Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn elbise muhteşem bunu al hatta ben de alayım bunu bedeni varsa.
Hareket iyiymiş benimki de anca o kadar oluyor
Ayrıca günün hareketi 150 şer tane iki kol için
Tamam canim bende begendim de esim burdaki.gibi durmaz sende diyoki hakli ama cok hosuma gitti

Menü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı

Ara 1 ince dilim karpuz

Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay

SPOR
Fitness kartlarımdan karın bacak kalça hareketleri yaptım

SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)

NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.

ara öğün olarak 2 elma tarçınlı. + yeşilçay + su :)

AKŞAM
kızımla yogurtlu makarna yedim mınık sütlaç kabı kadar yanında su içtim 2 bardak kadar
2 litrelik su şişem bitti oldu yatmadan önce 2 kaşık yogurda zencefil-tarçın-zerdecal koyacagım kalan suyu içerim :)

Kolay gelsin arkadaşlar.

Makarna isi bozmus tatlim:)

Tüh ya yasak var mıydı kızım benle yiyo bende ona eşlik ediyorum genelde DD başka varmı yasaklı şeyler
Canım makarnadır pilavdır çok gerekmedikçe tercih etmiyoruz bulgur ye karabuğday ye onun yerine mis gibi aynı şekilde normal beyaz ekmek filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…