Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Orda listeye girme gibi bi durumun var mi peki? Daha cok aktifsin gibi orada sanki hani hatir icin ugruyorsan yine ugra ama menu falan ugrastirmayalim seni muhabbete herzaman bekleriz :)
yok gülüm liste dışıyım orda ben.hem oraya yazdığımda buraya da yazıyorum zaten sadece tek fark burda bir kaç kişi muhabbet ediyor orda kızlar herkes hani sohbet halinde ondan öyle gelmiştir sana

sıkıntıysa çıkabilirim burdan ki fatimeye özellikle bir gün sordum oda sıkıntı olmadığını söyledi.ama sıkıntıysa çıkabilirim yani zaten listede değilim
Hayir sıkıntısından degil senin icin sıkıntı olmasın diye dedim orda hem burda ugrasma diye yani.yoksa bana bi zararin yok :) ama olurda orada listeye girersen haberim olsun olur mu

Hayir sıkıntısından degil senin icin sıkıntı olmasın diye dedim orda hem burda ugrasma diye yani.yoksa bana bi zararin yok :) ama olurda orada listeye girersen haberim olsun olur mu
yok benim burda bir kaç sohbetimin olduğu arkadaşlarım için giriyorum zaten gülüm.sende varsın içlerinde birde bir kaç kişi daha

yok benim burda bir kaç sohbetimin olduğu arkadaşlarım için giriyorum zaten gülüm.sende varsın içlerinde birde bir kaç kişi daha
Tamam canim problem yok ama listede olursan ozaman 2 takimda yazmaktn oturu sıkıntı olabilir :) her zaman yazabilirsin diger turlu memnun oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…