Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artı bir desem bu hafta artiyla geleceğim spor desen yapıyorum kaçamak yok totom yeminle yer görmüyor utanmadan bir de artı ekliyor üstüne sabah atiyordum tartiyi camdan yarın cuma diye vazgectim

Aman abla tartı lazım daha yarına toparlarsın sen pazartesi nasıl toparladın bak yarın eksi iki ile geleceksin yüzde yüz eminim

galaksimeraklisi gel canım birlikte zayıflayalım burada anlat hikayeni
Herkese merhaba  öncelikle gruba davetiniz için teşekkür ederim. Ben 22 yaşında 160 boyunda ve 63 kilo olan zayıflamak isteyen bir kızım tartıda 69 kiloyu gördüm 7 li rakamlara bir şey kalmamıştı ve diyet yapamasam bile hareketle 66 kiloya düştüm.Tabiki bu yetmedi. İnsanların sürekli beni yaşıtlarımla kıyaslaması, yakınlarımın arkamdan ailesi gibi şişman bir kız vs. Diye konuşması beni hırslandırdı. Kendimi aynada nasıl görmek istediğimi düşündüm ve bu yola çıktım. Şu an 63 kiloyum temmuzun sonunda diyete başlamıştım hedefim tartıda 50 yi görmek

Hoşgeldin aramıza canım inşallah hep birlikte kilolarımızdan güzelce spor eşiğinde kurtulacağız. 1. Sayfada yer alan kuralları okuyup oradaki formu buraya doldurup yazarsan çok mutlu olurum Teşekkürler canım geldiğin için

ee hoş geldin o zamaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…