Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğimAllahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişimsiz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada

merhaba canım :) hoşgeldin valla benim motivasyon sıfır 17 18 gündür evimde deilim ve motivasyon falan kalmadi.Ayrıca şişliğin var öyle boyle deil yarin kesin artı çıkacağım beni motive edin biraz ya

merhaba canım :) hoşgeldin valla benim motivasyon sıfır 17 18 gündür evimde deilim ve motivasyon falan kalmadi.Ayrıca şişliğin var öyle boyle deil yarin kesin artı çıkacağım beni motive edin biraz ya
evim yol geçen hanına döndü benim tamm 25 günnkendime bişeyler hazırlıyordum ayrı ablam kalkmış laf etmiş iyice azrotik oldu bu bilmem ne demiş arkamdan.sinirlendim bende anneme gittiğimde mecbur onlarla aynı yiyordum genelde karbon yediler.şimdi bayrama kadar toparlamaya çalışacam sonrada yine devam Allahın izniyle.adet te olucam bugün yarın.sen nerdesin peki

valla bende kocamin memleketindeydim şimdide annemlerdeydim 3 4 gündür pazara evime geçeceğim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…