- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
yok canım her zaman tartıldığım tartı.ben oğlumun gazabna uğruyorum yatmıyor çocuk gece ya saat 12 den sabah 8 e kadar 5 kere kalktı bu gece mesela.beni de bu gece yemeleri öldürecek.ağlıyorum sinirimden şuangündüz ne güzel geçiriyorum gece uykusuzluk yorgunlukta binince yemekten alamıyor insan kendini.çıldırıcam.dün bir arkadaşımla görüştüm su ver mmayı kes gece diyor su verdim yine kıyamet kopuyor mamayı verince susuyor.napıcam bilmiyorum.9 aylık oldu düzene girmei lazım halbuki
Bende bu hafta 78 im
inan oturdum koca kadın ağlıyorum artıkCanım mamayı vermeye devam ettikçe akşam da az yer nasılsa gece yiyeceğim diye. Su en iyisi yoksa hep böyle alışır sana sıkıntı çok olur. Sen yeme ama aman bak birüsü kg vermişken yazık olur. Tartı bizim de aynı tartılar ama bugün bi değişik tarıyor benim tartı da. 87.3üm normalde ama 89 bile çıktım bir ara bu sabah enteresan.
Gece çok acıkıyorsan Yoğurtlu veya sütlü kür yap onu ye başka şey yeme
Bazen duzene gec girebilir canim benin oglum 13 aylikken gecede 1 kez kalkiyordu simdi 17 aylik 2 aydir 11 de sutunu veya muhallebisini iciyor 6 da kalkiyor. Cocugun metabolizmasina gore degisiyor bence..inan oturdum koca kadın ağlıyorum artıknapıcam peki gündüz baya doyuruyorum gece yine uyanıyor.mamayı nasıl kesecem kıyamet koparıyor
Koparsın canım birkaç gün sabret birkaç gün içinde alışır eminim. Öğlen değil akşam yesin bol bol olmadı tam yatmadan önce ver mama bir biberon öyle yatsın bakalım gece ister mi yine ağlama daha çok küçükmüş geçer bu günlerinan oturdum koca kadın ağlıyorum artıknapıcam peki gündüz baya doyuruyorum gece yine uyanıyor.mamayı nasıl kesecem kıyamet koparıyor
Nasıl dukanın zamanı mı varmış öylrColorayzn bırakamam dukanı sonuna kadar gitmem lazım Aralık'ta bitiyor zaten
verdim bak mesela pirinç pilavına yoğurt kattım 12 idi yattığında saat 1 10 geçe yine kalktı ağladı.az içti ama yine uyandırdı uğraştırdı bayaBazen duzene gec girebilir canim benin oglum 13 aylikken gecede 1 kez kalkiyordu simdi 17 aylik 2 aydir 11 de sutunu veya muhallebisini iciyor 6 da kalkiyor. Cocugun metabolizmasina gore degisiyor bence..
Uyumadan once muhallebi veya corba icirirsem daha tok oluyor ve sabah daha gec uyaniyor.
Eger muhallebi veriyorsan uyumadan once yedirmeni tavsiye ederim
yatmadan önce hep yedirir yatırırım sırf güzel yatsın diye.1 kere uyansa neyse de 5 6 kere ne demek ya gece yaşıyorum resmenKoparsın canım birkaç gün sabret birkaç gün içinde alışır eminim. Öğlen değil akşam yesin bol bol olmadı tam yatmadan önce ver mama bir biberon öyle yatsın bakalım gece ister mi yine ağlama daha çok küçükmüş geçer bu günler
Uyuyor gibi davransan uyandığında belki biraz durup uyur tekraryatmadan önce hep yedirir yatırırım sırf güzel yatsın diye.1 kere uyansa neyse de 5 6 kere ne demek ya gece yaşıyorum resmen
Evet canım Aralık'ta 69 kiloNasıl dukanın zamanı mı varmış öylr
Hedefin 69 muydu senin neden daha az değil kiEvet canım Aralık'ta 69 kilo
***4. Takım 530. Etap ***
Colorayzn (79.8///%)
Mydestinyy (88.8///%)
aysglkskn (84.7///%)
sevgili8284 (96.3///%) Bildirimsiz izine ayrıldı.
bilinmeyenkullanici (89.2///%)
__Dalida__ (74.6///%)
White1989 (66.5///%)
Fitimfitsinfit (79.3///%) Hamilelik sebebiyle ayrılmak istiyor.
4. Takim Ortalaması: %
AKovser (60.8///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.2///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
Colorayzn (79.8///%)
Mydestinyy (88.8///%)
aysglkskn (84.7///%)
sevgili8284 (96.3///%) Bildirimsiz izine ayrıldı.
bilinmeyenkullanici (89.2///%)
__Dalida__ (74.6///%)
White1989 (66.5///%)
Fitimfitsinfit (79.3///%) Hamilelik sebebiyle ayrılmak istiyor.
4. Takim Ortalaması: %
AKovser (60.8///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.2///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
Dün katılmıştım gruba haftaya hedef kilom inanması güç olsa da 61tek sıkıntım fotoğraf ekleyemiyorum resim diyorum resim urlsi diyor telefondan nasıl atıcam fotoğraf
Sıkma canını güzelim bak benden sana tavsiye benim ablam düğünden 1 ay önce Allah korusun düğünde ishal vs olmasın diye hep meyve yedi özellikle muz aklında bulunsun bayağı da zayıflamıştı gelinliği bol gelmişti düğünde böyle bir şey mi yapsan sen de
cok sukur iyiyim sessiz sedasiz gitmedim kiz ask olsun dedim ya memlekete gidicem uzun sure burda olamic dedim oranin cok yogun gececegini biliyodum bastan size soylemek istemistim kaptanimiz degismis ikinizde cok hos yureklisinizColorayzn tebrik ederim tekrara araniza katilmak istiyorum en acilinden
Kilo konusunda kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum artık..
Kaç hafta oldu diyete başlayalı, ben 60-tan inemedim..
Kendimi biliyorum, rahat olamazsam kilo veremem ben..
Ama şu an rahat olamıyorum, olacak gibi de değilim zaten..
Kilo vermem de lazım, kendimden hiç memnun değilim..
Anlamadım şimdi ablam 1 ay boyunca mı meyve falan yedi ?
İshal konusunu iyi düşünmüş, ben pek olmam da işte stresten olacağı tutar Allah korusun..
Hoşgeldin canım tekrardan :)
Tabi ki aramıza dönebilirsin..
Kilonu yaz bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?