- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hayır küsmedik ben alınmadım senin alındığını düşündüm. White bana aynı şekilde davranınca ben de sinirlenmiştim ama bana o şekilde davnanmasa aklım başıma gelmezdi eminim. Herkesin diyette duraklama bıkma noktası olur ama biz burada o evreti en yumuşak şekilde atlamak için bir aradayız yoksa evde kendi kendimize de veririz. Herkes burada birbirinin iyiliğin düşünüyor kimse kimseye kötülüğüne bir şey demez diyorum konuyu kapatıyorum
Iyi ozaman iyi haber -1kg bu gun itibari ile.Hayır küsmedik ben alınmadım senin alındığını düşündüm. White bana aynı şekilde davranınca ben de sinirlenmiştim ama bana o şekilde davnanmasa aklım başıma gelmezdi eminim. Herkesin diyette duraklama bıkma noktası olur ama biz burada o evreti en yumuşak şekilde atlamak için bir aradayız yoksa evde kendi kendimize de veririz. Herkes burada birbirinin iyiliğin düşünüyor kimse kimseye kötülüğüne bir şey demez diyorum konuyu kapatıyorum
Hiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedimAblacim bu menu ne
Tebrikler çok iyi40 günde verilen kilo:13,1
Kalan kilo:11.4
Yolun yarısını biraz olsun gectim
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemenGunaydin arkadaslar
Pazar menusu
Sabah
1 kase nesquik
Yarim bardak sut
Aksam
Balik
1 dilim ekmek
Salata
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk tempolu top 70 dk yuruyus
Su 2 lt civari
Pazartesi
Sabah
Sucuklu yumurta(1yumurta ile)
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Domates salatalik
Ogle
Yarim kase corba
Yarim kabak dolmasi
Aksam
Ciger sis
Ceyrek adana kebap
Bikac parca acili ekmek
Salgam suyu
Ara
Orta sekerli kahve
Spor 30 dk yuruyus
Su 1.5 litre
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedirkafam çok karışık valla sinirleniyorum da veremiyorum diye o kadar uğraş uğraş
Iyi ozaman iyi haber -1kg bu gun itibari ile.
Sutcuyu yakalicam derdine wc im yarim kalmasaydi belki daha fazlasi
Maşallah sana biraz yurudum geldim ardından marketi hallettim iki dakika mola ondan sonra aldiklarimi yerleatirmece çamaşır topla yenisini as askıya makinaya çamaşır at yemek spor derken yine bitti gün olacakIyi ozaman iyi haber -1kg bu gun itibari ile.
Sutcuyu yakalicam derdine wc im yarim kalmasaydi belki daha fazlasi
Teşekkürler canım darısı sanaHiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedim
Öğlen hastane yemeği kıymalı fasulye tadı berbattı borekle ayran yedim Biraz mecburi oldu
Akşam kızımla dışarı çıktık uzun zamandır burda değil dı ya öyle felekten bi gece çaldık.
Tebrikler çok iyi
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemen
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedir
Senin bana kizdigin farkındayım canım ama inan kötülüğünü istemedim sadece ben buraya başladığımda obez 1 sınıf katakorisin de yer alıyordum şimdi şişman geçiyorum sadece kilo verme yardımcı olmak istedim bazen kırıcı yorum yapıyorum galiba bu yüzden elimden geldiği kadar artık eskisi menülere laf etmemeye çalışıyorumHayır küsmedik ben alınmadım senin alındığını düşündüm. White bana aynı şekilde davranınca ben de sinirlenmiştim ama bana o şekilde davnanmasa aklım başıma gelmezdi eminim. Herkesin diyette duraklama bıkma noktası olur ama biz burada o evreti en yumuşak şekilde atlamak için bir aradayız yoksa evde kendi kendimize de veririz. Herkes burada birbirinin iyiliğin düşünüyor kimse kimseye kötülüğüne bir şey demez diyorum konuyu kapatıyorum
Afiyet olsun ablacim.Hiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedim
Öğlen hastane yemeği kıymalı fasulye tadı berbattı borekle ayran yedim Biraz mecburi oldu
Akşam kızımla dışarı çıktık uzun zamandır burda değil dı ya öyle felekten bi gece çaldık.
Tebrikler çok iyi
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemen
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedir
Cumaya daha çok gider bugün salı değil mi?Destiny bu hafta hezimete uğrayacak gibi görünüyor.
Ben tartılmadım ama cumaya çok verebileceğimi sanmıyorum pazatesinden biraz fark eder
Eğer kaptanım senide kırdıysam kusura bakmaBen menume yorum yapma demedim ki yanlış anliyosun bak gecen gun yedigimi surekli soyluyosunuz yedim gecti bitti tamam diyorum magnumcu pideci guzeli deyin hic gocunmam ama kimisi kendimi kaybettiğim icin kimisi de mecburiyetten yenmis şeylerdi .
Bitti artik o gun orda kaldi iki uc gundur diyeti tam anlamıyla yapıyorum. Yapicam da vericem yani bu sıralar takilma donemi yasadim yoksa kovsere sorun yani eski menulerim nasildi nasil kilo veriyordum.birgun kacamagim olsa onu bi sekilde dengeleyip cumaya eksi geliyorum ama bu son donem o olmadi.sebebi ya sizin dediklerinizden yada vucudumun durakmasindan bilmiyorum.
Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim.konu kapansin istedim okadar.gunumuze bakalim. Samimiyetimize guvenerekten sinirleniyorum he dedm ve guldum sonunda . Tekrar kusura bakma
Ben kimseye kirilmadim.Kirilacakta birsey yok canim.Eğer kaptanım senide kırdıysam kusura bakma
Senin bana kizdigin farkındayım canım ama inan kötülüğünü istemedim sadece ben buraya başladığımda obez 1 sınıf katakorisin de yer alıyordum şimdi şişman geçiyorum sadece kilo verme yardımcı olmak istedim bazen kırıcı yorum yapıyorum galiba bu yüzden elimden geldiği kadar artık eskisi menülere laf etmemeye çalışıyorum
Sağol canım Allah senden de razı olsunSen benim canımsın ne kızması artık Allah razı olsun diyorum senden bana kız istediğin kadar menü olmamış de şişman kalacaksın de istediğini de hiiiç alınmam daha çok sayende motive oluyorum
4 sucuk halkasi kadar..Ben sizin gibi bol ara ogunlu yeyince kilo aliyorum ama onu napicaz?
Menun boş diyosun evde bana.uymayan. isey olduğu zaman tavuktu salataydi oyle yiyorum sebze pisince sebze bunu ilerode de devam ettirebilirim.yerinde sayiyosun demişti kim demisti bilmiyorum yerimde saymiyorum ki tamam iki ileri bir gero oluyor ama ckk sukur veriyorum kilo.lamacunda gecen yaptirdilar yedim yoksa her allahin gunu lahmacun olmuyo ki evde.hem siz hatice degil neticeye bakın bu hafta yedkm magnum ve lahmacunu cuma gunu neticede goruselim diyorum ve susuyorum bacim :)
Adet olmani hizlandiracak biseyler mi denesen
Yani sucuklu yumurta derken kac sucuk halkasi
Sen yedigine ictigine dikkat et menu muhim degil kuzum.stresten yemek yemeye sarma pisman olmaSelam kızlar.. Nasılsınız ??
Ben bugün toparlandım sonunda, işler de hafifledi rahat nefes alıyorum arık :)
Colorayzn canım, kaç gündür menü yazamadım, hiç menü düşünecek durumda değildim..
Yemek düzeni de bozulunca kaldı öyle..
Ama bugünden mutlaka yazacağı inşaAllah..
Tamam canim ama yinede ceza vericem menune aksam falanda kacmis :)4 sucuk halkasi kadar..
valla ben kabız olmayım diye birçok şey kullanıyorum canım hangisi etkili bilemiyorum keten tohumu filan da kullanıyorum yoğurt çok tüketiyorum pulbiberle yani hangisi etki ediyor bilemem. 1 hafta olacak karnımda domates suyunun verdiği bir etki yok, tarçınlı kahve de etkiliymiş onu da yapıyorum ama etkisini bilemem yoğun egzersiz de yapıyorum toplamda karnım 10 cm inceldi buraya gelmeden önce de inceltmiştim. yani domates suyundan mıdır spordan mı bilemem.. denemekten zarar çıkmaz tadı çok güzel kola filan aramıyorum domates suyu iyi oluyor bayağı.
bu arada ben 1.3 vermişim white 1.2 100 gram almadığın sürece sorun yok şu anlıkama menü de paylaş da bakalım canım
valla canım ben elbiseyi her türlü giyiyorum. aksine pantolon tarzı şeyler benim bacakları maşallah oradan buradan çıkarıyor, elbise temiz bir görüntü sağlıyor. kilotlu çorapla mini etek de giyiyorum yakıştırıyorlar da. öyle kötü durmuyor. korkma etek, elbise giymekten. şimdi giymeyeceksin kaç yaşında giyeceksin?
ayrıca sporunu da paylaşırsan seviniriz spor da paylaşıyoruz günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?