- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bana doktor onaylı kilo veremedim kagidim bile var ama istedim abur cubur manyağı bı insanım illaki ye ama bu hafta bı Magnum yesin okey tamam baketlu gıdalar ne o zaman spor yapamam diyorsun ben yedi buçuk kilo kızımı uçak yapıp evde yarım saat dolanıyorum bu da spor oğlumla guresiyorum kızım yarım saat uyuyunca ip atlıyorum daha olmazsa iki çocukla yürüyüş yapıyorum evet her bünye bir olma meto hızı dene bı illet var ama bı kadının isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yok benceValla kuzu istedigim kiloya indiğimde de yiyecegim.seyleri simdide tuketiyorum.bilerek ki ozaman sasirip sisirmesin vucudum.kendi kendini diye.ki miktarlari olculu.tamam eylule kadar 70 istiyordum ama ben kizimla inan yapamıyorum spor falan uyuyor olmasi lazim.uyanıkken ayagimin altina geliyor tehlikeli uzaklastiramiyorum da.ayrica her bunye bir olmaz ki.yani bende isterim senin gibi vermeyi ama cok cok az yedigim zamanda gozlerim karariyor diyette oldugum sure icinse kac kez yasadim sayisi yok yani.nasil etsem
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| - | - | - | - | - | - | - |
@White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Colorayzn | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
| 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
@isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
@aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
| ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
@__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
@bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Bana doktor onaylı kilo veremedim kagidim bile var ama istedim abur cubur manyağı bı insanım illaki ye ama bu hafta bı Magnum yesin okey tamam baketlu gıdalar ne o zaman spor yapamam diyorsun ben yedi buçuk kilo kızımı uçak yapıp evde yarım saat dolanıyorum bu da spor oğlumla guresiyorum kızım yarım saat uyuyunca ip atlıyorum daha olmazsa iki çocukla yürüyüş yapıyorum evet her bünye bir olma meto hızı dene bı illet var ama bı kadının isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yok bence
Süper üstüne bı 900 Gr daha ekle 1,5 ver bakanı zaman nasıl motive oluyorsunVercem kizim 600gr eksideyim.cumadan buyana
40 günde verilen kilo:13,1Vercem kizim 600gr eksideyim.cumadan buyana
Valla kuzu istedigim kiloya indiğimde de yiyecegim.seyleri simdide tuketiyorum.bilerek ki ozaman sasirip sisirmesin vucudum.kendi kendini diye.ki miktarlari olculu.tamam eylule kadar 70 istiyordum ama ben kizimla inan yapamıyorum spor falan uyuyor olmasi lazim.uyanıkken ayagimin altina geliyor tehlikeli uzaklastiramiyorum da.ayrica her bunye bir olmaz ki.yani bende isterim senin gibi vermeyi ama cok cok az yedigim zamanda gozlerim karariyor diyette oldugum sure icinse kac kez yasadim sayisi yok yani.nasil etsem
İdolümsün iyi ki karşılaştım seninle yoksa bu kadar hırslı olmazdım seni gördükçe daha da motive oluyorum Allah razı olsun sendenEşi yoktu canım benim eşim bıraktı o da yoktu
Senden de canım arkadaşım bır saat kendine gelemedi ne olmuş sana diyip durdu o kadar mutlu oldum ki anlatamam kendisi 38 beden giyiyor onu denetçi bana önceden kolum girmedi şimdi hafif dar oldu ama içine girdim düğmelendi bile bu bile yetiyor insanaİdolümsün iyi ki karşılaştım seninle yoksa bu kadar hırslı olmazdım seni gördükçe daha da motive oluyorum Allah razı olsun senden
Senden de canım arkadaşım bır saat kendine gelemedi ne olmuş sana diyip durdu o kadar mutlu oldum ki anlatamam kendisi 38 beden giyiyor onu denetçi bana önceden kolum girmedi şimdi hafif dar oldu ama içine girdim düğmelendi bile bu bile yetiyor insana
uyuyunca kendime geldim yavrum ama gel gelelim elim kolum yüzüm balonnnn ve tartı artı çıkmaya başladımMydestinyy nasil oldun bacim
aman allahıımmmm bende artıdayım olmaaaaazzz olaamaaaazzzz bu regli niye gelmediiiiiiiii ben neden hala veremedimmmm neden durakladııımmmVercem kizim 600gr eksideyim.cumadan buyana
günaydıınnnGünaydın bayanlar
Maydonoz suyu soğan suyu içsen ?aman allahıımmmm bende artıdayım olmaaaaazzz olaamaaaazzzz bu regli niye gelmediiiiiiiii ben neden hala veremedimmmm neden durakladııımmm
Ben durmam canım bayrama 60 61 Allah yardım ederse inşallah göreceğim bayramdan sonra 54 ne zaman olur bilmem ama mezun olacağım. Öyle ayrılacağım yolum uzundu yarı oldu bunada şükür evet insan kendi verince pek anlamıyor ama başkası farkedince mutlu oluyor üstten 46 bedene zor giren ben dün üstüme dolaptan kıyafet bulamadım eşim hepsi çuval gibi olmuş dedi dur kayafet alalım dedi bende bekle dedim ona dedim 5 kilo vereyim aman o öyle bilsin benim hedef 12Günaydınlar :)
Çok sevindim demek ki birkaç kilo sonra tamamen 38 beden olacaksın ne kadar güzel ama durmak yok yola sonuna kadar devam :)))
Bana da bugün bi köpek sahibi sen çok zayıfladın neler yapıyorsun da bu kadar fark etti kısa sürede dedi :)
Canım belkide senin vücut Dukan sevmiyor gerçektende çok kuru besleniyorsun böbrekler çalışmıyor hep odemli diyorsun bir ay başka bir şey denesen mi acabaaman allahıımmmm bende artıdayım olmaaaaazzz olaamaaaazzzz bu regli niye gelmediiiiiiiii ben neden hala veremedimmmm neden durakladııımmm
Günaydın cirkefimgünaydıınnn
Canım belkide senin vücut Dukan sevmiyor gerçektende çok kuru besleniyorsun böbrekler çalışmıyor hep odemli diyorsun bir ay başka bir şey denesen mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?