Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı :
-Emilian

İsim (İsteğe Bağlı ):
-
Mesleginiz:
-Ev Hanımı

Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz :
-Evli

Çocuk Sayısı ve yaşları:
-1 (2 yaşında)

Yaşadığınız şehir:
-Isparta

Boyunuz :
-177

Kilonuz:
-92.7

Hedef kilonuz :
-72.0

Kilo alma hikayeniz :
-Hamilelikte 35 kilo aldım.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
-Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Aynada kendimi görmek istemiyorum. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

-Hayır katılmadım.

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın başarılar diliyorum :)

aaaa şaçmalama be bi evlende ye ayvayı sonra gel olmaz diğer türlü
Ahahaha hani sen evlen diyordun ne oldu şimdi tek destekçi kale sendin bu kale de yıkıldı demek yok yok niyetten epey çıktım karşı tarafa da üstü kapalı söylüyorum bunu maymun iştahlıya çıktı adım ama suçlu kk kadınları başka kimse değil

laaa ben evlen diyorummm zateeenn senin niyetin bozuk len kk ne yapsın

İNŞALLAH :) Hep beraber ulaşırız. Bugun sabah kahvaltıda karatay usulu haslanmıs nohut yedim ekmek yerine :) öglen nohutlu yogurt yedim gene az öncede 1 elma 1 de karpuz yedim ince dilim. Birazdan yeşil çay içmeyi düşünüyorum şekersiz çocuk uyuyor kalkınca da karnını doyurup evde fitness kartlarımla spor yapacagım öğün arasında aklıma geldıkce 2lt. su siseme koydugum suyu içiyorum.

Haklısın canım..
Ama yorulmadan olmuyor, yoruldukca herşey üstüne gelmeye başlıyor, git gide stres yapıyorsun..
Sakin kalmaya çalışıyorum ama pek mümkün değil gibi..

Hakkında hayırlısı olsun canım..

Senin rakip artı çıkmış benim rakip tiramisu yiyecek oooooooooo Dahlia_ gel kız gellll

Benim tartı yalan oldu bugün
Yarın unutmayayım da tartılıp yazarım..
Ama durumum kötü görünüyor.. Ayaklarıma kadar şişmişim, zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…