yok canım kullanmıyorum ama chia çok faydalı ben de alıcam @emilian pudingi filan çok güzel oluyor bir gece önceden bekletmek lazım ama. balık filan tüketmiyorsan omega 3 açısından çok zengin takviye olacaktırB bilinmeyenkullanici sen mi kullaniyordu n canim kim sormustu
SelamlarYok canım listenin son halini saklıyoruz, özelden yazıyoruz..
Sayfalarla uğraşılmaz :)
Iyodir sen nasılsın cozdunuzmu sorunlariniziKizlar ben geldim kusura bakmayin kac gundur gelemedim dogru duzgun napiyorsunuz
Kan grubuna göre beslenme tarzı var ondan sordum 0 grubu kırmızı ete düşkün oluyolarmis hemde et sağlıklı imiş kırmızı et yemek. Ama bir iki gün sebze tuketip metabolizma sasirtabilirsin.0 pozitih
Sana zararı varsa yol gitsinoda arkadaşım var resmen insanlıktan yoksun Allahım kendini kraliçe falan sanıyor ama millet kendisiyle dalga geçiyor haberi yok hiç kimse de sevmiyor ve istemiyor. ;Havasını alamıyorum ona sinirleniyorum memur olunca öyle rahat rahat didişemiyorsun gerçi 15 yıldır kimseyle sıkı bir kavga etmedim ki rahatlayayım
Su 2lt olsun illa ki meyvelerin yanında İki kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı süt tüketMenü
Sabah
-yogurtlu yulaf kepeği (2 kaşık yulaf kepeğiyle) + (3 kaşık kahvaltı gevreğiyle)
-Yeşilçay
-1 adet yaz elması tarçınlı
Ara 1 ince dilim karpuz
Öğlen
-Nohutlu tavuklu ev yemeği
-yarım kase yogurt
-Yeşilcay
SPOR
Bebeğim koltukta uyudu onun yanında bekliorum düşmesin diye kalkınca yemek yedirip fitness hareketleri yapacağım formsante kartlarımla
SU: Bir litreden azcık fazla içmişim. (2 litre su şişesine koyup oradan içiyorum.)
NOT: Dün 92.7 çıkmıştım sabah bugün 92.2 çıktım fotografını cektim akşama atarım çok mutluyum darısı başınıza :))
Gece yatmadan zencefil-zerdecal-tarcın 'ı 2 kaşık yogurtla karıstırıp yedim üstüne su içtim bol bol yattım onun etkisi var diye düşünüyorum.
Birazdan ara öğün olarak 2 elma yemeyi düşünüyorum tarçınlı. + yeşilçay + su :)
Benim boyum 167 cm 70 kiloyum 40 yaşındayım hedefim 60/62 olmakGrup arkadaşlarım kadınlara kilo sorulmaz ama merak ediyorum sizin boy kilo kaç hedef kaç yazar mısınız ?
Chia kullanan arkadaşlar oldu kabız yapmış biraz ben aldım ama fazla ve düzenli tuketmedim.Anladım kızımın dogum gunu var 9 Ocak'ta o zamana en az 80 kilo olmak istiyorum Allah'ın izniyle çok heyecanlıyım eskiden katılacaktım bebegım durmuyor du cesaret edemedim aranızda chiaa kullanan var mı almayı düşünüyorum
Hoşgeldin canım :)
Asıl ne yapıyorsun, nasılsın ?
Iyodir sen nasılsın cozdunuzmu sorunlarinizi
Kan grubuna göre beslenme tarzı var ondan sordum 0 grubu kırmızı ete düşkün oluyolarmis hemde et sağlıklı imiş kırmızı et yemek. Ama bir iki gün sebze tuketip metabolizma sasirtabilirsin.
Sana zararı varsa yol gitsin
Su 2lt olsun illa ki meyvelerin yanında İki kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı süt tüket
Benim boyum 167 cm 70 kiloyum 40 yaşındayım hedefim 60/62 olmak
Chia kullanan arkadaşlar oldu kabız yapmış biraz ben aldım ama fazla ve düzenli tuketmedim.
Aaaa kendi evine gönderdi mi seninki iyi bari sevindim canımİyiyim canim cok sukur kendi evime geldim ama simdilik annemlerde kaliyorum esim ve ailesi hala memlekette onlar gelince evime gececegim insAllah
Diledi demek çok sevindim dediğimi sakın unutma canimTam cozduk sayilmaz ama ozur diledi iste devaminda nolur bilemiyorum.. Bem hastanrye gitmek icin annemler gelmisti memlekete onlarla dondum
Yarış için ne kadar yaptın bakalım mortimAaaa kendi evine gönderdi mi seninki iyi bari sevindim canım
Diledi demek çok sevindim dediğimi sakın unutma canim
İyiyim canım diyetle sporla iki çocukla uğraşıp duruyorumTamam canim unutmam .. Sen napiyorsun nasilsin
Yemek listen nasıl gidiyor
Selamlar
Bir ayın ardndan kabül ederseniz devam etmek istiyorum
İyiyim canim cok sukur kendi evime geldim ama simdilik annemlerde kaliyorum esim ve ailesi hala memlekette onlar gelince evime gececegim insAllah
İyiyim canım diyetle sporla iki çocukla uğraşıp duruyorum
Biri benle zıplıyor diğeri uyutuyorum uyumuyorsa egzersiz onla beraber yapıyorumSen spor yaparken çocuklar napıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?