Gayet iyi süper yaniKızlar haftalık özet gelmiş Eki Görüntüle 2030793 Eki Görüntüle 2030794
Hoşgeldin aramızaKullanıcı Adı :
-Emilian
İsim (İsteğe Bağlı ):
-
Mesleginiz:
-Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz :
-Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
-1 (2 yaşında)
Yaşadığınız şehir:
-Isparta
Boyunuz :
-177
Kilonuz:
-92.7
Hedef kilonuz :
-72.0
Kilo alma hikayeniz :
-Hamilelikte 35 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
-Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Aynada kendimi görmek istemiyorum. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
-Hayır katılmadım.
*****YARIŞMA*****
Eveett canlarimm yarin ki hareketimiz ->
Aksam 10-a kadar kim ne kadar yapti bildirsin :) aramizda ilk 3u secicezz :)
Yarin 10a kadar olan sure baslamistir :)Oooo color sahalara döndüüüüü canımsınnn yarın bacak egzersizleri yapacaktım ama canın sağolsun be
Ben bugün yapsam yapabilirdiğimi yarın akşam onu bildirsem olur mu bugün sırt kaslarımı yordum yarın dinlensin istiyorum
gogo2405 teşekkür ederim abla :)
Beni bugün maruz görün olmaz mı migrenden ölüyorum yatamıyorum çok sıcak bide ama yapabilirsem yaparım yine de*****YARIŞMA*****
Yarin 10a kadar olan sure baslamistir :)
Beni bugün maruz görün olmaz mı migrenden ölüyorum yatamıyorum çok sıcak bide ama yapabilirsem yaparım yine de
Adamsın sen yapıyorum şu anyarınki bacak olursa yine akşam yaparım yarın olur mu
Mydestinyy abla yarına bu
Yarin aksama kadar vaktin var kuzum yaoabilirsen yaparsin sikma canini.gecmis olsun ayy o migren cok fena bisey.neden agridi basin cok mu sktin kendini
Bakariiizz
Ya ben bu iç bacakları ne yapıcam bıngıl bıngıl
3ten sonra başladı bir ara geçer gibi oldu ama iyice azdı Yoksa spor yapacaktım dermanım kalmadıYarin aksama kadar vaktin var kuzum yaoabilirsen yaparsin sikma canini.gecmis olsun ayy o migren cok fena bisey.neden agridi basin cok mu sktin kendini
Bakariiizz
Köprü işte onun olayı ama fayda etmiyor çok canım sıkkınYarinda onun icin vereyim egzersiz
Köprü ne be hareket mi ne alaka iç bacaklaKöprü işte onun olayı ama fayda etmiyor çok canım sıkkın
Ne yapayım sıkıldım şişman olmaktanAllahım bu azimden bana da ver maşallah
ismi lazım değil maaşallah inşallah diyen ...... vardı ona döndüm Allah korusun
Kim bikmiyor kiEve geldim akşamdan kalma iki üç tane bardak vardı üstüne kahvaltılık tabaklar falan eşim sağolsun ellememiş sadece çamaşırları toplamış şimdi yine makinaya çamaşır attım off çok yoruluyorum bıktım artık ev işlerinden yaa
Bencede kopru olsa olsa popo eritiyodurKöprü ne be hareket mi ne alaka iç bacakla
Süre bugunmu başladı*****YARIŞMA*****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?