- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ya niye yiyim sizi ağlamak üzereyim sinirden için şişti nerde hata yapıyorum diye düşünüp duruyorumEe benim kizda ben ne zaman uyursam oyle uyuyor ki uyumuyo yatir mesela yanindan kalk yarim saat sonra tuner
Yeme bizi bencede
Böyle stres yaparsan kesin artı olursun kendine gelYa niye yiyim sizi ağlamak üzereyim sinirden için şişti nerde hata yapıyorum diye düşünüp duruyorum
Neydem bacım son çare gece iki kere kalkıyor hanımefendi ben saat kurdum 4 kere kalkacağım emsin faydaliAdam zayıf çıkmak için bebeğini emziriyor yaaa
Anaaa çok geç saat neden öyle yaEe benim kizda ben ne zaman uyursam oyle uyuyor ki uyumuyo yatir mesela yanindan kalk yarim saat sonra tuner
Yeme bizi bencede
Vaaay bir taşla 2 kuşNeydem bacım son çare gece iki kere kalkıyor hanımefendi ben saat kurdum 4 kere kalkacağım emsin faydali
Bence deneme yapmalarin seni sasirtiyo yani sen metoyu sasirticam derken meto seni sasirtiyo gibiYa niye yiyim sizi ağlamak üzereyim sinirden için şişti nerde hata yapıyorum diye düşünüp duruyorum
Bekleyip goreceksinKızlar benimki 10 güne kadar geliyormuş ama ne isteme konusu var ne nişan... en son ben geçtim oraları boşver dedim kızdı bir ton olacak her şey bana güven dedi bir daha da konu açılmadı... ne yapcam ben..
Bizim duzenimiz yok ondan kuzum babamiz vardiyali evde 23.15 sulari ses oluyor 30 gibi cikiyor evden yada 4 12 vardiyasinda gece 12.30 12.45te geliyor ses oluyo uykusu hafif kaciyo hemenAnaaa çok geç saat neden öyle ya
Bence deneme yapmalarin seni sasirtiyo yani sen metoyu sasirticam derken meto seni sasirtiyo gibi
Bekleyip goreceksin
Bizim duzenimiz yok ondan kuzum babamiz vardiyali evde 23.15 sulari ses oluyor 30 gibi cikiyor evden yada 4 12 vardiyasinda gece 12.30 12.45te geliyor ses oluyo uykusu hafif kaciyo hemen
Şimdi toksun olsun o kadarEki Görüntüle 2032151 alın bacım şimdi cektim
Aynen toksun cikar tabiki 67 yarin 66 gorursunEki Görüntüle 2032151 alın bacım şimdi cektim
Bende dört de yedim canım yani artı olur ama ben pazartesi 65.4 bu kadar olmaz cuma 66.5 maydanoz suyu sonuç inşallah iyi olurŞimdi toksun olsun o kadar
Merak etme eminim eksi çıkacağınaBende dört de yedim canım yani artı olur ama ben pazartesi 65.4 bu kadar olmaz cuma 66.5 maydanoz suyu sonuç inşallah iyi olur
Neden kiGozum seyiriyor
yok canım listeye girersem söylerim zaten,fatime de söylemiştiTamam canim problem yok ama listede olursan ozaman 2 takimda yazmaktn oturu sıkıntı olabilir :) her zaman yazabilirsin diger turlu memnun oluruz :)
Bilmiyorum ki dun gecede seyirdi bu sekilde pit pit atiyorNeden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?