Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun o zaman Asyam..
Misafirin uzun sürelisi zordur..

Ah Be kovserim bana söz vermiştin hani bak white ın acıması yok çiğ çiğ yer ikimizi de en önemlisi öbür ay düğünün var

Fazla birşey yemedim canım..
Daha 2 hafta öncesine kadar yemeklerle kaç dilim ekmek yiyordum hatırlamıyorum bile
Şimdi azalttım, başlarda iyiydi ama bir kaç gündür elim ayağım titriyor..
Bugün de çok az yedim, sabah yiyemedim hiç, öğlen işim vardı mobilya falan uğraşıyorum, annem yemek yapmış ayaküstü 3-4 lokma yedim, akşamı da karabuğdayla geçiştirdim.. Bugün yiyemememin cezasını yarın fazlasıyla aç olarak geçircem..
Ben bu kadar stresle nasıl kilo vericem hiç bilmiyorum..
2 gün iyiyim, sonra birşey hoopp sinir stres tavan..
Ne güzel sakin geçiriyordum günlerimi, her gelen az kaldı, hazırlıklar ne durumda, 1 ay nedir ki diye diye geriyor beni.. Sıfır heyecanım vardı ama artık içim sıkılıyor, tuhaf hissediyorum kendimi..
Bayağı doldum bugün, konuşmaya ihtiyacım vardı sanırım, o da sana denk geldi :)

Kizlar birsey soracagim eylulde kuzenimin dugunu bildiginiz uzere kina gecesi icin cok abartisiz birseylwr dusunuyorum hemde normal.gunluk hayatimda kullanabilcegim birseyler.
Bir elbise begendim ama karar veremedim yani.cokmi siradan olur diye

Dusundugum elbise bu kina gecesi icin dugunde zaten abiyemsi birsey tercih edeceğim sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…