladim maydonoz suyu içtim soğan suyu içtim. Zaten artık atlamam
Hayirlisi diye edin canım çünkü olmayım diye edemem .ip atladim maydonoz suyu içtim soğan suyu içtim. Zaten artık atlamam
Amiiin canım rabbim olmayan herkese versin . bakalım yarın belli olur varmı yokmu. Testte çıktı ama olmayada bilir hayırlısı hakkımda. Rabbim verdiyse başımın üstünde yeri var.Aaaa nasıl sevindim ya Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin doktora gidene kadar pek hareket yapma yaaa ne kadar güzel çok duygulandım Allahım olmayanlara da nasipeetsin
Aynen canım diyete devam çünkü kilolu hamile kaldım. Akşam ları altıdan sonra yemicem . Hamur işi falan zaten yapamıyorum. Çok fazlada yemezsem ki yersem bence aptalim çok fazla almam inş.Sende üç tane idi demi olsun 4 tane iyidir ben çok severim kalabalık aileyi hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsin canım doğum yaptıktan sonrada emzirme döneminde dikkat et daha da çok verirsin
Amiiin canım rabbim olmayan herkese versin . bakalım yarın belli olur varmı yokmu. Testte çıktı ama olmayada bilir hayırlısı hakkımda. Rabbim verdiyse başımın üstünde yeri var.
Aynen canım diyete devam çünkü kilolu hamile kaldım. Akşam ları altıdan sonra yemicem . Hamur işi falan zaten yapamıyorum. Çok fazlada yemezsem ki yersem bence aptalim çok fazla almam inş.
Ben iki cocugumu da hamile kaldığım kilo ile doğum yaptım ama benim ilk dört ay çöreği zor geçiyor o yüzden kilo veriyordum 4 ay sonra doğuma kadar anca kendi kiloma ulasiyordum canım protein ağırlıklı meyve ve kyruyemis özellikle badem ve ceviz ye dikkat edersen en fazla 10 kilo alırsın doğumda yedi gider sana üç kalır oda kırkta gider bu kiloya ulasirsinAmiiin canım rabbim olmayan herkese versin . bakalım yarın belli olur varmı yokmu. Testte çıktı ama olmayada bilir hayırlısı hakkımda. Rabbim verdiyse başımın üstünde yeri var.
Aynen canım diyete devam çünkü kilolu hamile kaldım. Akşam ları altıdan sonra yemicem . Hamur işi falan zaten yapamıyorum. Çok fazlada yemezsem ki yersem bence aptalim çok fazla almam inş.
Kızlar ben soktayim hamileyimbiliyorsunuz adet olamıyorum lekelenmem gelmişti test yapmıştım negatifti. Tekrar regli günüm geldi hala oadim doktora gitcektim bu test daha yapiyim dedim . Çift çizgiyi gördüm. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum. Bütün hayallerim iki buçuk yıl daha ertelendi. Hakkımda hayırlısı. Yarın doktora gideceğim belkide değilimdir hakkımda hayırlısı dua edin kizlar
Buralarda pek sessiz sevgili rakibemm bayan cirkef2 da yok ortaliktaNe sıkıcı kasvetli bı gün ya içim daraldi
Evet ya kimse yok yanıyor İstanbul buhar olup ucacagim yakindaBuralarda pek sessiz sevgili rakibemm bayan cirkef2 da yok ortaliktaMydestinyy
ya sorma gülüm yaa 18 gün anam ağladı resmenAl işte bu yüzden misafir çağırmıcam evime diyet bitene kadar Insanın en yakını ablası bile anlayış göstermezse eve gelen herhangi biri hiç göstermez..
siz eşinle iyi olun da diyet kolay yapılır misafir de ağırlanır önemli olan evinizin huzuru olması gerisi boş :) yaz daha bitmedi dur ya 1.5 ay var fazla fazla :))ya sorma gülüm yaa 18 gün anam ağladı resmeninsanın öz ablası böyle söylerse artık millet ne der kim bilir.şu yaz burnumdan geldi resmen ne misafiri bitti ne eşimle kavgamız bitti.şükür eşimle iyiyiz şuan da yaz da bitti zaten neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?