Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayır küsmedik ben alınmadım senin alındığını düşündüm. White bana aynı şekilde davranınca ben de sinirlenmiştim ama bana o şekilde davnanmasa aklım başıma gelmezdi eminim. Herkesin diyette duraklama bıkma noktası olur ama biz burada o evreti en yumuşak şekilde atlamak için bir aradayız yoksa evde kendi kendimize de veririz. Herkes burada birbirinin iyiliğin düşünüyor kimse kimseye kötülüğüne bir şey demez diyorum konuyu kapatıyorum

Elbiselerimi denedim kg olarak az vermiş olsam da elbiseler gerçekten çok güzel derli toplu durdu bayıldım bayrama elbise almaya gerek kalmayacak çok mutlu oldum şortlarım da belimden düşüyor spor çok fark ettiriyor gerçekten. 30 günlük squat programına başlıyorum bugün inşallah istikrarlı şekilde devam ettirebilirim

Iyi ozaman iyi haber -1kg bu gun itibari ile.
Sutcuyu yakalicam derdine wc im yarim kalmasaydi belki daha fazlasi

Ablacim bu menu ne
Hiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedim
Öğlen hastane yemeği kıymalı fasulye tadı berbattı borekle ayran yedim Biraz mecburi oldu
Akşam kızımla dışarı çıktık uzun zamandır burda değil dı ya öyle felekten bi gece çaldık.
40 günde verilen kilo:13,1
Kalan kilo:11.4
Yolun yarısını biraz olsun gectim
Tebrikler çok iyi
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemen
kafam çok karışık valla sinirleniyorum da veremiyorum diye o kadar uğraş uğraş
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedir

Cumaya daha çok gider bugün salı değil mi?Destiny bu hafta hezimete uğrayacak gibi görünüyor.
Ben tartılmadım ama cumaya çok verebileceğimi sanmıyorum pazatesinden biraz fark eder

Maşallah sana biraz yurudum geldim ardından marketi hallettim iki dakika mola ondan sonra aldiklarimi yerleatirmece çamaşır topla yenisini as askıya makinaya çamaşır at yemek spor derken yine bitti gün olacak

Teşekkürler canım darısı sana

Senin bana kizdigin farkındayım canım ama inan kötülüğünü istemedim sadece ben buraya başladığımda obez 1 sınıf katakorisin de yer alıyordum şimdi şişman geçiyorum sadece kilo verme yardımcı olmak istedim bazen kırıcı yorum yapıyorum galiba bu yüzden elimden geldiği kadar artık eskisi menülere laf etmemeye çalışıyorum

Afiyet olsun ablacim.
Cumaya daha çok gider bugün salı değil mi?Destiny bu hafta hezimete uğrayacak gibi görünüyor.
Ben tartılmadım ama cumaya çok verebileceğimi sanmıyorum pazatesinden biraz fark eder

Gidecekte zaten.

Eğer kaptanım senide kırdıysam kusura bakma

Sen benim canımsın ne kızması artık Allah razı olsun diyorum senden bana kız istediğin kadar menü olmamış de şişman kalacaksın de istediğini de hiiiç alınmam daha çok sayende motive oluyorum

Sen benim canımsın ne kızması artık Allah razı olsun diyorum senden bana kız istediğin kadar menü olmamış de şişman kalacaksın de istediğini de hiiiç alınmam daha çok sayende motive oluyorum
Sağol canım Allah senden de razı olsun

Selam kızlar.. Nasılsınız ??

Ben bugün toparlandım sonunda, işler de hafifledi rahat nefes alıyorum arık :)

Colorayzn canım, kaç gündür menü yazamadım, hiç menü düşünecek durumda değildim..
Yemek düzeni de bozulunca kaldı öyle..
Ama bugünden mutlaka yazacağı inşaAllah..

4 sucuk halkasi kadar..

Sen yedigine ictigine dikkat et menu muhim degil kuzum.stresten yemek yemeye sarma pisman olma

Ah o pulbiberli yoğurtu yiyebilsem çok iyi olucak da maalesef alerjiden dolayı yiyemiyorum..
Almadım canım, sabah su içtikten sonra tartıldım eksideydim, şaşırdım doğrusu..
Cumaya kadar tartılmicam artık..
Menülerimi de yazıcam, inan hiç iyi değilim kaç gündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…