Valla yogurtlusundan daha guzell :)
Bende de aynı sorun vardı canım dün iki fincan naneli rezene içtim sanki ise yaradı onunda dene istersen odemde artıyormus ama konuda henüz bı haydasi olmadı ama süttum artti
Bence de bırak canım o böbreklerini yazık ya vitaminsiz kalıyorsun sıvı hiç yok hep katı yiyorsun kuzum bırak kendine göre kendin yaz.bi diyet onu uygulaya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonra
ya ne zamandır yapıyorum ama vicdan yaparım sonra
yok konuşmadım ama yapanları da görünce bırakasım gelmiyorIyide bi ise yaramiyor napicaz?
Semuyla konuştunuz mu bu konuyu
aynen ama ödemin dukanla alakası yok yıllardır olan birşeyFaydası olmadıktan sonra ne anlamı var ki? Baksana iyice mahvetti 1 haftada ödemliyim diyorsun
Dukan birasını bı denesene canım belki işe yarar ödem icinaynen ama ödemin dukanla alakası yok yıllardır olan birşey
Denedim canım bir kaç gün ama nedense bende hep bi kabızlık oluyor yeşil çay denemelerindeDukan birasını bı denesene canım belki işe yarar ödem icin
Netten baktin mi peki odem yapiyormuymus yada bu kadar.uzun duraklama donemi oluyormuymusyok konuşmadım ama yapanları da görünce bırakasım gelmiyor
Çok iyi sevindim.
Aktardan aldım ben canım kilosu 7 tl ama 1 kg alayım deme ben yarım kg aldım o bile çok fazla. Toz olarak alma tohum olarak al daha uzun süre dayanırÇok duydum da onu nerden alıyoruz aktardan mı ?
Ooo bira filan hayırdır ablaDukan birasını bı denesene canım belki işe yarar ödem icin
Canım bira maden suyu yeşil çay tarzı bişey ona diyorlar Dukan birasiOoo bira filan hayırdır abla
Mydestinyy kovsere dediğimi denesene keten tohumlu su bağırsakları düzenliyormuş
Keten tohumu muOoo bira filan hayırdır abla
Mydestinyy kovsere dediğimi denesene keten tohumlu su bağırsakları düzenliyormuş
Ben de yapayım netten bakıp artı çıkmam belki o zaman..Canım bira maden suyu yeşil çay tarzı bişey ona diyorlar Dukan birasi
Aynen keten tohumunu suya koyup iç veya önce Çiğne keten tohumlarını üstüne su iç bol bolKeten tohumu mu
https://m-sabah-com-tr.cdn.ampproje.../04/19/yaz-oncesi-dukan-faciasi-yasaniyor/ampDenedim canım bir kaç gün ama nedense bende hep bi kabızlık oluyor yeşil çay denemelerinde
Canım sana bı link attım bı bak istersen yapmaya devam etmek tabi ki senin kararın ama çok zararlı olduğu söyleniyor bu diyetinDenedim canım bir kaç gün ama nedense bende hep bi kabızlık oluyor yeşil çay denemelerinde
Semu burda olsa seni citir citir yerCanım sana bı link attım bı bak istersen yapmaya devam etmek tabi ki senin kararın ama çok zararlı olduğu söyleniyor bu diyetin
Okuyunca tirstim açık soyleyim zararlarını böbrek kanseri kalp problemi şeker hipertansiyon saymakla bitmiyor zararları semu beni yer bende biliyorum da yazık canına yazık kıyamam cirkefimeSemu burda olsa seni citir citir yerbizde demistik dukan zararli kizmisti :)
Bencede birak ilzanimoOkuyunca tirstim açık soyleyim zararlarını böbrek kanseri kalp problemi şeker hipertansiyon saymakla bitmiyor zararları semu beni yer bende biliyorum da yazık canına yazık kıyamam cirkefime
Aktardan aldım ben canım kilosu 7 tl ama 1 kg alayım deme ben yarım kg aldım o bile çok fazla. Toz olarak alma tohum olarak al daha uzun süre dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?