Uuu yürü be trendyolAynen hangi site bu bacim.
Ben sana ne yaptim yaa aaa B bilinmeyenkullanici giiizz yolarimm seni bakkcirkeflikte master yaptirma banaa
Tamam bacimmUuu yürü be trendyol
Spora gittim geldim ne yapmışım yine yaaAynen hangi site bu bacim.
Ben sana ne yaptim yaa aaa B bilinmeyenkullanici giiizz yolarimm seni bakkcirkeflikte master yaptirma banaa
Kullanıcı Adı :
-Emilian
İsim (İsteğe Bağlı ):
-
Mesleginiz:
-Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz :
-Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
-1 (2 yaşında)
Yaşadığınız şehir:
-Isparta
Boyunuz :
-177
Kilonuz:
-92.7
Hedef kilonuz :
-72.0
Kilo alma hikayeniz :
-Hamilelikte 35 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
-Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Aynada kendimi görmek istemiyorum. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
-Hayır katılmadım.
aaaa şaçmalama be bi evlende ye ayvayı sonra gel olmaz diğer türlüIsteme için elbise bakıp duruyordum o kadar niyetten çıkardınız ki beni artık bakmıyorum olmayacakmış gibi davranıyorum
Ahahaha hani sen evlen diyordun ne oldu şimdi tek destekçi kale sendin bu kale de yıkıldı demekaaaa şaçmalama be bi evlende ye ayvayı sonra gel olmaz diğer türlü
Ahh böyle şeyler giyebilecek miyim ben acaba
laaa ben evlen diyorummm zateeenn senin niyetin bozuk len kk ne yapsınAhahaha hani sen evlen diyordun ne oldu şimdi tek destekçi kale sendin bu kale de yıkıldı demekyok yok niyetten epey çıktım karşı tarafa da üstü kapalı söylüyorum bunu maymun iştahlıya çıktı adım ama suçlu kk kadınları başka kimse değil
giyeriiiizzzzAhh böyle şeyler giyebilecek miyim ben acaba
ama çok seksi dimigiyeriiiizzzz
ben giyorum canıım 88 89 90 arası gidip geliyorum elbise de kalem etekte diz üstü bile giyiyorum şuan kot eteğim var mesela azcııık dizüstüElbise giymeyi özledim bendeyakışmıyor lanet olasıcalar :/
Yaa bana denk geldi ben de uyuyordum tesadüfstresle daha iyi kilo verirsin merak etme böyle birkaç lokma o yemeklerden yediğin sürece de verirsin ve eminim düğüne kadar zayıflayacaksın. Stres yapma güzel heyecanlar bunlar. Gerçekten stres yapacak bir şey yok hatta üzül zaman geçiyor düğün yaklaşıyor diye peygamber Efendimiz bile en güzel zamanlarının nişanlılık zamanları olduğunu söylemiş :) rutin gündelik bir hayata gireceksin boşuna stres yapma düğün dediğin şey de zaten 2 3 saatlik olay 2 oynucan 2 takı takılacak bitecek.. mobilya bakmak filan çok güzel şeyler böylr güzel durumları stresli hale getirip üzme kendini, düşünsene her zaman annenle aynı zevkleri paylaşın şimdi kendi zevklerin olan bir ev senim olacak.. Bunlar güzel şeyler lütfen sakin ol güzel şeyler için stres yapma.. her şey çok güzel olacak
Günaydın Kızlar, yazılanlar birikmiş baya. okumaya çalıştım çoğunu.
kuzum ben bunu çok beğendim özellikle de renkler. neye karar verdiysen paylaş merak ettim.
biliyorsunuz gebelik düşünüyordum. bugün akşam kadın doğum da randevum var. normalde bu ayın 3 ünde regl olmam gerekiyordu. fakat olmadım. ben de c.tesi günü test yaptım ve pozitif çıktıolabilirim. bakalım bugün akşam belli olacak. böyle garip bir duygu içindeyim kıpır kıpır inşallah bir sıkıntı yoktur. haber veririm size.
Senin rakip artı çıkmış benim rakip tiramisu yiyecek ooooooooooDahlia_ gel kız gellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?