Sabahlari ac karnina sirke ve limon ekledigim suyu iciyorum soğuk su okadar baskada birsey yapmıyorum simdilik ama dukan birasi varmis limon soda ve yesilcay ile yapiliyormus onuda denemek.istiyorum da biraz korktum tansiyonu düşürüyormuşVallaha dogru :) başka var mı böyle önerebileceğin bir şey kür vs...
Sabahlari ac karnina sirke ve limon ekledigim suyu iciyorum soğuk su okadar baskada birsey yapmıyorum simdilik ama dukan birasi varmis limon soda ve yesilcay ile yapiliyormus onuda denemek.istiyorum da biraz korktum tansiyonu düşürüyormuş
Heh yapma ozaman benimde normalde dusuktur tansiyonum 10 6 falan cikar bazen büyük 9 cikar degisebiliyo iyice yerlere sererim bide korktum o yuzdebİyi ki söyledin tansiyonu düşürüyormuş diye bende hipotansiyon var bayılıyorum limon iyi gelmiyo sarımsak falan bir ara limonlu salata yedim sarımsaklı yogurt vardı menumde oluyom sandım 6.9 düşmüştü tilt masa testinde.
Yani olur istedigin zaman
Günaydın canımGünaydın
Bizimkiler kalkamadi galiba leptin uykusundanGünaydın canım
Benim tartıda aynısını yaptı 65.4 başlayıp 65.9 bitti sonuç tabi ki 65.9 doğru gibi geldi banada bende onu paylastimKızlar günaydın benim tartı kafayı yedi her çıktığımda daha da yükseliyor rakam
Tesekkur ederimGünaydınColorayzn var onun yerine nice değişikliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?