- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bak yayla markasının da varmış pakette netten gördüm şimdiTamam canım, sağolasın..
Bakayım bir nerden alabilirim..
Okudum hepsini canımCanım sana bı link attım bı bak istersen yapmaya devam etmek tabi ki senin kararın ama çok zararlı olduğu söyleniyor bu diyetin
Bak yayla markasının da varmış pakette netten gördüm şimdi
okudum korkmadım değil babam da böbrek yetmezliği kalp yetmezliği tansiyon şeker hepsi var bende de şeker var zaten öfff sööz verdim yaaCanım sana bı link attım bı bak istersen yapmaya devam etmek tabi ki senin kararın ama çok zararlı olduğu söyleniyor bu diyetin
Semunun yeni adida guzelmis sumurcan Puhahahahaha@sumurcan gel gelll bunlar bana dukana bıraktırıyorlar koşşşşş
Bacım ben tirstim bırak gitsin meyvesiz diyet mi olur en azından bir ay ver kendine veremezsiniz baslarsin yine yok yok başlama sen yine de o kadar zarari kilo yapsan sanaokudum korkmadım değil babam da böbrek yetmezliği kalp yetmezliği tansiyon şeker hepsi var bende de şeker var zaten öfff sööz verdim yaa
Semunun yeni adida guzelmis sumurcan Puhahahahaha
hahahahahha manyaaak seniSemunun yeni adida guzelmis sumurcan Puhahahahaha
Yanıyorum dostlarrrrrrr
Hahahahahahahahahha manyaaak seni
Ayy evet sasirtma gunum ya acim resmen kabak yiyorum 2saatte birgözün dönmüş senin açlıktan
evetttttt su içip içip wcye çıkıyorum deli gibiSıcaktan ise ben de aynı durumdayımm
evetttttt su içip içip wcye çıkıyorum deli gibibizim kız da küvete yatıyor ohhh
aynen duşakabine yatarak sığsam ben de yatıcam yanınaBen de aynısını yapıyorum, azıcık serinliyorum su içince bir kaç dakika sonra yine yanmaya devam
Kızın keyfi yerinde anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?