Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn @AKovser
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim psikolojik olarak bayağı yorgunum bu süreçte de hiç bir şey yapmak istemiyorum hiç bir şeye değer veremiyorum beni hiç bir şey heyecanlandırmıyor
hayatım bayağı yordu beni ya da ben zayıfım neyse
bu şekilde size pek bir faydam olmayacak galiba 6 yıldır çabalıyorum ama kilo vermek şöyle dursun 1 verdiysem 2 alıyorum kendime format atmam gerektiğine karar verdim bu nedenle izniniz olursa izne ayrılmak istiyorum 1 ay kadar
Maddi manevi destek almaya ve hayatım hakkında düşünmeye karar verdim
Hakkınızı helal edin devam edemiyorum artık.

Neyin var yardımcı olabilcegimiz birsey varmi?
Evet 2 ay olacak bu hafta izine ayrilabiliyosun bende eger arti ile gelseydin bunu teklif edecektim sana.Cunku bu 2aylik surecte 2 kg ancak oynamis.Bence bir doktora gorunmelisin.
Onun disinda yardimci olabilcegimiz birsey varsa herzaman. Yarin icin bildirim yapmana gerek yok bu durumda.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah

canım 6 yıldır diyorsun o zaman bir yerde bi hata vardır üzme kendini kilo dediğin nedir bak bende bir veriyorum bir alıyorum ben 104 kiloydum şimdi biraz sıktım da 88-89 arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar moral sıfır olmıcak veremicem diyordum ve benim bir amacım var çokcuk istiyoruz sende bi amaç koy koyverme kendini maddi anlamda birşey diyemem ama yine de yardımcı oluruz bence ayrılma izine

Abla kendine şans vermedin ki online olmadın katılım sağlamadın bu grupta kilo verenler hep katılımı yüksek olanlar bakarsan. Liste dışı devam et bence yine listede olma ama diyeti de bırakma liste dışı olursan üstünde stresi de kalmaz hem kopmamış da olursun diyetten

5 gündür tartılmıyorum bile ben doktora gitmek istiyorum neremden tutarsam orası elimde kalıyor tedaviler 6 aydan uzun süreceğe benziyor diyetisyene de başlayacağım psikoloğa da ama özel psikoloğa gidemem o yüzden devlete başvuracağım işten izin alıp gideceğim eşimin ailesinden kimsenin bilmesini istemiyorum
ama verilecek ilaçlardan korkuyorum ben 61 kiloyken panik atak geçirdim 78 kiloya çıktım 5 ay gibi sürede verilen ilaç tiroid değerlerimi hormonlarımı bozdu çok kararsızım bu yüzden ama hissediyorum birşeyler bende normal değil
2 evim var 2 çocuğum var sağolsun çalışkan hoşgörülü bir eşim var ama eşimin çevresindeki akraba kılıklı akrepler yüzünden insanlardan nefret etmeye başladım iş yerindekilere de yansıyor artık radikal bir adım atmam gerekiyor bu da diyete olan motivasyonumu azaltıyor şu an asıl benim hayatımın gidişatını değiştirmeye odaklanmam lazım ilk önce sağlığımı kazanıp sonra hayatıma el atmam gerek bu yüzden mola vermek istiyorum size karşı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum kusura bakmayın

beni heycanlandıracak bir amaç bulamadım maalesef

sürekli online olamam ben çalışan iki çocuklu bir anneyim güzelim işten fırsat buldukça giriyorum bu da beni masa başına daha fazla bağlı olmam demek anlatabildim mi herkesin şartları uygun olamayabilir olmak zorunda da değil
diyetten kopmak gibi bir niyetim yok sağlığım için buna mecburum zaten

Her ikisine de gitmeni tavsiye ediyorum hatta koordine calisacak doktorlar olsa super olur psikolgun verecegi ilaçları dengelecek sekilde bir beslenme.uzmani ile gorus anlat ilaclarini goster onlardan etkilenmeden nasil yol alabilirsin sana.yardimci olacaktir.insallah isinin ehli.bir beslenme.uzmanina denkg elirsin cunku devlette de olabiliyor mukemmel nitelikte doktorlar.

sağol canım dikkate alacağım benim niyetim de bu zaten bir değerlendirmeye alacağım zaten kendimi elimden geldiğince uğrarım ama listede kalıp size zarar vermekten korkuyorum menülerimi de yazacağım kilomu da paylaşacağım merak etmeyin ama çok online olamam çünkü şu masa başına yapışıp kaldım artık kurtulmalıyım bundan

canım izne ayrılmazsam size zarar vereceğim bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…