- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ne ses ne ses kız sen nerelerdesin yoksunVerdim canım ses
gideyim bari alayımSen benim erzak dolabını görfaydalı ama pişman olmazsınnnn
Çekirdek halinde al öbür türlü bayatlar çabucak. 300 gr filan al ben yarım kg aldım sülaleme 10 sene yetergideyim bari alayım
he yaaa sormaaa buSen herkese ben mi sandın benim gibi cirkefi zor bulursun
yok artıkkkÇekirdek halinde al öbür türlü bayatlar çabucak. 300 gr filan al ben yarım kg aldım sülaleme 10 sene yeter
Yemek yapıyorum üstüne dip köşe temizliğe giriştim bugün canıma kastim var sinirimden yemek yemeyim diye kendimi ise vurdumne ses ne ses kız sen nerelerdesin yoksun
Yapar yapar o Color az mi
yaw ne oldu geneeeYemek yapıyorum üstüne dip köşe temizliğe giriştim bugün canıma kastim var sinirimden yemek yemeyim diye kendimi ise vurdum
Ben günde 2 3 gr kullanıyorum fazla kullanmak zararlıymış onu da bölünce 500 grama ohooooyok artıkkk
Artı bir desem bu hafta artiyla geleceğim spor desen yapıyorum kaçamak yok totom yeminle yer görmüyor utanmadan bir de artı ekliyor üstüne sabah atiyordum tartiyi camdan yarın cuma diye vazgectimyaw ne oldu geneee
Artı bir desem bu hafta artiyla geleceğim spor desen yapıyorum kaçamak yok totom yeminle yer görmüyor utanmadan bir de artı ekliyor üstüne sabah atiyordum tartiyi camdan yarın cuma diye vazgectim
Parmagima yuzuklerim gelmiyor yok böyle bişey sinirimden öleceğimyaw ne oldu geneee
biraz mola ver o zaman spora dinlensin vücudunArtı bir desem bu hafta artiyla geleceğim spor desen yapıyorum kaçamak yok totom yeminle yer görmüyor utanmadan bir de artı ekliyor üstüne sabah atiyordum tartiyi camdan yarın cuma diye vazgectim
Herkese merhaba galaksimeraklisi gel canım birlikte zayıflayalım burada anlat hikayeni
Sen de ara ver bugün bak ben yürümedim bile squat ı yapıp bıraktım sen de öylr yap bakalım temizlik de yapmasaydın keşke o da çok hareket demekParmagima yuzuklerim gelmiyor yok böyle bişey sinirimden öleceğim
Herkese merhaba öncelikle gruba davetiniz için teşekkür ederim. Ben 22 yaşında 160 boyunda ve 63 kilo olan zayıflamak isteyen bir kızım tartıda 69 kiloyu gördüm 7 li rakamlara bir şey kalmamıştı ve diyet yapamasam bile hareketle 66 kiloya düştüm.Tabiki bu yetmedi. İnsanların sürekli beni yaşıtlarımla kıyaslaması, yakınlarımın arkamdan ailesi gibi şişman bir kız vs. Diye konuşması beni hırslandırdı. Kendimi aynada nasıl görmek istediğimi düşündüm ve bu yola çıktım. Şu an 63 kiloyum temmuzun sonunda diyete başlamıştım hedefim tartıda 50 yi görmek
Eksi iki mi yok canım ben sabite razıyım takımı zora sokmamayim yeterAman abla tartı lazım daha yarına toparlarsın sen pazartesi nasıl toparladın bak yarın eksi iki ile geleceksin yüzde yüz eminim
Dinlensin bugün diye yapmıyor um spor Ana elim iki de bir ipe gidiyorbiraz mola ver o zaman spora dinlensin vücudun
Onu yapmak zorundayım canım oğlum her yere bişey dökmüşSen de ara ver bugün bak ben yürümedim bile squat ı yapıp bıraktım sen de öylr yap bakalım temizlik de yapmasaydın keşke o da çok hareket demek
ee hoş geldin o zamaanHerkese merhaba öncelikle gruba davetiniz için teşekkür ederim. Ben 22 yaşında 160 boyunda ve 63 kilo olan zayıflamak isteyen bir kızım tartıda 69 kiloyu gördüm 7 li rakamlara bir şey kalmamıştı ve diyet yapamasam bile hareketle 66 kiloya düştüm.Tabiki bu yetmedi. İnsanların sürekli beni yaşıtlarımla kıyaslaması, yakınlarımın arkamdan ailesi gibi şişman bir kız vs. Diye konuşması beni hırslandırdı. Kendimi aynada nasıl görmek istediğimi düşündüm ve bu yola çıktım. Şu an 63 kiloyum temmuzun sonunda diyete başlamıştım hedefim tartıda 50 yi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?