Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤-----
Fitimfitsinfit❤ ❤------
Colorayzn❤ ❤❤ ❤-----
gogo2405100DK+100Jj ❤------
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn150IA+50M ❤------
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
sevgili8284-------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian100ia ❤------
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤-----
AKovser-------

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Sen onu bana sor yok şişlik YÖK regli derken 300 gr ne demek fazlası bende
ama ben anlıyorum ki bana evde yaptıgım egzersizler iyi gelmiyo bacım sisiiyorum yani dün yaptımm kaslarım sisti yüzde yüz nyse bugunde yapıp yarın dinlenmeye alırım bakalım.bugun metabolizma sasırtma günüm hayırlısı diyorumm :)

anaaaa iyi hatırlattın yarın ben de şaşırtıcam demesen unutur giderdim

egzersizlerdende olabilir uykudanda olabilir belki ama yalnızken uyuyamıyoum^

anaaaa iyi hatırlattın yarın ben de şaşırtıcam demesen unutur giderdim

bence sasırtma günü bugun olmalıki vucut ertesi gün az yediginde bi noluyoruz desin kendine gelsin silkelenipp cuma tartıda olumlu sonuc almak icin öyle gibi geldi bana kabak yemegi yapıyorum simdi ocaga koycam

sıradan bir kahvaltı yaptım bile ya pazar günü de şaşırttım işe yaradı yarın yaparım yine yarar umarım moralim bozuldu benim de.. leslie yapayım dedim squata derman kalmadı bacaklarımda ölüyorum resmen
sen neden yalnızsın ki?

eşim vardiyalı calısıyor.bu hafta gece vardiyası hoşüstümde kv oturuyor ama olsun yinede o evde olmayınca huzurlu bi uyku cekemiyorum :/

Bende pazartesi göre 500 Gr artidayim

Günaydın kızlar..

Dünkü menüm

Sabah yemedim

Öğlen
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 büyük parça et haşlama
domates

Ara
6 kaşık karabuğday
5-6 kaşık yoğurt

Ara
10 tane kadar küçük erik

Akşam
2 ızgara köfte
1 dilim çavdar ekmeği
salata

Su 3 litre - 1 litresi elma sirkeli, limonlu
Spor yapamadım dün, rahatsızdım biraz..

Hoşgeldin kovserim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤-----
Fitimfitsinfit❤ ❤------
Colorayzn❤ ❤❤ ❤-----
gogo2405100DK+100Jj ❤------
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn150IA+50M ❤------
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
sevgili8284-------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian100ia ❤------
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤-----
AKovser-❤ muaf-----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Bende pazartesi göre 500 Gr artidayim
Ne oldu bize böyle ya anlamadım ben nazara geldik yine of of köpek gibi çalışıyorum yazık günah

eşim vardiyalı calısıyor.bu hafta gece vardiyası hoşüstümde kv oturuyor ama olsun yinede o evde olmayınca huzurlu bi uyku cekemiyorum :/
Haklısın aynı ev gibi olmaz ayrıca...
Bu arada mesajını yeni gördüm puantiyeli elbise biraz göbeğin varsa onu çıkarır ama korse giyersin

Gobekten skntim yok kuzum

Dahlia_ artık seni sahalarda görelim rakibe Ne durumdasın ne yedin içtin hazırlıklar ne alemde

Döndüm sanırım artık :)
Dün biraz rahatsızdım alerjimden dolayı spor yapamadım..
Ama menümün kötü olduğunu düşünmüyorum, bir de kabızlık olmasaa...

Hazırlıklar çok şükür iyi gidiyor, ben canımı sıktım biraz ama hallolacak hepsi inşaAllah..
Mutfağın ölçüsü alındı, nerdeyse tam hayalimdeki gibi birşey olucak :)
Diğerlerini de düşünüyoruz.. Şu an gündemimde perdelerim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…