Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
isimsiz965 -------
@White1989 ❤ ❤------
@Fitimfitsinfit ❤ ❤------
@Colorayzn ❤ ❤------
gogo2405 -------
@isimsiz965 -------
@aysglkskn -------
sevgili8284 ❤ ❤------
@sevgili8284 -------
@__Dalida__ -------
@bilinmeyenkullanici ❤ ❤------
@AKovser -------

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Selam kızlar..
Nasılsınız ?

Ben yorgunum, hiç halim yok..
Ben bitmeden hazırlıklar bitse bari..
Sıcak da bir yandan.. İyice bunaldım..
Yapma kuzum böyle hemen modunu düşünme biraz sabır biraz anlayış yeter sana bu günler bitecek bunlar biraz stresli ama mutluluk olacak inşallah sonunda

Vaaayy beni sahalara mi davet ediyosunn abanim ben senin.duzgun konus benle
Benle aynı yastasin kaptanım o zaman ben davet edeyim seni sahalara menü iyi bugün spor spor spor bekliyorum kaptanım haftaya rakibimsin kacamaksiz benden yok öyle 200 Gr 300 Gr anlamam ben en az bir kilo istiyorum.senden

Beni urkutuyosun firdevvvsssss
Ürkme kaptanım sen demedim Eylül 70 istiyorum diyen o zaman haydi diyorum bende sana ben 60 hedef yaptım kendime sende 70 kilon müsait yani ben 3 günde bir kilo veriyorsam bu kilo ile sen kusura bakma 1.5 olmalı haftada iki kilo hedefin olmalı kaptanım bir ileri iki geri gidiyorsun Magnum çikolata paletli gıda yeter da hep yediğin şeyler değil mi bunlar bir ay dışını sıksan bı daha yemezdim kilo almaktan korktuğun için

Merhaba canım hoş geldin aramiza

Pazartesi
Sabah yarım simit

Öğlen bir dilim börek ayran

Akşam bir hamburger ayran

2 maden suyu e Tabi bukadar çığırımdan çıkınca anca eritti

Su 2 lt
Spor 11000 adım yürüyüş.
Gelsin cezalar Yarın yapayım hoplamali ziplamali bişeyler olabilir

Valla kuzu istedigim kiloya indiğimde de yiyecegim.seyleri simdide tuketiyorum.bilerek ki ozaman sasirip sisirmesin vucudum.kendi kendini diye.ki miktarlari olculu.tamam eylule kadar 70 istiyordum ama ben kizimla inan yapamıyorum spor falan uyuyor olmasi lazim.uyanıkken ayagimin altina geliyor tehlikeli uzaklastiramiyorum da.ayrica her bunye bir olmaz ki.yani bende isterim senin gibi vermeyi ama cok cok az yedigim zamanda gozlerim karariyor diyette oldugum sure icinse kac kez yasadim sayisi yok yani.nasil etsem

Canım ne yaptın sen karbon yüklemiş son bide odemim var diyorsun üstüne bu tuz biber olmuş yapmayın etmeyin bugün misafirliğe gittim çantamı yanıma koydum ikram edilenleri poşete koydum dedim ben bunlar yüzünden bu kilodayim yemem sizi dedim yemedim

Ablacim bu menu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…