Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah sana valla darısı başımıza inşallah ya sana 50li kilolar yakışır 60 çok olur o kadar emek vermişken en iyisi 54ü görmek :)

Maydonoz suyu soğan suyu içsen ?
onları da deniyeyim bariiii maydonuzu yaptım bi fayda göremedim az önce dr geldi dedim ki çok ödem var ellerim falan çok şiş eğer direk ataklardaysa kalkp ile ilgilidir dedi dedim sorunum yok kalple falan oda adet dönemlerinde bir hafta öncesinden başlar ödem yapmaya olduktan sonra hızla iner ödemin dedi olmazsa adet döneminden sonra bakarız yine dedi ekim ayında gidicem dr o zaman tam tahlil isticem bakalım belki albüm dür ne bileyim aman yaaa

Abla bir şey olduğunu sanmam tabi kontrol ettir ama white ın dediği gibi tek tip beslenmeden olabilir annem dukanla 25 kg verdi 1 aydan fazladır sen gibiydi veremiyordu şimdi az yiyor dukan bıraktı kilo vermesi hızlandı epey

ben onu bile veremedim kuzum işte 6 7 kilo verdim sadece ve neredeyse 1 ay olucak durakladı veremiyorum

Ben sizin gibi bol ara ogunlu yeyince kilo aliyorum ama onu napicaz?
Menun boş diyosun evde bana.uymayan. isey olduğu zaman tavuktu salataydi oyle yiyorum sebze pisince sebze bunu ilerode de devam ettirebilirim.yerinde sayiyosun demişti kim demisti bilmiyorum yerimde saymiyorum ki tamam iki ileri bir gero oluyor ama ckk sukur veriyorum kilo.lamacunda gecen yaptirdilar yedim yoksa her allahin gunu lahmacun olmuyo ki evde.hem siz hatice degil neticeye bakın bu hafta yedkm magnum ve lahmacunu cuma gunu neticede goruselim diyorum ve susuyorum bacim :)
uyuyunca kendime geldim yavrum ama gel gelelim elim kolum yüzüm balonnnn ve tartı artı çıkmaya başladım
Adet olmani hizlandiracak biseyler mi denesen

Yani sucuklu yumurta derken kac sucuk halkasi

Valla dondurma pide simit vs ile her hafta kilo Verilmez ki bu hafta versen bile her hafta böyle olacağı anlamına gelmiyor bu malesef. Ben de buraya geldiğim hafta acayip kaçamak yaptım ama 1.7 kg vermiştim 3 günde bu demek değil ki kaçamak şeyler yiyince diyet başarılı olsun ben de o hafta kendi kendime senin gibi dedim bak bana birüsü laf ettiler kaçamak yaptın dite ama herkesten çok kg verdim dedim kendimce demez olaydım :)

Nesquik, sucuk, acılı ekmek ?? Su da çok az..

ara ara sancılanıyorum canım geldi gelecek ama bu hafta fısım yaniii kesin yenersin beni

Iyide kuzum ben her hafta yemicem ki bu dondurmayi

Ayrica simiti ogun mecburiyetten yedim sabah erkenden havalimanina gittik soylemistim.Ayy sinirleniyorumm heee
Peki bu grupta herkes birbirini eleştirerek yardımcı olsun diye bulunuyoruz birbirimize eleştiride bulunup yardım etmedikten sonra grup olmasının anlamı yok ki ilk sayfada her kullanıcı menüye yorum yapmak zorunda yazıyordu ama ben artık kimsenin menüsüne yorum yapmayacağım herkes nasılsa bildiğini okuyor boşa kötü olmaya gerek yok.

Ben menume yorum yapma demedim ki yanlış anliyosun bak gecen gun yedigimi surekli soyluyosunuz yedim gecti bitti tamam diyorum magnumcu pideci guzeli deyin hic gocunmam ama kimisi kendimi kaybettiğim icin kimisi de mecburiyetten yenmis şeylerdi .
Bitti artik o gun orda kaldi iki uc gundur diyeti tam anlamıyla yapıyorum. Yapicam da vericem yani bu sıralar takilma donemi yasadim yoksa kovsere sorun yani eski menulerim nasildi nasil kilo veriyordum.birgun kacamagim olsa onu bi sekilde dengeleyip cumaya eksi geliyorum ama bu son donem o olmadi.sebebi ya sizin dediklerinizden yada vucudumun durakmasindan bilmiyorum.
Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim.konu kapansin istedim okadar.gunumuze bakalim. Samimiyetimize guvenerekten sinirleniyorum he dedm ve guldum sonunda . Tekrar kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…