Orda listeye girme gibi bi durumun var mi peki? Daha cok aktifsin gibi orada sanki hani hatir icin ugruyorsan yine ugra ama menu falan ugrastirmayalim seni muhabbete herzaman bekleriz :)evet canım neden sordun
yok gülüm liste dışıyım orda ben.hem oraya yazdığımda buraya da yazıyorum zaten sadece tek fark burda bir kaç kişi muhabbet ediyor orda kızlar herkes hani sohbet halinde ondan öyle gelmiştir sanaOrda listeye girme gibi bi durumun var mi peki? Daha cok aktifsin gibi orada sanki hani hatir icin ugruyorsan yine ugra ama menu falan ugrastirmayalim seni muhabbete herzaman bekleriz :)
Ne güzel olmuşkızlar menüm
saat 11,30
1 haş yum
1 köz patlıcan
az peynir
1 biber salatalık domates
çay
saat 15,20
az tavuk haşlama
2 kaşık pirinç pilavı
salatalık domates biber
yarım avuç kuş üzümü
su 3 e tamamlarım
spor
20 dk zumba
30 dk yürüyüş
Anladimyok gülüm liste dışıyım orda ben.hem oraya yazdığımda buraya da yazıyorum zaten sadece tek fark burda bir kaç kişi muhabbet ediyor orda kızlar herkes hani sohbet halinde ondan öyle gelmiştir sana
sıkıntıysa çıkabilirim burdan ki fatimeye özellikle bir gün sordum oda sıkıntı olmadığını söyledi.ama sıkıntıysa çıkabilirim yani zaten listede değilimAnladim
Hayir sıkıntısından degil senin icin sıkıntı olmasın diye dedim orda hem burda ugrasma diye yani.yoksa bana bi zararin yok :) ama olurda orada listeye girersen haberim olsun olur musıkıntıysa çıkabilirim burdan ki fatimeye özellikle bir gün sordum oda sıkıntı olmadığını söyledi.ama sıkıntıysa çıkabilirim yani zaten listede değilim
yok benim burda bir kaç sohbetimin olduğu arkadaşlarım için giriyorum zaten gülüm.sende varsın içlerinde birde bir kaç kişi dahaHayir sıkıntısından degil senin icin sıkıntı olmasın diye dedim orda hem burda ugrasma diye yani.yoksa bana bi zararin yok :) ama olurda orada listeye girersen haberim olsun olur mu
Tamam canim problem yok ama listede olursan ozaman 2 takimda yazmaktn oturu sıkıntı olabilir :) her zaman yazabilirsin diger turlu memnun oluruz :)yok benim burda bir kaç sohbetimin olduğu arkadaşlarım için giriyorum zaten gülüm.sende varsın içlerinde birde bir kaç kişi daha
Çok içersen ödem mödem dediler amaKizim ic suyla spor ne alaka tamam terle atıyorsun da isersin gider tovbe yaa :
3u bitirdin mi bugunÇok içersen ödem mödem dediler ama
Yok İşte spor yok diye 2.750de bıraktım3u bitirdin mi bugun
Ic bi bardak dahaYok İşte spor yok diye 2.750de bıraktım
Yok içmicemmmm çok kg çıkayım mı istiyorsunIc bi bardak daha
Bende ne kadar ictigimi bilmiyorum ya kuaforden dönerken iki kucuk sise aldim 1 lt sabahta 600mllik seyle ictim birde iki uc yudum ictim olsun olsun 750ml olsun izaman daha 1.250 hakkim varYok İşte spor yok diye 2.750de bıraktım
Vucut istiyo napicuuukYok içmicemmmm çok kg çıkayım mı istiyorsun
Kizim ic suyla spor ne alaka tamam terle atıyorsun da isersin gider tovbe yaa :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?