Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen yedigine ictigine dikkat et menu muhim degil kuzum.stresten yemek yemeye sarma pisman olma

Yok be canım, aksine yemeği unutacak duruma geldim..
Sabah yemedim, öğlen oldu baktım kötüyüm ne oluyor diyorum bir de, aç olduğumu farkettim..
Sorun şu ki, stres olunca diyet yapsam bile kilo veremiyorum..

Nesquik i mecburiyetten yedim sabah misafirim geldi ben kahvalti hazirlamaya baslarken o yuzden kahvalti yapamadim. O gittikten sonrada disari cikmam gerekiyordu oglumu hazirlamaktan kendime vakit ayiramadim o yzuzden yedim...
Seker kullanmiyorum iceceklerde ama turk kahvesinide sekersiz icemeiyorum yaninda lokum veya cikolata yemek yerinde cok az seker koyuyorum

Yok be canım, aksine yemeği unutacak duruma geldim..
Sabah yemedim, öğlen oldu baktım kötüyüm ne oluyor diyorum bir de, aç olduğumu farkettim..
Sorun şu ki, stres olunca diyet yapsam bile kilo veremiyorum..
O herkeste var bence.yani en azindan bende de var.kendimi skinca resmen su topluyorum :)

Kız yaz menülerini de biraz kapışalım madem eksidesin kaçamak bal sakın yok bakalım Hangimiz yenecek cuma günü

Yapma kuzum böyle hemen modunu düşünme biraz sabır biraz anlayış yeter sana bu günler bitecek bunlar biraz stresli ama mutluluk olacak inşallah sonunda
.

Çok haklısın ama elimde olmuyor bazen..
Sakinleştirdim kendimi, kilo vermeye odaklandım..
Pek umutlu değilim ama 1 kilo gitsin hiç değilse bu hafta
..

Kovserim ne zaman gelmis Dahlia_

Gelmemle kaçmam bir oluyor son günlerde ama bitti :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
isimsiz965 -------
@White1989 ❤ ❤------
@Fitimfitsinfit ❤ ❤------
@Colorayzn ❤ ❤------
gogo2405 100DK+100Jj ❤------
@isimsiz965 -------
@aysglkskn 150IA+50M ❤------
sevgili8284 ❤ ❤------
@sevgili8284 -------
@__Dalida__ -------
@bilinmeyenkullanici ❤ ❤------
@AKovser -------

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

0 pozitih

oda arkadaşım var resmen insanlıktan yoksun Allahım kendini kraliçe falan sanıyor ama millet kendisiyle dalga geçiyor haberi yok hiç kimse de sevmiyor ve istemiyor. ;Havasını alamıyorum ona sinirleniyorum memur olunca öyle rahat rahat didişemiyorsun gerçi 15 yıldır kimseyle sıkı bir kavga etmedim ki rahatlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…