Sen yedigine ictigine dikkat et menu muhim degil kuzum.stresten yemek yemeye sarma pisman olma
Nesquik i mecburiyetten yedim sabah misafirim geldi ben kahvalti hazirlamaya baslarken o yuzden kahvalti yapamadim. O gittikten sonrada disari cikmam gerekiyordu oglumu hazirlamaktan kendime vakit ayiramadim o yzuzden yedim...Hiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedim
Öğlen hastane yemeği kıymalı fasulye tadı berbattı borekle ayran yedim Biraz mecburi oldu
Akşam kızımla dışarı çıktık uzun zamandır burda değil dı ya öyle felekten bi gece çaldık.
Tebrikler çok iyi
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemen
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedir
O herkeste var bence.yani en azindan bende de var.kendimi skinca resmen su topluyorum :)Yok be canım, aksine yemeği unutacak duruma geldim..
Sabah yemedim, öğlen oldu baktım kötüyüm ne oluyor diyorum bir de, aç olduğumu farkettim..
Sorun şu ki, stres olunca diyet yapsam bile kilo veremiyorum..
Ah o pulbiberli yoğurtu yiyebilsem çok iyi olucak da maalesef alerjiden dolayı yiyemiyorum..
Almadım canım, sabah su içtikten sonra tartıldım eksideydim, şaşırdım doğrusu..
Cumaya kadar tartılmicam artık..
Menülerimi de yazıcam, inan hiç iyi değilim kaç gündür..
Bogazimi tutamiyorsam cezana raziyim :)Tamam canim ama yinede ceza vericem menune aksam falanda kacmis :)
.Yapma kuzum böyle hemen modunu düşünme biraz sabır biraz anlayış yeter sana bu günler bitecek bunlar biraz stresli ama mutluluk olacak inşallah sonunda
Ooo ceza olayı mı başladı gelsin cezalarrrrrrTamam canim ama yinede ceza vericem menune aksam falanda kacmis :)
Ooo ceza olayı mı başladı gelsin cezalarrrrrr
Etiket yaptim hareketin altina seni bak ordan canim.Colorayzn bugun hangi hareketi yapiyoruz ben kacirdim galiba aralarxa okurken yada yarinki harekete benziyor mu??
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| - | - | - | - | - | - | - |
@White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@Colorayzn | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
| 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
@isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
@aysglkskn | 150IA+50M ❤ | - | - | - | - | - | - |
| ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
@__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
@bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
@AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Hoşgeldin canim.sen nasilsin?Kizlar ben geldim kusura bakmayin kac gundur gelemedim dogru duzgun napiyorsunuz
Hoşgeldin canim.sen nasilsin?
O herkeste var bence.yani en azindan bende de var.kendimi skinca resmen su topluyorum :)
Kizlar ben geldim kusura bakmayin kac gundur gelemedim dogru duzgun napiyorsunuz
0 pozitihHiç sorma Sabah kalkamadım simit aldım işe giderken yarım yedim
Öğlen hastane yemeği kıymalı fasulye tadı berbattı borekle ayran yedim Biraz mecburi oldu
Akşam kızımla dışarı çıktık uzun zamandır burda değil dı ya öyle felekten bi gece çaldık.
Tebrikler çok iyi
Nesquik şekerli kahvede şekerli aslında şekeri bıraksan bir iki kilo gider hemen
Bir hafta sadece sebze denesen. Kan grubun nedir
çok sinirliyim Allahtan sabır dileniyorum resmenMerhaba canim hosgeldin.sen nasilsin
ne oldu yavruuçok sinirliyim Allahtan sabır dileniyorum resmen
oda arkadaşım var resmen insanlıktan yoksun Allahım kendini kraliçe falan sanıyor ama millet kendisiyle dalga geçiyor haberi yok hiç kimse de sevmiyor ve istemiyor. ;Havasını alamıyorum ona sinirleniyorum memur olunca öyle rahat rahat didişemiyorsun gerçi 15 yıldır kimseyle sıkı bir kavga etmedim ki rahatlayayımne oldu yavruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?