- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Döndüm sanırım artık :)
Dün biraz rahatsızdım alerjimden dolayı spor yapamadım..
Ama menümün kötü olduğunu düşünmüyorum, bir de kabızlık olmasaa...
Hazırlıklar çok şükür iyi gidiyor, ben canımı sıktım biraz ama hallolacak hepsi inşaAllah..
Mutfağın ölçüsü alındı, nerdeyse tam hayalimdeki gibi birşey olucak :)
Diğerlerini de düşünüyoruz.. Şu an gündemimde perdelerim var :)
Bu arada size bir sir veriim yogurt kuru var ya hani onu sutle yapin muhtesem oluyor ❤
Icine biraz bal 1 ck zerdecal 1ck zencefil.ve 1ck tarcin mukemmel.
Ayrica menume ek olarak bu da var gece yatarken.
Buna da altin süt diyorlarmis renginden oturu :)
Yogurt beni yoruyodu cok sut mukemmel oldu
Valla kovserim iki gundur iciyorum sabah 9 10 wcdeyim :)))Canımmm, kabızlığa iyi gelir mi buu ?
Nöbetten geldim yattım uyuycam. Akşamüstü görüşürüz kızlar.
Hoşgeldin kovserim
Bende baktim resmine sabah yeni aldigi elbise sanirim gecen oneride bulunmustu :) gayet guzel durmus :))Görüşürüz ablacım :)
Resim çok güzel, elbisen de çok tatlı :)
Hoşbuldum Klorlumm :)
Menü gayet güzel afiyet olsun :) neden kendi canını sıkıyorsun bak her şey yolundaymış hayal ettiğin gibi oluyormuş daha ne :)
Canımmm, kabızlığa iyi gelir mi buu ?
Valla kovserim iki gundur iciyorum sabah 9 10 wcdeyim :)))
Ama.dibinde kalan tortular i da iciceksin zencefil zerdecal fln dibe cokebiliyor :)
Ic bence hemde tadi harikaaaa :)
Hee bide sut sicak olucak he :)
Valla yogurtlusundan daha guzell :)Ayy ben süt sevmem ki hiç..
Ancak kakaolu olunca içebiliyorum..
Ama kabızlığa iyi geliyorsa içmeye çalışayım dedim..
Tadını kesinlikle sevmicem, çünkü sevmediğim şeyler hepsi bir arada
Bende de aynı sorun vardı canım dün iki fincan naneli rezene içtim sanki ise yaradı onunda dene istersen odemde artıyormus ama konuda henüz bı haydasi olmadı ama süttum arttiAyy ben süt sevmem ki hiç..
Ancak kakaolu olunca içebiliyorum..
Ama kabızlığa iyi geliyorsa içmeye çalışayım dedim..
Tadını kesinlikle sevmicem, çünkü sevmediğim şeyler hepsi bir arada
Rezene sut arttirir zaten :)Bende de aynı sorun vardı canım dün iki fincan naneli rezene içtim sanki ise yaradı onunda dene istersen odemde artıyormus ama konuda henüz bı haydasi olmadı ama süttum artti
Yuruyusu biraktin mi sençok sıcak kızlar ve benim canım sıkılıyoooorr kilo da veremedim
evet bir kaç gün rahatsızlandım diye bıraktım bugün sancım olmazsa tekrar başlıcam ama artık içimden birşey yapmak gelmiyorrrrrrrYuruyusu biraktin mi sen
Abla sen saldın kendini iyice bak cumaya az kaldı spor ne güzel yapıyordunevet bir kaç gün rahatsızlandım diye bıraktım bugün sancım olmazsa tekrar başlıcam ama artık içimden birşey yapmak gelmiyorrrrrrr
Bence dukani birakmalisinevet bir kaç gün rahatsızlandım diye bıraktım bugün sancım olmazsa tekrar başlıcam ama artık içimden birşey yapmak gelmiyorrrrrrr
ya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonraBence dukani birakmalisin
Faydası olmadıktan sonra ne anlamı var ki? Baksana iyice mahvetti 1 haftada ödemliyim diyorsunya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonra
Keten tohumunu su ile karıştırıp iç o da çalıştırır bağırsakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?