- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Sana da canım özür dilemesine gerçekten sevindim sıkı tut iplerini yumuşama bekleniyor girme sabret oda anlayacak bı gun
Elbise ye aşık oldum
Evet sancıdan ölüyorummmmmOldun mu bari regl
Tamam canim bende begendim de esim burdaki.gibi durmaz sende diyoki hakliColorayzn elbise muhteşem bunu al hatta ben de alayım bunu bedeni varsa.
Hareket iyiymiş benimki de anca o kadar oluyor
Ayrıca günün hareketi 150 şer tane iki kol için
Iyi iste biraz hafiflersin cumaya kadar :)Evet sancıdan ölüyorummmmm
İnşallahh belden aşağısı tutmuyor şuanIyi iste biraz hafiflersin cumaya kadar :)
O eşine bakma sen al kendine YakıştırdığınıTamam canim bende begendim de esim burdaki.gibi durmaz sende diyoki hakliama cok hosuma gitti
Bu kiloda olurmu falan bana bak gebertirim seni nankor dedim.90 91den geldim bugunlerw dedim susO eşine bakma sen al kendine Yakıştırdığınıbenim müstakbel nişanlı meydanda yok yoksa HEMEN alıcam elbiseyi
Bu kiloda olurmu falan bana bak gebertirim seni nankor dedim.90 91den geldim bugunlerw dedim sus
NeeeNankör adam karışmasın her şeye bakıyım erkek dediğin karışmaz harika olmuş hayatım derbu arada mağaza kapandı diyorrrr
Googleladım baktım mağaza kapandı diyor sende demiyor mu?
Acmaya calisiyorum ter bastiGoogleladım baktım mağaza kapandı diyor sende demiyor mu?
Sende gözüküyorsa açık olarak ben de alayım link atar mısınAcmaya calisiyorum ter basti
Makarna isi bozmus tatlim:)Menü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı
Ara 1 ince dilim karpuz
Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay
SPOR
Fitness kartlarımdan karın bacak kalça hareketleri yaptım
SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)
NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.
ara öğün olarak 2 elma tarçınlı. + yeşilçay + su :)
AKŞAM
kızımla yogurtlu makarna yedim mınık sütlaç kabı kadar yanında su içtim 2 bardak kadar
2 litrelik su şişem bitti oldu yatmadan önce 2 kaşık yogurda zencefil-tarçın-zerdecal koyacagım kalan suyu içerim :)
Kolay gelsin arkadaşlar.
Makarna isi bozmus tatlim:)
Canım makarnadır pilavdır çok gerekmedikçe tercih etmiyoruz bulgur ye karabuğday ye onun yerine mis gibi aynı şekilde normal beyaz ekmek filanTüh yayasak var mıydı kızım benle yiyo bende ona eşlik ediyorum genelde DD başka varmı yasaklı şeyler
https://m.trendyol.com/#!/Kadın Siyah-Ekru Puantiyeli Abiye Elbise/UrunDetay/166426/32905187Sende gözüküyorsa açık olarak ben de alayım link atar mısın
Yasak olarak degilde diyet yapıyor san eger cok cok tuketmemeye çalışıyoruz okadar he bazen bende yiyioeum asla yemiyoeum degilTüh yayasak var mıydı kızım benle yiyo bende ona eşlik ediyorum genelde DD başka varmı yasaklı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?