- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | 100ia ❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
...Takim içi ilk 3...
1. sıra
B bilinmeyenkullanici arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip edenWhiteblacklife yeralıyor
3.'lük
Mydestinyy ve Colorayzn 'e gidiyor
Başarılarınızın devamini dileriz
sumo squat dikkatini çekerimmVuhuuu harika oldu buya ben sana diyecektim bir bildiği vardır diye demedim sporu squat benden sor
Sen onu bana sor yok şişlik YÖK regli derken 300 gr ne demek fazlası bendeçikolata bile yemedim yaa
Sen onu bana sor yok şişlik YÖK regli derken 300 gr ne demek fazlası bende
biliyorummmm dün 50 squatı da sumo yaptım 2 kg ağırlıklasumo squat dikkatini çekerimm
aynen ben de 88.1 çıktım pazartesiye göre 200 gr fazla ki dün wcye filan da güzel çıkmıştım. gece geç uyuduk ondan mı acaba?çikolata bile yemedim yaa
anaaaa iyi hatırlattın yarın ben de şaşırtıcam demesen unutur giderdimama ben anlıyorum ki bana evde yaptıgım egzersizler iyi gelmiyo bacım sisiiyorum yani dün yaptımm kaslarım sisti yüzde yüz nyse bugunde yapıp yarın dinlenmeye alırım bakalım.bugun metabolizma sasırtma günüm hayırlısı diyorumm :)
egzersizlerdende olabilir uykudanda olabilir belki ama yalnızken uyuyamıyoum^biliyorummmm dün 50 squatı da sumo yaptım 2 kg ağırlıklarahat ollllll
aynen ben de 88.1 çıktım pazartesiye göre 200 gr fazla ki dün wcye filan da güzel çıkmıştım. gece geç uyuduk ondan mı acaba?
anaaaa iyi hatırlattın yarın ben de şaşırtıcam demesen unutur giderdim
sıradan bir kahvaltı yaptım bile ya pazar günü de şaşırttım işe yaradı yarın yaparım yine yarar umarım moralim bozuldu benim de.. leslie yapayım dedim squata derman kalmadı bacaklarımda ölüyorum resmenegzersizlerdende olabilir uykudanda olabilir belki ama yalnızken uyuyamıyoum^
bence sasırtma günü bugun olmalıki vucut ertesi gün az yediginde bi noluyoruz desin kendine gelsin silkelenipp cuma tartıda olumlu sonuc almak icin öyle gibi geldi bana kabak yemegi yapıyorum simdi ocaga koycam
eşim vardiyalı calısıyor.bu hafta gece vardiyası hoşüstümde kv oturuyor ama olsun yinede o evde olmayınca huzurlu bi uyku cekemiyorum :/sıradan bir kahvaltı yaptım bile ya pazar günü de şaşırttım işe yaradı yarın yaparım yine yarar umarım moralim bozuldu benim de.. leslie yapayım dedim squata derman kalmadı bacaklarımda ölüyorum resmen
sen neden yalnızsın ki?
Bende pazartesi göre 500 Gr artidayimsıradan bir kahvaltı yaptım bile ya pazar günü de şaşırttım işe yaradı yarın yaparım yine yarar umarım moralim bozuldu benim de.. leslie yapayım dedim squata derman kalmadı bacaklarımda ölüyorum resmen
sen neden yalnızsın ki?
Hoşgeldin kovserimGünaydın kızlar..
Dünkü menüm
Sabah yemedim
Öğlen
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 büyük parça et haşlama
domates
Ara
6 kaşık karabuğday
5-6 kaşık yoğurt
Ara
10 tane kadar küçük erik
Akşam
2 ızgara köfte
1 dilim çavdar ekmeği
salata
Su 3 litre - 1 litresi elma sirkeli, limonlu
Spor yapamadım dün, rahatsızdım biraz..
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
Fitimfitsinfit | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
sevgili8284 | - | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | 100ia ❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | - | - | - | - | - |
Ne oldu bize böyle ya anlamadım ben nazara geldik yine of of köpek gibi çalışıyorum yazık günahBende pazartesi göre 500 Gr artidayim
Haklısın aynı ev gibi olmaz ayrıca...eşim vardiyalı calısıyor.bu hafta gece vardiyası hoşüstümde kv oturuyor ama olsun yinede o evde olmayınca huzurlu bi uyku cekemiyorum :/
Gobekten skntim yok kuzumNe oldu bize böyle ya anlamadım ben nazara geldik yine of of köpek gibi çalışıyorum yazık günah
Haklısın aynı ev gibi olmaz ayrıca...
Bu arada mesajını yeni gördüm puantiyeli elbise biraz göbeğin varsa onu çıkarır ama korse giyersin
Dahlia_ artık seni sahalarda görelim rakibe Ne durumdasın ne yedin içtin hazırlıklar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?