Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırdır canim

ya ablamlarla görüşmüyoruz da yeğenime çok benzeyen bir çocuk gördüm ablaa diye seslendi bana, ablamın eşine de çok benziyordu adam bakakaldım devam edemedim yola sonra da geri döndüm canım sıkıldı gece tamamlarım belki yürüyüşü terasta yürürüm

Yeter canım bu kadar yürüyüş sen bilirsin de çok fazlası da iyi değil

Aman ablaaa kadın günleri çok tehlikeli aman diyim
Tehlikeliydi ama atlattım kahvaltı da yapmayınca iyi geçti. Trilece vardı yemedim mesela
Yoldanda olmustur o arti ablacim bende daha once yasadim cunku hani farklı biseyler tuketsem bile az yemistim ama acayip arti vardi sonra biri dedi burdan yoldandir diye ciddende bi iki gune kendine geldi vucudum
Evet yolculuk yapıyo ödem. Resmen spor ayakkabım dar geldi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yakılan kalori ideal ama alınan kalori çok az bu kadar az kalorili beslenmek metabolizmayi durdurur.
O kadar yürüyüş yeterli bence de. Diğer olayda üzücü olmuş gerçekten. Insallah düzelir aranız.

Menum
Sabah geç kalktım limonlu su sade nescafe 5/6 badem.

Öğleden sonra gün vardı çeyrek gözleme 2/3 kaşık makarna salatası bir kurabiye çay

Akşam maydanoz salatası bir parça tavuk göğüs

Su 2 lt
Spor yürüyüşe çıkıcam yazarım ne kadar yurursem

bugün şok uyguladım ondan menüm de farklı önceki günlere göre ama inan sana tıka basa doyduğumu hissediyorum bugün özellikle öğlen yaptığım değişik içecek çok doyurdu beni

günü güzel atlatmışsın abla hele kurabiye olmasaymış çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…