- 10 Ağustos 2017
- 82
- 202
- 8
- 31
Soruları yazmama gerek yok heralde telden zor oluyorHoşgeldin aramıza canım inşallah hep birlikte kilolarımızdan güzelce spor eşiğinde kurtulacağız. 1. Sayfada yer alan kuralları okuyup oradaki formu buraya doldurup yazarsan çok mutlu olurum Teşekkürler canım geldiğin için
Hoşbuldummee hoş geldin o zamaan
Soruları yazmama gerek yok heralde telden zor oluyor
Büşra
22
Bekar
Çocuğum yok
İstanbul boy 160 kilo 63.300 hedef kilo 50
Kilo alma hikayem üniversite son yılda evden çıkmadan abur cubur yemek, psikolojik durum.. Ve tiroitlerimin sorunlu çalışması
Neden kilo vermek istiyorum istediğim kıyafeti giymek, özgüvenimi arttırmak kendimi beğenmek için.
Daha önce cuma yarışma etkinliğine katılmadım
Sen yarın eksi birden aşağı gelmezsin o kadar eminim kiEksi iki mi yok canım ben sabite razıyım takımı zora sokmamayim yeter
Canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ulasirsin hedefineSoruları yazmama gerek yok heralde telden zor oluyor
Büşra
22
Bekar
Çocuğum yok
İstanbul boy 160 kilo 63.300 hedef kilo 50
Kilo alma hikayem üniversite son yılda evden çıkmadan abur cubur yemek, psikolojik durum.. Ve tiroitlerimin sorunlu çalışması
Neden kilo vermek istiyorum istediğim kıyafeti giymek, özgüvenimi arttırmak kendimi beğenmek için.
Daha önce cuma yarışma etkinliğine katılmadım
İnşallah dediğin gibi olur gizemin ama ben bu defa umutlu değilim kendimdenSen yarın eksi birden aşağı gelmezsin o kadar eminim kiiddiaya bile girebilirim ben de kendimi zor tutuyorum şimdi kızı tuvalete çıkarıcam hemen kısa yoldan yürümeden döncem hemen
Çok teşekkürler canım inşallahCanım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ulasirsin hedefine
Ben yeni tartıldığım için yArıTamamdır canım memnun oldum ben de Gizem. Akşamları menü içtiğimiz su ve egzersiz paylaşımı yapıyoruz ve her gün günün egzersizini verip en çok kim yapacak diye yarışıyoruz yarın cuma yarın da kilomuzu paylaşacağız pazartesi günleri de kilo paylaşıyoruz haftasonu kaçamak yapıp yapmadığımızı görmek için
Ben tabi bugün tartıldığım için yarın çok bir fark görememTamamdır canım memnun oldum ben de Gizem. Akşamları menü içtiğimiz su ve egzersiz paylaşımı yapıyoruz ve her gün günün egzersizini verip en çok kim yapacak diye yarışıyoruz yarın cuma yarın da kilomuzu paylaşacağız pazartesi günleri de kilo paylaşıyoruz haftasonu kaçamak yapıp yapmadığımızı görmek için
Hoşbuldum canımm inşallahCanım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ulasirsin hedefine
Ben yeni tartıldığım için yArı
Ben tabi bugün tartıldığım için yarın çok bir fark göremembugünün egzersizi nedir? Ben altıda yürüyüşe gidicem 10000adım yürüyeceğim
Lor peyniri normal peynirden daha iyiymiş ya ben de mi lor peynirine geçiş yapsam ne yapsamMenü
Sabah aç karına yarım limonlu iki bardak su
Kahvaltı
Lor peynirli omlet
2 kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
2 dilim domates
1.5 dilim tb ekmek
Öğle
1 adet orta boy muz
Akşam
1,5 dilim tb ekmek
İki kaşık tavuklu mantar sote
1 bardak ayran
Akşam 6 gibi ya rezene ya kahve ya meyve yapacağım
Su az bugün ama içerim
Spor yerine ev temizliği
Ben normal peynir sevmiyorum daha doğrusu hiç bir süt urunuyle aram yok ama lor hoşuma gidiyor omleti güzel oluyor diyette yım zorla tüketiyorumLor peyniri normal peynirden daha iyiymiş ya ben de mi lor peynirine geçiş yapsam ne yapsam
Canım yarın yine tartı resmi ile paylaş iki hafta deneme süren var zaten ondan sonra liste buraya elinden geldiği kadar takılmaya çalış motive düşünce haber ver gazlariz biraz amaç destek olmak birbirimizeBen yeni tartıldığım için yArı
Ben tabi bugün tartıldığım için yarın çok bir fark göremembugünün egzersizi nedir? Ben altıda yürüyüşe gidicem 10000adım yürüyeceğim
Kaptan yardimcim yorumla bakam menumu darbe yapacağım derken seçimle geldin bakLor peyniri normal peynirden daha iyiymiş ya ben de mi lor peynirine geçiş yapsam ne yapsam
kapımı kapatamam ki kaynanamla beraber oturuyorum iki evde de kiracı oturuyorHer iki doktorada göt Evet ama anladığım kadarıyla eşin çocukların ve işinle bir sorunun yok. Bunların dışında ki kişilere ve olaylara çok kafa yormaman gerekiyor hayat senin hayatın. Kapını kapat kulaklarını tıka. Belki zor görünüyor ama bu hareketi yapmazsan daha çok üzülürsün.
Allah sana sabır versin canım çok zorkapımı kapatamam ki kaynanamla beraber oturuyorum iki evde de kiracı oturuyor
eşim çok iyi bir evlat olduğu için
hangi seçimle ?Kaptan yardimcim yorumla bakam menumu darbe yapacağım derken seçimle geldin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?