İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
Genelde hafta sonları temizlik yaparım artık hafta içi Birgün yapıyorum
Eee çocuk olunca biraz daha temkinli olmak lazım haklısınYa kil tuy olayi olmasa bende cok takilmam evimde kirintilar olmaz mesela.dikkat ederim ve ettiririm biseyler yerken ama saclarim.dökülüyor ehh erkeklerinde kili tuyu yoksa bende sallicam ama kizin parmaklarina dolaniyor saclarim fln rahatsiz oluyorum
Kil tüy ilk zittimEee çocuk olunca biraz daha temkinli olmak lazım haklısın
İyi aksamlarKızlar yürümicem çok dedim yine kaka yapmasını beklerken 40 dk olmuş bile suyu da son yudumları alıp günü kapatıcam hava esiyorken uyuyum diyorum. KaptanıM sakın puding muding aman hafta birincisi olacakken karambole gelme
Neden okadar erken yiyosun akşamıBabam karpuz yiyor üzüm yiyor öyle izliyorum yazık bana yazıkkkkkkk saat 4de yedim en son yazıktırrr
Iyi akşamlar canım hoşgeldinİyi aksamlar
Neden okadar erken yiyosun akşamı
Sonra boyle kivranirsinAklımda duracağına karnımda dursun diye bir laf var oyüzden
Ya aç değilim Allah sabrını veriyor ama böyle biri yerken içim gidiyor suyu da az içtim susadım yazık banaSonra boyle kivranirsin
Ya 3lt oldu olacak benimse sıcaktan suyu cok tuketiyoeum ama 3ude gecmeye korkuyorum ya odem ederse diyeYa aç değilim Allah sabrını veriyor ama böyle biri yerken içim gidiyor suyu da az içtim susadım yazık bana
Asel canim kilo aldin mi ayrildiktan sonraDünķü menüm
Sabah
Kepek ekmekli beyaz peynir biber domatesli sandviç
1fincan limonlu tarcnlı yesil cay
Ögle
Bir kase tarhana çorbas
4kask zeytin yaglı faslye 1 salatalk
Ara
Sodalı ayran iki grisini
Aksam
3 kòfte salata domates sòğüş bir dilm kepek ekmek 2.5 lt ye yakn su spor yapamadm
Ben düşün buraya geldiğimden beri hep sabit 3 yaptım ama bugün spor yoj diye içmek istemiyorum insanın canı su ister mi su istiyorum..Ya 3lt oldu olacak benimse sıcaktan suyu cok tuketiyoeum ama 3ude gecmeye korkuyorum ya odem ederse diye
Kizim ic suyla spor ne alaka tamam terle atıyorsun da isersin gider tovbe yaa :Ben düşün buraya geldiğimden beri hep sabit 3 yaptım ama bugün spor yoj diye içmek istemiyorum insanın canı su ister mi su istiyorum..
evet canım neden sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?