- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Oooo ama bence 10 dan önce bırak suyu bence canımBende ne kadar ictigimi bilmiyorum ya kuaforden dönerken iki kucuk sise aldim 1 lt sabahta 600mllik seyle ictim birde iki uc yudum ictim olsun olsun 750ml olsun izaman daha 1.250 hakkim var
Iste sutumu içerim sonra su icersem ni iki yudum daha icer uyurum 24 gibi kizda uyuyo valla bu saatte gece uyumazsa zictkOooo ama bence 10 dan önce bırak suyu bence canım
Cumaya hazırlanıyoruz sular bitti yemekler bitti oh oh gelsin artılarSonunda dus aldım geldim ne var ne yok
24 müüü neden o kadar geççIste sutumu içerim sonra su icersem ni iki yudum daha icer uyurum 24 gibi kizda uyuyo valla bu saatte gece uyumazsa zictk
Erken uyuyamam ki ben24 müüü neden o kadar geçç
24 de kız uyuyor sandım şok oldumErken uyuyamam ki ben
Eksiler demek istedin galiba bu hafta tek arti benim galibaCumaya hazırlanıyoruz sular bitti yemekler bitti oh oh gelsin artılar
Yok ablam yok pazarteüsden beri 600 gr artıyımEksiler demek istedin galiba bu hafta tek arti benim galiba
500 Gr giderse sabaha sabit geleceğim ama biraz zor görünüyorCumaya hazırlanıyoruz sular bitti yemekler bitti oh oh gelsin artılar
Sen pazartesi diyorsun ben 67.5 sabah şimdi 67 sabah 66.5 görürsem sabit olacagimYok ablam yok pazarteüsden beri 600 gr artıyım
Geçen gün de öyle dedin eksi geldin beee yeme biziiSen pazartesi diyorsun ben 67.5 sabah şimdi 67 sabah 66.5 görürsem sabit olacagim
Bak çıkar tartıya atarım yok artidayim hemde 67 çıkıyorum kız emdiği için suyu azaltabilir um da yuzuklerim parmagima gelmiyor bacım tek umudum kızım gece uyanıp uyanıp emzirecegimGeçen gün de öyle dedin eksi geldin beee yeme bizii
Ee benim kizda ben ne zaman uyursam oyle uyuyor ki uyumuyo yatir mesela yanindan kalk yarim saat sonra tuner24 de kız uyuyor sandım şok oldum
Yeme bizi bencedeBu hafta kendimden kestim umudu sizin ellerinizden öper eksiler
Yok yavrum bu hafta yemez gece zorlayacagim en azından 100 Gr için ama bakacağım maydanoz suyu içtim sabaha ne olur göreceğiz hep beraber bugün de yordum kendimi daha fazla sismem insallahSen verirsin white yavrum
Bak çıkar tartıya atarım yok artidayim hemde 67 çıkıyorum kız emdiği için suyu azaltabilir um da yuzuklerim parmagima gelmiyor bacım tek umudum kızım gece uyanıp uyanıp emzirecegim
HahahahhahahAdam zayıf çıkmak için bebeğini emziriyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?