Afiyet olsun ablacim
merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğimAllahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişim siz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada
Gözün aydın az sonra bende kahve yapacağım karşılıklı içeriz :)merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğimAllahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişim siz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada
Teşekkür ederimAfiyet olsun ablacim
Bu arada arkadaşlar kaptan yardımcısı seçtik kovserimin yanina yardımcı olacak :)
Veee sizi motive edecek :)
B bilinmeyenkullanici yeni kaptan yardimcilarimizdan biri :)
Gazdan bol ne var bizde canım yeterli iste
evet yaa fırsat bulamadım dün aslında.bundan sonra erken paylaşırım menülerimi ben eşim yok yiğenim yanımda kalıyor akşamları fırsat bulamıyorumAsyamm.hani duzenli menu paylasicaktin sık sık gel gazin alasini alabilirsinnn :)
yulaffff
ohh missGözün aydın az sonra bende kahve yapacağım karşılıklı içeriz :)
Teşekkür ederim
oooooo hayırlıı olsunBu arada arkadaşlar kaptan yardımcısı seçtik kovserimin yanina yardımcı olacak :)
merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğimAllahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişim siz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada
Bu arada arkadaşlar kaptan yardımcısı seçtik kovserimin yanina yardımcı olacak :)
evim yol geçen hanına döndü benim tamm 25 günnmerhaba canım :) hoşgeldin valla benim motivasyon sıfır 17 18 gündür evimde deilim ve motivasyon falan kalmadi.Ayrıca şişliğin var öyle boyle deil yarin kesin artı çıkacağım beni motive edin biraz ya
Hayirli olsun :)Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah herkes kurallara uymaya dikkat eder burada güzel bir şey yapmaya çalışıyoruz hep birlikte. Motivasyon lazımsa burdayız yeter ki Kaçamaklar veya evde popo yaydığımız günler olmasın.
Öyle gözüküyor canımBebegim hamilesin kesin ozaman :)
Amin canım sagolasinHamilelikte normal Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
evim yol geçen hanına döndü benim tamm 25 günnkendime bişeyler hazırlıyordum ayrı ablam kalkmış laf etmiş iyice azrotik oldu bu bilmem ne demiş arkamdan.sinirlendim bende anneme gittiğimde mecbur onlarla aynı yiyordum genelde karbon yediler.şimdi bayrama kadar toparlamaya çalışacam sonrada yine devam Allahın izniyle.adet te olucam bugün yarın.sen nerdesin peki
isimsiz965 asya_01 gogo2405 aysglkskn bayanlar yarın için günün egzersizi verilecek akşam buraya bakar olup yarın içinde birkaç tane de olsa yapabilirseniz seviniriz. Dilerseniz etiketleriz sizi gönderiye
Hayırlı olsun canimBu arada arkadaşlar kaptan yardımcısı seçtik kovserimin yanina yardımcı olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?