- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hoşgeldin canımHerkese merhaba öncelikle gruba davetiniz için teşekkür ederim. Ben 22 yaşında 160 boyunda ve 63 kilo olan zayıflamak isteyen bir kızım tartıda 69 kiloyu gördüm 7 li rakamlara bir şey kalmamıştı ve diyet yapamasam bile hareketle 66 kiloya düştüm.Tabiki bu yetmedi. İnsanların sürekli beni yaşıtlarımla kıyaslaması, yakınlarımın arkamdan ailesi gibi şişman bir kız vs. Diye konuşması beni hırslandırdı. Kendimi aynada nasıl görmek istediğimi düşündüm ve bu yola çıktım. Şu an 63 kiloyum temmuzun sonunda diyete başlamıştım hedefim tartıda 50 yi görmek
Keşke ayrı eve çıkma şansınız olsa.kapımı kapatamam ki kaynanamla beraber oturuyorum iki evde de kiracı oturuyor
eşim çok iyi bir evlat olduğu için
Kalori az olmuş yine metabolizmaniz duracak böyle.2.7 lt su (bilerek az içicem bugün)
65 dakika yürüyüş+koşu
60 squat
28 lunge
36 bacak yana kaldırma
15 saniye duvara oturma
kalkar kalmaz yarım limonla bir bardak su
9 gr çok tahıllı ekmeğe sürülmüş 10 gr fıstık ezmesi
kahvaltı
1 salatalık
2 biber
13 gr çok tahıllı ekmek
28 gr süzme peynir
3 gr fıstık
ara
20 ml süt ile nescafe
öğle
260 ml az yağlı süt+20 gr yulaf+ 3 gr tarçın+ 1 şeftali lapası
akşam
204 gr az yağlı yoğurt
3 gr pulbiber
2 gr karabiber
1 haşlanmış yumurta
2 gr keten tohumu
toplam alınan kalori 673 kcal
toplam yakılan kalori 320 kcal
Yanında hurma bulundur ve içme suyuna çubuk tarçın at.12 -14 ağustos arası regl olucam bu dönemden korkuyorum bi tek tatlı krizleriiidesteklerinize ihtiyacım var
Sende az kalori alıyorsun.Menum
Kahvalti
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
Yarim domates
Kk peynir
Yesil cay 2 fincan
Ara
Sekersiz turk kahvesi
5gr bitter
Ara
Yarim fincan süt
Yarım dilim tb ekmegi
Aksam
4kofte izgara
Salata kucuk kase
3yk yogurt
Su
2.5lt
Spor
3.5km yuruyus
Alinan kalori ~800kcal
Yakılan ~ 300kcal
Yatarkende kür var onu yapıyorum sut bal zerdecal zencefil ve tarcin
Selam kızlar gelemedim dünden beri.
Hoşgeldin canım
Keşke ayrı eve çıkma şansınız olsa.
Kalori az olmuş yine metabolizmaniz duracak böyle.
Yanında hurma bulundur ve içme suyuna çubuk tarçın at.
Sende az kalori alıyorsun.
Leeen ben 103 104 lerden geldim 88lere 69 da kötü değil hadi senin için 65 olsun boy 168Hedefin 69 muydu senin neden daha az değil ki
Seni 63e indirelim ablaLeeen ben 103 104 lerden geldim 88lere 69 da kötü değil hadi senin için 65 olsun boy 168
Böyle gidersem olacağım sana yol arkadaşıSeni 63e indirelim ablane kadar fazla grupta kalırsan bana kar benim daha 30 kg var yol arkadaşlarına ihtiyacım var
Arti cikman normal canim o yuzden uykusuzluk regl falankızlar adet oldum başım ağrıyor midem davul gibi kollarım da derman yoksanki savaştan çıkmışım hiç iyi değilim yaa.tartı da daha çok sıktı canımı
Listeye girmismiydin sen :) tabii katil aramizacok sukur iyiyim sessiz sedasiz gitmedim kiz ask olsun dedim ya memlekete gidicem uzun sure burda olamic dedim oranin cok yogun gececegini biliyodum bastan size soylemek istemistim kaptanimiz degismis ikinizde cok hos yureklisinizColorayzn tebrik ederim tekrara araniza katilmak istiyorum en acilinden
Ee ne kadar fark vsr iki tarti arasinda bilemiycezz :S nasi yapcaz kovser bunu mu baz alicaz @AKovserTartim bozuldu komsuda tartildim fotograf cekemedim o yuzden..
Gecen hafta: 84.7
Bu hafta: 84.5
Fark: 0.2
Yuzde: 0.23
Gelecek hafta heddf: 84.0
Bende ise yariyordu böylelikle uzun uykuya alistirdim.bi kez kalkar o da acikirsa.bazen hic kalkmazUyuyor gibi davransan uyandığında belki biraz durup uyur tekrar
Dosya yükle butonundan yapacaksin boyut buyuk derse kirp biraz oyle atDün kilom 63300 dü bugün 63400 ama sabah dayımlar çoluk çocuk unuttum şimdi tartıldım
Dün katılmıştım gruba haftaya hedef kilom inanması güç olsa da 61tek sıkıntım fotoğraf ekleyemiyorum resim diyorum resim urlsi diyor telefondan nasıl atıcam fotoğraf
Teşekkürler bebisiimmmm :))))Colorayzn canim harika kilo gitmis bu hafta tebrikler
Uyandığında ağlayarak uyanıyor iki gün önce Beşikten attı kendini o kadar hircinlasiyor.dr a mi gotursem pazartesi acabaUyuyor gibi davransan uyandığında belki biraz durup uyur tekrar
Puuuu reziilll senimi kırcam kızz 60 olsunSeni 63e indirelim ablane kadar fazla grupta kalırsan bana kar benim daha 30 kg var yol arkadaşlarına ihtiyacım var
Tebrikler canım maşallah nazar değmesin inşallah haftaya da böyle giderTeşekkürler bebisiimmmm :))))
Benim tartı oynak balina gibi canım ne yapsam acabaPuuuu reziilll senimi kırcam kızz 60 olsun
Yeni aldin.garantisi vardir herhalde aldigin yere geri götür.Benim tartı oynak balina gibi canım ne yapsam acaba
Insalllaaaahhh aminnnTebrikler canım maşallah nazar değmesin inşallah haftaya da böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?