Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Soruları yazmama gerek yok heralde telden zor oluyor
Büşra
22
Bekar
Çocuğum yok
İstanbul boy 160 kilo 63.300 hedef kilo 50
Kilo alma hikayem üniversite son yılda evden çıkmadan abur cubur yemek, psikolojik durum.. Ve tiroitlerimin sorunlu çalışması
Neden kilo vermek istiyorum istediğim kıyafeti giymek, özgüvenimi arttırmak kendimi beğenmek için.
Daha önce cuma yarışma etkinliğine katılmadım

Tamamdır canım memnun oldum ben de Gizem. Akşamları menü içtiğimiz su ve egzersiz paylaşımı yapıyoruz ve her gün günün egzersizini verip en çok kim yapacak diye yarışıyoruz yarın cuma yarın da kilomuzu paylaşacağız pazartesi günleri de kilo paylaşıyoruz haftasonu kaçamak yapıp yapmadığımızı görmek için

Canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ulasirsin hedefine

Sen yarın eksi birden aşağı gelmezsin o kadar eminim ki iddiaya bile girebilirim ben de kendimi zor tutuyorum şimdi kızı tuvalete çıkarıcam hemen kısa yoldan yürümeden döncem hemen
İnşallah dediğin gibi olur gizemin ama ben bu defa umutlu değilim kendimden

Menü
Sabah aç karına yarım limonlu iki bardak su
Kahvaltı
Lor peynirli omlet
2 kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
2 dilim domates
1.5 dilim tb ekmek
Öğle
1 adet orta boy muz
Akşam
1,5 dilim tb ekmek
İki kaşık tavuklu mantar sote
1 bardak ayran
Akşam 6 gibi ya rezene ya kahve ya meyve yapacağım
Su az bugün ama içerim
Spor yerine ev temizliği

Ben yeni tartıldığım için yArı
Ben tabi bugün tartıldığım için yarın çok bir fark göremem bugünün egzersizi nedir? Ben altıda yürüyüşe gidicem 10000adım yürüyeceğim

Ben tabi bugün tartıldığım için yarın çok bir fark göremem bugünün egzersizi nedir? Ben altıda yürüyüşe gidicem 10000adım yürüyeceğim

Yok yok fark gör görme paylaşırsın ona göre biliriz tam kilonu :) spor akşam belirleyeceğiz yarın için. Bugün dinlenme günü yarın cuma diye egzersiz de yapmadık bugün şişmeyelim diye :) menünü paylaşırsın yemeğini yiyince bak üstte white paylaşmış onun gibi menü su spor

Lor peyniri normal peynirden daha iyiymiş ya ben de mi lor peynirine geçiş yapsam ne yapsam

Canım yarın yine tartı resmi ile paylaş iki hafta deneme süren var zaten ondan sonra liste buraya elinden geldiği kadar takılmaya çalış motive düşünce haber ver gazlariz biraz amaç destek olmak birbirimize

kapımı kapatamam ki kaynanamla beraber oturuyorum iki evde de kiracı oturuyor

eşim çok iyi bir evlat olduğu için

2.7 lt su (bilerek az içicem bugün)

65 dakika yürüyüş+koşu
60 squat
28 lunge
36 bacak yana kaldırma
15 saniye duvara oturma

kalkar kalmaz yarım limonla bir bardak su
9 gr çok tahıllı ekmeğe sürülmüş 10 gr fıstık ezmesi

kahvaltı
1 salatalık
2 biber
13 gr çok tahıllı ekmek
28 gr süzme peynir
3 gr fıstık

ara
20 ml süt ile nescafe

öğle
260 ml az yağlı süt+20 gr yulaf+ 3 gr tarçın+ 1 şeftali lapası

akşam
204 gr az yağlı yoğurt
3 gr pulbiber
2 gr karabiber
1 haşlanmış yumurta
2 gr keten tohumu

toplam alınan kalori 673 kcal
toplam yakılan kalori 320 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…