Paylaşmym mı kilomu acep bilemedim gerçi bir ay öncesine göre 400grm almşm bilemdim simdi takmın derecesinide etkiler miHmm listede adm yok
Günaydn herkese hayrlı cumalar
Hmm listede adm yok
Tamam ozamanGünaydın canım, sana da hayırlı cumalar :)
Sen kilonu yaz ekleriz canım..
Kaçıncı etapta ayrıldığına falan da bakmamız gerek..
Paylaşmym mı kilomu acep bilemedim gerçi bir ay öncesine göre 400grm almşm bilemdim simdi takmın derecesinide etkiler mi
Dukani birak diyoruzuuuuuuuuuuuuuuuuuu hatunaaaa bak olummmm çok pis gaza getirdiniz beni yaaaa
Canim zaten ayrildigin kilodan fazlaisen listeye giremiyosunPaylaşmym mı kilomu acep bilemedim gerçi bir ay öncesine göre 400grm almşm bilemdim simdi takmın derecesinide etkiler mi
Sen benim rakibimdinnnnnn tartıl bakalımmmm
Gçen ay 70.9İzne ayrıldığın kilonun üstündeyse zaten listeye giremiyorsun canım..
O kiloyu inmen lazım..
Ama bildirim yap tabi..
Vermek zorda almak neden bukadar kolay oluyo poff haftaya inşallah girerim listeyeDukani birak diyoruz
Canim zaten ayrildigin kilodan fazlaisen listeye giremiyosun
Sıkma canını güzelim bak benden sana tavsiye benim ablam düğünden 1 ay önce Allah korusun düğünde ishal vs olmasın diye hep meyve yedi özellikle muz aklında bulunsun bayağı da zayıflamıştı gelinliği bol gelmişti düğünde böyle bir şey mi yapsan sen deTartılcam zaten canım..
Ama iyi değilim, bir duş alıp kendime geleyim, belki böylece azıcık da olsa eksi görürüm de moralim bozulmaz..
İnşallah canımVermek zorda almak neden bukadar kolay oluyo poff haftaya inşallah girerim listeye
Senin de tartıda sıkıntı olmasın hepimiz bu sabah tartın ın gazabına uğradıkkızlar adet oldum başım ağrıyor midem davul gibi kollarım da derman yoksanki savaştan çıkmışım hiç iyi değilim yaa.tartı da daha çok sıktı canımı
yok canım her zaman tartıldığım tartı.ben oğlumun gazabna uğruyorum yatmıyor çocuk gece ya saat 12 den sabah 8 e kadar 5 kere kalktı bu gece mesela.beni de bu gece yemeleri öldürecek.ağlıyorum sinirimden şuanSenin de tartıda sıkıntı olmasın hepimiz bu sabah tartın ın gazabına uğradık
Hosgeldin canim nerelerdesin sessiz sedasiz yok oldun
cok sukur iyiyim sessiz sedasiz gitmedim kiz ask olsun dedim ya memlekete gidicem uzun sure burda olamic dedim oranin cok yogun gececegini biliyodum bastan size soylemek istemistim kaptanimiz degismis ikinizde cok hos yureklisinizHoşgeldin canım :)
Kaptanımız artıkColorayzn
Ben iyi sayılırım, koşturuyorum öyle :)
Sen nasılsın ?
Canımm, sağlıkla alırsın inşaAllah kucağına..
Güzel hamilelik geçirme dilerim..
Uykusuz, yorgun :) Genel olarak iyiyim sanırım :)
Hoşbulduk canım :)
Aynen öyle, 1 ay bile değil artık..
Hem gezmekten, hem düşünüp karar vermekten öyle yoruluyorum ki..
Gezerken, alırken güzel, hoş da eve gelince halim kalmıyor :)
Canım, bu bir kaç günü alışverişe gideceğiz gibi görünüyor, hiç uğrayamam belki, haber vermiş olayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?