Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana doktor onaylı kilo veremedim kagidim bile var ama istedim abur cubur manyağı bı insanım illaki ye ama bu hafta bı Magnum yesin okey tamam baketlu gıdalar ne o zaman spor yapamam diyorsun ben yedi buçuk kilo kızımı uçak yapıp evde yarım saat dolanıyorum bu da spor oğlumla guresiyorum kızım yarım saat uyuyunca ip atlıyorum daha olmazsa iki çocukla yürüyüş yapıyorum evet her bünye bir olma meto hızı dene bı illet var ama bı kadının isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yok bence

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
isimsiz965 -------
@White1989 ❤ ❤------
@Fitimfitsinfit ❤ ❤------
@Colorayzn ❤ ❤------
gogo2405 100DK+100Jj ❤------
@isimsiz965 -------
@aysglkskn -------
sevgili8284 ❤ ❤------
@sevgili8284 -------
@__Dalida__ -------
@bilinmeyenkullanici ❤ ❤------
@AKovser -------

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Vercem kizim 600gr eksideyim.cumadan buyana

Bak sen ya bomboş bir menü ile geçiriyorsun günü ya da kaçamak yapıyorsun onları yapmasan kg gidecek zaten. Vücudun onları unutacak swn zaman versen sabretsen yemeden. Ben haftada 2 kere lahmacun yerdim birkaç ay önce yemicem lahmacun dedim ve şu an tadını bilmiyorum inan. Vücudun diyetten sonra bunlara şaşırmaz günde alman gereken 2500 kcal olacak zaten. Hem fit kalmak istiyorsak ilerde zayıflayınca da sürekli poğaça börek yüklenmeyeceğiz yoksa sonu yine böyle olur.
Ben de spor yaparken benimki hep dibimde oyun sanıyor yaptıklarımı dibimden ayrılmıyor ama bir şekilde yapıyorum white ın dediği gibi yürüyüş bakıyorum hedefimin altındayım evin içinde deli dana gibi koşuyorum. Olay sende bitiyor bahanelere Sığınmayalım artık hepimiz için geçerli

gogo2405 ah be abla bu menü ne neden yani.. bunları yiyeceğine pazar günü günde yeseydin daha iyiydi hamburger filan olmamış hiç..

İdolümsün iyi ki karşılaştım seninle yoksa bu kadar hırslı olmazdım seni gördükçe daha da motive oluyorum Allah razı olsun senden
Senden de canım arkadaşım bır saat kendine gelemedi ne olmuş sana diyip durdu o kadar mutlu oldum ki anlatamam kendisi 38 beden giyiyor onu denetçi bana önceden kolum girmedi şimdi hafif dar oldu ama içine girdim düğmelendi bile bu bile yetiyor insana

Günaydınlar :)
Çok sevindim demek ki birkaç kilo sonra tamamen 38 beden olacaksın ne kadar güzel ama durmak yok yola sonuna kadar devam :)))
Bana da bugün bi köpek sahibi sen çok zayıfladın neler yapıyorsun da bu kadar fark etti kısa sürede dedi :)

Ben durmam canım bayrama 60 61 Allah yardım ederse inşallah göreceğim bayramdan sonra 54 ne zaman olur bilmem ama mezun olacağım. Öyle ayrılacağım yolum uzundu yarı oldu bunada şükür evet insan kendi verince pek anlamıyor ama başkası farkedince mutlu oluyor üstten 46 bedene zor giren ben dün üstüme dolaptan kıyafet bulamadım eşim hepsi çuval gibi olmuş dedi dur kayafet alalım dedi bende bekle dedim ona dedim 5 kilo vereyim aman o öyle bilsin benim hedef 12

aman allahıımmmm bende artıdayım olmaaaaazzz olaamaaaazzzz bu regli niye gelmediiiiiiiii ben neden hala veremedimmmm neden durakladııımmm
Canım belkide senin vücut Dukan sevmiyor gerçektende çok kuru besleniyorsun böbrekler çalışmıyor hep odemli diyorsun bir ay başka bir şey denesen mi acaba

Gunaydin arkadaslar

Pazar menusu
Sabah
1 kase nesquik
Yarim bardak sut

Aksam
Balik
1 dilim ekmek
Salata

Ara
Orta sekerli kahve

Spor 30 dk tempolu top 70 dk yuruyus
Su 2 lt civari

Pazartesi

Sabah
Sucuklu yumurta(1yumurta ile)
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Domates salatalik

Ogle
Yarim kase corba
Yarim kabak dolmasi

Aksam
Ciger sis
Ceyrek adana kebap
Bikac parca acili ekmek
Salgam suyu

Ara
Orta sekerli kahve

Spor 30 dk yuruyus
Su 1.5 litre

Canım belkide senin vücut Dukan sevmiyor gerçektende çok kuru besleniyorsun böbrekler çalışmıyor hep odemli diyorsun bir ay başka bir şey denesen mi acaba
Mydestinyy white e katiliyorum. Ben son dukan yaptigimda 2 haftada 7 kilo vermistim. Cuma tekrar baslayacagim bayrama kadar hizli bir dususe ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…