Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hamile ol diye mi olma diye mi dua edelim yoksa hayırlısı mı diye sakın ip atlama net sonuç alıncaya kadar

Üstten şey yapsana kardeşim spora gidiyor o bana önermişti yapıyorum dambılları al iki eline ya da birer lt lik şişe yat yere göğüs hizanda indir kaldır
Onu yapıyorum karın citlatma sınav yan karın kası hareketleri alt üst karın kası hareketleri kol sırt hepsini yapıyorum canım yarim saat hergun fıtık olduğu için yukleyemiyorum bana kalsa bir saat yaparım da

Aaaa nasıl sevindim ya Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin doktora gidene kadar pek hareket yapma yaaa ne kadar güzel çok duygulandım Allahım olmayanlara da nasipeetsin

Hayirlisi diye edin canım çünkü olmayım diye edemem .ip atladim maydonoz suyu içtim soğan suyu içtim. Zaten artık atlamam
Sende üç tane idi demi olsun 4 tane iyidir ben çok severim kalabalık aileyi hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsin canım doğum yaptıktan sonrada emzirme döneminde dikkat et daha da çok verirsin

Aaaa nasıl sevindim ya Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin doktora gidene kadar pek hareket yapma yaaa ne kadar güzel çok duygulandım Allahım olmayanlara da nasipeetsin
Amiiin canım rabbim olmayan herkese versin . bakalım yarın belli olur varmı yokmu. Testte çıktı ama olmayada bilir hayırlısı hakkımda. Rabbim verdiyse başımın üstünde yeri var.
Sende üç tane idi demi olsun 4 tane iyidir ben çok severim kalabalık aileyi hamilelikte dikkat edersen çok kilo almazsin canım doğum yaptıktan sonrada emzirme döneminde dikkat et daha da çok verirsin
Aynen canım diyete devam çünkü kilolu hamile kaldım. Akşam ları altıdan sonra yemicem . Hamur işi falan zaten yapamıyorum. Çok fazlada yemezsem ki yersem bence aptalim çok fazla almam inş.

Ovvv 28 yaşında 3 çocuk mu var... Bu da dört.. Allah geçim kolaylığı ve sabır versin :)

Ben iki cocugumu da hamile kaldığım kilo ile doğum yaptım ama benim ilk dört ay çöreği zor geçiyor o yüzden kilo veriyordum 4 ay sonra doğuma kadar anca kendi kiloma ulasiyordum canım protein ağırlıklı meyve ve kyruyemis özellikle badem ve ceviz ye dikkat edersen en fazla 10 kilo alırsın doğumda yedi gider sana üç kalır oda kırkta gider bu kiloya ulasirsin

Menü
Sabah aç karına iki bardak limonlu su
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde karpuz
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Yarım dan az salatalık
2 adet uzum
Ara 1 adet az şekerli türk kahvesi
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kuru fasulye
Yarım kaşık yoğurt
2 adet yeşil soğan
Akşam
Baharatlı tavuk göğsü
2 adet yeşil soğan
Yarım bardak ayran
1 dilim ekmek
Su 2
İp atlama yarım saat 1120 adet
Yarım saat egzersiz

Hayirlisi olsun canim.dikkat et atlama ziplama sakin eliptik falan sakinn insallah ictigin yaptigin hareketler olumsuzluk yaratmamistir :) ayrica cift cizgiyse vardir bi sebebi bence :)

140 dakika yürüyüş+koşu (176 bpm) (12 km)
60 jj
60 squat
32 kalçadan tekme
16 kalça vuruşu
10 köprü (kolay olanı)
34 saniye duvara oturma
12 saniye yana sıçrama
26 yan yatıp bacak açma
26 alt bacak açma
20 reverans
20 yan hamle

3 lt su

kalkar kalkmaz 1 kupa yarım limonla limonlu su
sabah
5 ml az yağlı süt ile sade su ile nescafe
60 gr yumurtasız menemen az yağlı
13 gram (yarım dilim) çok tahıllı ekmek
28 gram süzme peynir

ara
1 gram fıstık ezmesi (ev yapımı)

öğle
1 gram tarçın, 8 gram keten tohumu, 6 gram fıstık ezmesi, yarım şeftali, 85 ml az yağlı süt, 42 gram yoğurt karışımı içecek

ara1
2 bardak şekersiz çay

ara2
140 ml az yağlı süt 1 gram tarçınla nescafe
59 gram karpuz

ara3
1.5 domates karabiber ile domates suyu

ara4
2 bardak şekersiz çay

akşam
yarım dilim çok tahıllı ekmek
188 gram az yağlı yoğurt 5 gram pulbiber 5 gram limon suyu ile 1 közlenmiş kırmızı biber
2 közlenmiş yeşil biber

alınan kalori 646 kcal
yakılan kalori 890 kcal

Al işte bu yüzden misafir çağırmıcam evime diyet bitene kadar Insanın en yakını ablası bile anlayış göstermezse eve gelen herhangi biri hiç göstermez..
ya sorma gülüm yaa 18 gün anam ağladı resmeninsanın öz ablası böyle söylerse artık millet ne der kim bilir.şu yaz burnumdan geldi resmen ne misafiri bitti ne eşimle kavgamız bitti.şükür eşimle iyiyiz şuan da yaz da bitti zaten neredeyse

siz eşinle iyi olun da diyet kolay yapılır misafir de ağırlanır önemli olan evinizin huzuru olması gerisi boş :) yaz daha bitmedi dur ya 1.5 ay var fazla fazla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…