Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İsin ilginci bende bana gel sen 90 91 iken de zorlaya zorlaya 42ye giriyordum hala 42 gorunuyorum nasill l olur bence bana artik olsun bi zahmet
Yanlış anlama beni ama elbisenin kumaşı bana dar bir kumaş tarzı gibi geldi böyle elbiseler genelde l de olsa o l ye m ler giriyor anlatamadım ama arkası fermuarsızsa veya yan tarafı olur ama

Yanlış anlama beni ama elbisenin kumaşı bana dar bir kumaş tarzı gibi geldi böyle elbiseler genelde l de olsa o l ye m ler giriyor anlatamadım ama arkası fermuarsızsa veya yan tarafı olur ama
Likrali bir kumass kendin alamadin diye bana camur atma

Likrali bir kumass kendin alamadin diye bana camur atma
Yok yanlış anlama böyle elbiselerin yan veya arkasında fermuar varsa aman olmuyor anlamıyorum neden yani ama o modeller 1 beden küçük olıyor hep ondan uyarayım dedim 42 isen kotonda da harika elbiseler var business KISMINDA

Biz ona 40-42 diyelim yaa şimdi soyle düşündüm netten bakayim alayim olmazsa gidip magaza gezicem cunku nettende bakinca ayy bu da guzel ayyy su da oluyosun harika elbiseler vardi.bu butikte

Sütlaç kabı oluyor ya küçük o kadar yedim kalorisinden 2 kaşık yogurtla yanında su

Yediklerim karpuzu çekmemişim

Sabah aç karna tartıldım :=)

Eklentiler

• IMG_4595.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 36
Biz ona 40-42 diyelim yaa şimdi soyle düşündüm netten bakayim alayim olmazsa gidip magaza gezicem cunku nettende bakinca ayy bu da guzel ayyy su da oluyosun harika elbiseler vardi.bu butikte
Bu elbiseyi al harika cidden bana olsa hiç düşünmezdim

Ooo afiyetler olsun efendim makarnalar makarnalar

Bu arada size bir sir veriim yogurt kuru var ya hani onu sutle yapin muhtesem oluyor ❤
Icine biraz bal 1 ck zerdecal 1ck zencefil.ve 1ck tarcin mukemmel.
Ayrica menume ek olarak bu da var gece yatarken.
Buna da altin süt diyorlarmis renginden oturu :)
Yogurt beni yoruyodu cok sut mukemmel oldu

Bu kürü duydum da bal var diye cesaret edemedim sana yararsa ben de yapayım zerdeçal zencefilim yok onları da temin edeyim. Yoğurt kürü de hoş ama sanki iş görmüyor gibi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…