sağol canım dikkate alacağım benim niyetim de bu zaten bir değerlendirmeye alacağım zaten kendimi elimden geldiğince uğrarım ama listede kalıp size zarar vermekten korkuyorum menülerimi de yazacağım kilomu da paylaşacağım merak etmeyin ama çok online olamam çünkü şu masa başına yapışıp kaldım artık kurtulmalıyım bundan
Tamam tatlim arada ugra insallah guzel.haberlerle gel aramiza ❤
Yolun açık olsun kuzum sağlıkla gelcanım izne ayrılmazsam size zarar vereceğim bunu biliyorum
Ben sessiz ilerliyorumm
olmuyorrrr öylleeeee zaten sen alıcaksın anladık benim ödemler regliler aldı götürdü olayıda insan biraz tahrik eder ama nerdeeeeeee peeeehBen sessiz ilerliyorumm
Her iki doktorada göt Evet ama anladığım kadarıyla eşin çocukların ve işinle bir sorunun yok. Bunların dışında ki kişilere ve olaylara çok kafa yormaman gerekiyor hayat senin hayatın. Kapını kapat kulaklarını tıka. Belki zor görünüyor ama bu hareketi yapmazsan daha çok üzülürsün.5 gündür tartılmıyorum bile ben doktora gitmek istiyorum neremden tutarsam orası elimde kalıyor tedaviler 6 aydan uzun süreceğe benziyor diyetisyene de başlayacağım psikoloğa da ama özel psikoloğa gidemem o yüzden devlete başvuracağım işten izin alıp gideceğim eşimin ailesinden kimsenin bilmesini istemiyorum
ama verilecek ilaçlardan korkuyorum ben 61 kiloyken panik atak geçirdim 78 kiloya çıktım 5 ay gibi sürede verilen ilaç tiroid değerlerimi hormonlarımı bozdu çok kararsızım bu yüzden ama hissediyorum birşeyler bende normal değil
2 evim var 2 çocuğum var sağolsun çalışkan hoşgörülü bir eşim var ama eşimin çevresindeki akraba kılıklı akrepler yüzünden insanlardan nefret etmeye başladım iş yerindekilere de yansıyor artık radikal bir adım atmam gerekiyor bu da diyete olan motivasyonumu azaltıyor şu an asıl benim hayatımın gidişatını değiştirmeye odaklanmam lazım ilk önce sağlığımı kazanıp sonra hayatıma el atmam gerek bu yüzden mola vermek istiyorum size karşı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum kusura bakmayın
nereyeee akıyooomuş oooooColor bu hafta akıp gidiyor oooooooo
Görürsün yarın hepimizi alt edeceknereyeee akıyooomuş ooooo
uuuuuuu neyse haftaya da ben ederimm nolceeek olmasaydı ne olurdu ödemler reglilerrGörürsün yarın hepimizi alt edecek
Abla bak sen keten tohumu al her gün su ile tüket kolon düzenleyici diye geçiyor hep internetteuuuuuuu neyse haftaya da ben ederimm nolceeek olmasaydı ne olurdu ödemler reglilerr
evim aktara döncek yeminleAbla bak sen keten tohumu al her gün su ile tüket kolon düzenleyici diye geçiyor hep internette
Verdim canım sesWhiteblacklife kuzuuuum ses veeerrr
Sen benim erzak dolabını görevim aktara döncek yeminle
Sen herkese ben mi sandın benim gibi cirkefi zor bulursunevim aktara döncek yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?