Hay yareppim yaaHerkes görecek buraya yazıyorum 3 ay sonra iç bacak ve kollarım fark edilir derecede sıkılaşacak duyun hepiniz
Eşi yoktu canım benim eşim bıraktı o da yoktuE eşi filan görmedi mi.çocuklar vs nasjl koydun
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| - | - | - | - | - | - | - |
@White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Colorayzn | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
@isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
@aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
| ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
@__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
@bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Yapma kuzum böyle hemen modunu düşünme biraz sabır biraz anlayış yeter sana bu günler bitecek bunlar biraz stresli ama mutluluk olacak inşallah sonundaSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Ben yorgunum, hiç halim yok..
Ben bitmeden hazırlıklar bitse bari..
Sıcak da bir yandan.. İyice bunaldım..
İki çocukla zaman bulunca yapabiliyorum canım yoksa sabah kalkınca hallederim de olmuyor işteOo abla yine geciktin
5 6 ben senden 8 9 bekliyorum yaparsın rahatliklaKızlar ekimde kardeşim evleniyor düğünü one çektiler 5/6 kilo verebilirim inşallah.
Benle aynı yastasin kaptanım o zaman ben davet edeyim seni sahalara menü iyi bugün spor spor spor bekliyorum kaptanım haftaya rakibimsin kacamaksiz benden yok öyle 200 Gr 300 Gr anlamam ben en az bir kilo istiyorum.sendenVaaayy beni sahalara mi davet ediyosunn abanim ben senin.duzgun konus benle
Beni urkutuyosun firdevvvsssssBenle aynı yastasin kaptanım o zaman ben davet edeyim seni sahalara menü iyi bugün spor spor spor bekliyorum kaptanım haftaya rakibimsin kacamaksiz benden yok öyle 200 Gr 300 Gr anlamam ben en az bir kilo istiyorum.senden
Adet mi dakika mi istiyorsun canım ben zaten hergun 60 adet yapıyorum bundan*****YARIŞMA*****
Eveett canlarimm yarin ki hareketimiz ->
Aksam 10-a kadar kim ne kadar yapti bildirsin :) aramizda ilk 3u secicezz :)
Adet olarak kuzum.sag sol 1 adet sayiliyor bu arada bilginize :)Adet mi dakika mi istiyorsun canım ben zaten hergun 60 adet yapıyorum bundan
Ürkme kaptanım sen demedim Eylül 70 istiyorum diyen o zaman haydi diyorum bende sana ben 60 hedef yaptım kendime sende 70 kilon müsait yani ben 3 günde bir kilo veriyorsam bu kilo ile sen kusura bakma 1.5 olmalı haftada iki kilo hedefin olmalı kaptanım bir ileri iki geri gidiyorsun Magnum çikolata paletli gıda yeter da hep yediğin şeyler değil mi bunlar bir ay dışını sıksan bı daha yemezdim kilo almaktan korktuğun içinBeni urkutuyosun firdevvvsssss
Merhaba canım hoş geldin aramizaKullanıcı Adı :
-Emilian
İsim (İsteğe Bağlı ):
-
Mesleginiz:
-Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz :
-Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
-1 (2 yaşında)
Yaşadığınız şehir:
-Isparta
Boyunuz :
-177
Kilonuz:
-92.7
Hedef kilonuz :
-72.0
Kilo alma hikayeniz :
-Hamilelikte 35 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
-Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Aynada kendimi görmek istemiyorum. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
-Hayır katılmadım.
Tamamdır canımAdet olarak kuzum.sag sol 1 adet sayiliyor bu arada bilginize :)
Valla kuzu istedigim kiloya indiğimde de yiyecegim.seyleri simdide tuketiyorum.bilerek ki ozaman sasirip sisirmesin vucudum.kendi kendini diye.ki miktarlari olculu.tamam eylule kadar 70 istiyordum ama ben kizimla inan yapamıyorum spor falan uyuyor olmasi lazim.uyanıkken ayagimin altina geliyor tehlikeli uzaklastiramiyorum da.ayrica her bunye bir olmaz ki.yani bende isterim senin gibi vermeyi ama cok cok az yedigim zamanda gozlerim karariyor diyette oldugum sure icinse kac kez yasadim sayisi yok yani.nasil etsemÜrkme kaptanım sen demedim Eylül 70 istiyorum diyen o zaman haydi diyorum bende sana ben 60 hedef yaptım kendime sende 70 kilon müsait yani ben 3 günde bir kilo veriyorsam bu kilo ile sen kusura bakma 1.5 olmalı haftada iki kilo hedefin olmalı kaptanım bir ileri iki geri gidiyorsun Magnum çikolata paletli gıda yeter da hep yediğin şeyler değil mi bunlar bir ay dışını sıksan bı daha yemezdim kilo almaktan korktuğun için
Canım ne yaptın sen karbon yüklemiş son bide odemim var diyorsun üstüne bu tuz biber olmuş yapmayın etmeyin bugün misafirliğe gittim çantamı yanıma koydum ikram edilenleri poşete koydum dedim ben bunlar yüzünden bu kilodayim yemem sizi dedim yemedimPazartesi
Sabah yarım simit
Öğlen bir dilim börek ayran
Akşam bir hamburger ayran
2 maden suyu e Tabi bukadar çığırımdan çıkınca anca eritti
Su 2 lt
Spor 11000 adım yürüyüş.
Gelsin cezalar Yarın yapayım hoplamali ziplamali bişeyler olabilir
Pazartesi
Sabah yarım simit
Öğlen bir dilim börek ayran
Akşam bir hamburger ayran
2 maden suyu e Tabi bukadar çığırımdan çıkınca anca eritti
Su 2 lt
Spor 11000 adım yürüyüş.
Gelsin cezalar Yarın yapayım hoplamali ziplamali bişeyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?