- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hayırdır canimyürüyüş 125 dakikada kaldı 11 km. yolda canımı çok sıkacak bir şey gördüm eve geri döndüm yürüyüşe devam edemedim.
Hayırdır canim
Yeter canım bu kadar yürüyüş sen bilirsin de çok fazlası da iyi değilya ablamlarla görüşmüyoruz da yeğenime çok benzeyen bir çocuk gördüm ablaa diye seslendi bana, ablamın eşine de çok benziyordu adam bakakaldım devam edemedim yola sonra da geri döndüm canım sıkıldı gece tamamlarım belki yürüyüşü terasta yürürüm
ne bileyim 140 dedim ya ondan tamamlıyım dedimYeter canım bu kadar yürüyüş sen bilirsin de çok fazlası da iyi değil
Yeter canım yeter o kaslarıda yazikne bileyim 140 dedim ya ondan tamamlıyım dedim
tamamdır o zaman yürüyüş yeter bugünlükYeter canım yeter o kaslarıda yazik
Tehlikeliydi ama atlattım kahvaltı da yapmayınca iyi geçti. Trilece vardı yemedim meselaAman ablaaa kadın günleri çok tehlikeli aman diyim
Evet yolculuk yapıyo ödem. Resmen spor ayakkabım dar geldi.Yoldanda olmustur o arti ablacim bende daha once yasadim cunku hani farklı biseyler tuketsem bile az yemistim ama acayip arti vardi sonra biri dedi burdan yoldandir diye ciddende bi iki gune kendine geldi vucudum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Kızlar ben soktayim hamileyimbiliyorsunuz adet olamıyorum lekelenmem gelmişti test yapmıştım negatifti. Tekrar regli günüm geldi hala oadim doktora gitcektim bu test daha yapiyim dedim . Çift çizgiyi gördüm. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum. Bütün hayallerim iki buçuk yıl daha ertelendi. Hakkımda hayırlısı. Yarın doktora gideceğim belkide değilimdir hakkımda hayırlısı dua edin kizlar
Yakılan kalori ideal ama alınan kalori çok az bu kadar az kalorili beslenmek metabolizmayi durdurur.140 dakika yürüyüş+koşu (176 bpm) (12 km)
60 jj
60 squat
32 kalçadan tekme
16 kalça vuruşu
10 köprü (kolay olanı)
34 saniye duvara oturma
12 saniye yana sıçrama
26 yan yatıp bacak açma
26 alt bacak açma
20 reverans
20 yan hamle
3 lt su
kalkar kalkmaz 1 kupa yarım limonla limonlu su
sabah
5 ml az yağlı süt ile sade su ile nescafe
60 gr yumurtasız menemen az yağlı
13 gram (yarım dilim) çok tahıllı ekmek
28 gram süzme peynir
ara
1 gram fıstık ezmesi (ev yapımı)
öğle
1 gram tarçın, 8 gram keten tohumu, 6 gram fıstık ezmesi, yarım şeftali, 85 ml az yağlı süt, 42 gram yoğurt karışımı içecek
ara1
2 bardak şekersiz çay
ara2
140 ml az yağlı süt 1 gram tarçınla nescafe
59 gram karpuz
ara3
1.5 domates karabiber ile domates suyu
ara4
2 bardak şekersiz çay
akşam
yarım dilim çok tahıllı ekmek
188 gram az yağlı yoğurt 5 gram pulbiber 5 gram limon suyu ile 1 közlenmiş kırmızı biber
2 közlenmiş yeşil biber
alınan kalori 646 kcal
yakılan kalori 890 kcal
O kadar yürüyüş yeterli bence de. Diğer olayda üzücü olmuş gerçekten. Insallah düzelir aranız.ya ablamlarla görüşmüyoruz da yeğenime çok benzeyen bir çocuk gördüm ablaa diye seslendi bana, ablamın eşine de çok benziyordu adam bakakaldım devam edemedim yola sonra da geri döndüm canım sıkıldı gece tamamlarım belki yürüyüşü terasta yürürüm
Tehlikeliydi ama atlattım kahvaltı da yapmayınca iyi geçti. Trilece vardı yemedim mesela
Evet yolculuk yapıyo ödem. Resmen spor ayakkabım dar geldi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yakılan kalori ideal ama alınan kalori çok az bu kadar az kalorili beslenmek metabolizmayi durdurur.
O kadar yürüyüş yeterli bence de. Diğer olayda üzücü olmuş gerçekten. Insallah düzelir aranız.
Menum
Sabah geç kalktım limonlu su sade nescafe 5/6 badem.
Öğleden sonra gün vardı çeyrek gözleme 2/3 kaşık makarna salatası bir kurabiye çay
Akşam maydanoz salatası bir parça tavuk göğüs
Su 2 lt
Spor yürüyüşe çıkıcam yazarım ne kadar yurursem
Yavrum misafirim yani ablam geldi dün gece sabaha karşı yattık nezle hiçbir birşey olucam sanırımBuralarda pek sessiz sevgili rakibemm bayan cirkef2 da yok ortaliktaMydestinyy
Ooo cirkef ne yapıyorsun geçmiş olsun şimdiden inşallah olmadan atlatirsinYavrum misafirim yani ablam geldi dün gece sabaha karşı yattık nezle hiçbir birşey olucam sanırım
İnşallah canım ya hapşirıp duruyorum amaOoo cirkef ne yapıyorsun geçmiş olsun şimdiden inşallah olmadan atlatirsin
Keşke meyve yiyebilsenColorayzn bugün kü menüm
Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği peynir ve yumurta
Sabah çok geç kahvaltı ettik o yüzden kahvaltı öğlen bir oldu diyelim akşam daha yemedim sıcak hiç birşey yenmiyor su 1.5 lt
Çokkkkk özlediiiimmmmmmKeşke meyve yiyebilsen
Gecmis olsun kuzum dikkat et aman zor atlatiliyor birde bu mevsimdeYavrum misafirim yani ablam geldi dün gece sabaha karşı yattık nezle hiçbir birşey olucam sanırım
Canimm nasilsinMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?