- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Benim de öyle baldırlarım çok yumuşadıColorayzn Mydestinyy iç bacak çalıştırıyor diye başladım ben gerçekten de hissettiriyor ama fark yok zayıfladıkça iyice yumuşuyor
Evet ablacimSüre bugunmu başladı
Benimkiler tasBenim de öyle baldırlarım çok yumuşadı
Çok canım sıkkın gördükçe iyice keyfim kaçıyor hep de masaj yaparım hiç aksatmamBenim de öyle baldırlarım çok yumuşadı
Sana nazar değdiriyorum o zaman bak görrrEvet ablacim
Benimkiler tas
Makas yap makas yan yat flex point flex yap indir ebru salli gibi o iyi geliyo benceAh canım ablam bunların hepsini yapıyorum ben o yazdığım hareketlerde var ama yumuşadı iyice kafayı yemek üzereyim
Kenafir gözlü pislühhhhÇok canım sıkkın gördükçe iyice keyfim kaçıyor hep de masaj yaparım hiç aksatmam
Sana nazar değdiriyorum o zaman bak görrr
Ebruyu Bugün ilk kez izledim sırt ve bel için dediğini anlamadımMakas yap makas yan yat flex point flex yap indir ebru salli gibi o iyi geliyo bence
https://www.google.com.tr/search?q=..._AUICigC&biw=360&bih=511#imgrc=ywEeYXv4La-CNM:Ebruyu Bugün ilk kez izledim sırt ve bel için dediğini anlamadım
Bende bu hareket ic bacaklarima da iyi geliyoEbruyu Bugün ilk kez izledim sırt ve bel için dediğini anlamadım
Bu hareketi gece uykuya dalmadan önce bile yapıyorum sonuç yok yok yokkkBende bu hareket ic bacaklarima da iyi geliyo
Ah cirkefim beni özledim misafirlikteyim biraz geçmişe göz attım eve gidince menü paylaşacağım kaçamak yok spor da diyetten vaz geçme sakın ama ne olur su Dukan ne haltsa ondan vazgeç ve bacım meyvesiz hayat mı olur yazık o böbreklere kuru yemekten kuruyacaklarWhiteblacklife nerelerdeee
PoşetE koydun mu ne yaptınAh cirkefim beni özledim misafirlikteyim biraz geçmişe göz attım eve gidince menü paylaşacağım kaçamak yok spor da diyetten vaz geçme sakın ama ne olur su Dukan ne haltsa ondan vazgeç ve bacım meyvesiz hayat mı olur yazık o böbreklere kuru yemekten kuruyacaklar
Tabi ki de çantamda arkadaş yedim sanıyor ağzıma surmedimPoşetE koydun mu ne yaptın
Sumo squat yapsan?Bu hareketi gece uykuya dalmadan önce bile yapıyorum sonuç yok yok yokkk
E eşi filan görmedi mi.çocuklar vs nasjl koydunTabi ki de çantamda arkadaş yedim sanıyor ağzıma surmedim
Onu denemeye korktum fena görünüyorSumo squat yapsan?
Yap.bakalimOnu denemeye korktum fena görünüyor
Herkes görecek buraya yazıyorum 3 ay sonra iç bacak ve kollarım fark edilir derecede sıkılaşacak duyun hepinizYap.bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?