- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ben durmam canım bayrama 60 61 Allah yardım ederse inşallah göreceğim bayramdan sonra 54 ne zaman olur bilmem ama mezun olacağım. Öyle ayrılacağım yolum uzundu yarı oldu bunada şükür evet insan kendi verince pek anlamıyor ama başkası farkedince mutlu oluyor üstten 46 bedene zor giren ben dün üstüme dolaptan kıyafet bulamadım eşim hepsi çuval gibi olmuş dedi dur kayafet alalım dedi bende bekle dedim ona dedim 5 kilo vereyim aman o öyle bilsin benim hedef 12
onları da deniyeyim bariiii maydonuzu yaptım bi fayda göremedim az önce dr geldi dedim ki çok ödem var ellerim falan çok şiş eğer direk ataklardaysa kalkp ile ilgilidir dedi dedim sorunum yok kalple falan oda adet dönemlerinde bir hafta öncesinden başlar ödem yapmaya olduktan sonra hızla iner ödemin dedi olmazsa adet döneminden sonra bakarız yine dedi ekim ayında gidicem dr o zaman tam tahlil isticem bakalım belki albüm dür ne bileyim aman yaaaMaydonoz suyu soğan suyu içsen ?
bilmiyorum semurcana desem gebertir beni bırakma diye :)Canım belkide senin vücut Dukan sevmiyor gerçektende çok kuru besleniyorsun böbrekler çalışmıyor hep odemli diyorsun bir ay başka bir şey denesen mi acaba
onları da deniyeyim bariiii maydonuzu yaptım bi fayda göremedim az önce dr geldi dedim ki çok ödem var ellerim falan çok şiş eğer direk ataklardaysa kalkp ile ilgilidir dedi dedim sorunum yok kalple falan oda adet dönemlerinde bir hafta öncesinden başlar ödem yapmaya olduktan sonra hızla iner ödemin dedi olmazsa adet döneminden sonra bakarız yine dedi ekim ayında gidicem dr o zaman tam tahlil isticem bakalım belki albüm dür ne bileyim aman yaaa
ben onu bile veremedim kuzum işte 6 7 kilo verdim sadece ve neredeyse 1 ay olucak durakladı veremiyorumAbla bir şey olduğunu sanmam tabi kontrol ettir ama white ın dediği gibi tek tip beslenmeden olabilir annem dukanla 25 kg verdi 1 aydan fazladır sen gibiydi veremiyordu şimdi az yiyor dukan bıraktı kilo vermesi hızlandı epey
kafam çok karışık valla sinirleniyorum da veremiyorum diye o kadar uğraş uğraşMydestinyy white e katiliyorum. Ben son dukan yaptigimda 2 haftada 7 kilo vermistim. Cuma tekrar baslayacagim bayrama kadar hizli bir dususe ihtiyacim var
Bak sen normal diyete geç bence dukandan Hayır yok uzun vadede şöyle meyve ye lif al ki ödemleri at lifler sayesindeben onu bile veremedim kuzum işte 6 7 kilo verdim sadece ve neredeyse 1 ay olucak durakladı veremiyorum
Ben sizin gibi bol ara ogunlu yeyince kilo aliyorum ama onu napicaz?Bak sen ya bomboş bir menü ile geçiriyorsun günü ya da kaçamak yapıyorsun onları yapmasan kg gidecek zaten. Vücudun onları unutacak swn zaman versen sabretsen yemeden. Ben haftada 2 kere lahmacun yerdim birkaç ay önce yemicem lahmacun dedim ve şu an tadını bilmiyorum inan. Vücudun diyetten sonra bunlara şaşırmaz günde alman gereken 2500 kcal olacak zaten. Hem fit kalmak istiyorsak ilerde zayıflayınca da sürekli poğaça börek yüklenmeyeceğiz yoksa sonu yine böyle olur.
Ben de spor yaparken benimki hep dibimde oyun sanıyor yaptıklarımı dibimden ayrılmıyor ama bir şekilde yapıyorum white ın dediği gibi yürüyüş bakıyorum hedefimin altındayım evin içinde deli dana gibi koşuyorum. Olay sende bitiyor bahanelere Sığınmayalım artık hepimiz için geçerli
@gogo2405 ah be abla bu menü neneden yani.. bunları yiyeceğine pazar günü günde yeseydin daha iyiydi hamburger filan olmamış hiç..
Adet olmani hizlandiracak biseyler mi denesenuyuyunca kendime geldim yavrum ama gel gelelim elim kolum yüzüm balonnnn ve tartı artı çıkmaya başladım
Gunaydin arkadaslar
Pazar menusu
Sabah
1 kase nesquik
Yarim bardak sut
Aksam
Balik
1 dilim ekmek
Salata
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk tempolu top 70 dk yuruyus
Su 2 lt civari
Pazartesi
Sabah
Sucuklu yumurta(1yumurta ile)
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Domates salatalik
Ogle
Yarim kase corba
Yarim kabak dolmasi
Aksam
Ciger sis
Ceyrek adana kebap
Bikac parca acili ekmek
Salgam suyu
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk yuruyus
Su 1.5 litre
Ben sizin gibi bol ara ogunlu yeyince kilo aliyorum ama onu napicaz?
Menun boş diyosun evde bana.uymayan. isey olduğu zaman tavuktu salataydi oyle yiyorum sebze pisince sebze bunu ilerode de devam ettirebilirim.yerinde sayiyosun demişti kim demisti bilmiyorum yerimde saymiyorum ki tamam iki ileri bir gero oluyor ama ckk sukur veriyorum kilo.lamacunda gecen yaptirdilar yedim yoksa her allahin gunu lahmacun olmuyo ki evde.hem siz hatice degil neticeye bakın bu hafta yedkm magnum ve lahmacunu cuma gunu neticede goruselim diyorum ve susuyorum bacim :)
Adet olmani hizlandiracak biseyler mi denesen
Yani sucuklu yumurta derken kac sucuk halkasi
Nesquik, sucuk, acılı ekmek ?? Su da çok az..Gunaydin arkadaslar
Pazar menusu
Sabah
1 kase nesquik
Yarim bardak sut
Aksam
Balik
1 dilim ekmek
Salata
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk tempolu top 70 dk yuruyus
Su 2 lt civari
Pazartesi
Sabah
Sucuklu yumurta(1yumurta ile)
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Domates salatalik
Ogle
Yarim kase corba
Yarim kabak dolmasi
Aksam
Ciger sis
Ceyrek adana kebap
Bikac parca acili ekmek
Salgam suyu
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk yuruyus
Su 1.5 litre
ara ara sancılanıyorum canım geldi gelecek ama bu hafta fısım yaniii kesin yenersin beniBen sizin gibi bol ara ogunlu yeyince kilo aliyorum ama onu napicaz?
Menun boş diyosun evde bana.uymayan. isey olduğu zaman tavuktu salataydi oyle yiyorum sebze pisince sebze bunu ilerode de devam ettirebilirim.yerinde sayiyosun demişti kim demisti bilmiyorum yerimde saymiyorum ki tamam iki ileri bir gero oluyor ama ckk sukur veriyorum kilo.lamacunda gecen yaptirdilar yedim yoksa her allahin gunu lahmacun olmuyo ki evde.hem siz hatice degil neticeye bakın bu hafta yedkm magnum ve lahmacunu cuma gunu neticede goruselim diyorum ve susuyorum bacim :)
Adet olmani hizlandiracak biseyler mi denesen
Yani sucuklu yumurta derken kac sucuk halkasi
Iyide kuzum ben her hafta yemicem ki bu dondurmayiValla dondurma pide simit vs ile her hafta kilo Verilmez ki bu hafta versen bile her hafta böyle olacağı anlamına gelmiyor bu malesef. Ben de buraya geldiğim hafta acayip kaçamak yaptım ama 1.7 kg vermiştim 3 günde bu demek değil ki kaçamak şeyler yiyince diyet başarılı olsun ben de o hafta kendi kendime senin gibi dedim bak bana birüsü laf ettiler kaçamak yaptın dite ama herkesten çok kg verdim dedim kendimce demez olaydım :)
Yenmek mesele degilki önemli olan senin kilo vermenara ara sancılanıyorum canım geldi gelecek ama bu hafta fısım yaniii kesin yenersin beni
bu hafta hiç sanmıyorum gerçekten havalardan adetim de geciktiYenmek mesele degilki önemli olan senin kilo vermen
Ayrica simiti ogun mecburiyetten yedim sabah erkenden havalimanina gittik soylemistim.Ayy sinirleniyorumm heeeIyide kuzum ben her hafta yemicem ki bu dondurmayi
Peki bu grupta herkes birbirini eleştirerek yardımcı olsun diye bulunuyoruz birbirimize eleştiride bulunup yardım etmedikten sonra grup olmasının anlamı yok ki ilk sayfada her kullanıcı menüye yorum yapmak zorunda yazıyordu ama ben artık kimsenin menüsüne yorum yapmayacağım herkes nasılsa bildiğini okuyor boşa kötü olmaya gerek yok.Ayrica simiti ogun mecburiyetten yedim sabah erkenden havalimanina gittik soylemistim.Ayy sinirleniyorumm heee
Ben menume yorum yapma demedim ki yanlış anliyosun bak gecen gun yedigimi surekli soyluyosunuz yedim gecti bitti tamam diyorum magnumcu pideci guzeli deyin hic gocunmam ama kimisi kendimi kaybettiğim icin kimisi de mecburiyetten yenmis şeylerdi .Peki bu grupta herkes birbirini eleştirerek yardımcı olsun diye bulunuyoruz birbirimize eleştiride bulunup yardım etmedikten sonra grup olmasının anlamı yok ki ilk sayfada her kullanıcı menüye yorum yapmak zorunda yazıyordu ama ben artık kimsenin menüsüne yorum yapmayacağım herkes nasılsa bildiğini okuyor boşa kötü olmaya gerek yok.
Merhaba canim hosgeldin.sen nasilsinslm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?