Camin darasi da olur ama fazla gelebilirdenedim onu hemen hemen aynı gelmişti sanırım 100 gram mı ne oynamıştı ama akşam unutmazsam denerim en işi 500 lük pet sular olur yada evde 750 lik cam su şişem var onu deneyeyim
Benim gibi deli gibi tartilirsan bitebilir :)Yeni aldım canım tartiyi bir ay olmadı biter mi hemen pili
Günayydın herkese nasilsinizDahlia_ kaptanim nasilsin @colorfullien yok mu
Günaydın kızlar kilo verenleri simdiden tebrik ederim. Hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya dusersiniz inş. Bende bir yıl sonra anca dönerim buralara sanırım. Sizler cooooktan mezun olmuş olursunuz... Hepinizi öpüyorum sevgiler hoscakalin
iyiyiz canım sen nasılsın
Hayirli cumalar kovserim hosgeldin. Artik zaman daraldi isler bitmez :)
Bende bilemedim o yüzden en yüksek rakamı baz aldim haksızlık olmasın diyeBilemedim
Onemli degil kuzum :) muaf deriz :)Hoşgeldin canım :)
Kaptanımız artıkColorayzn
Ben iyi sayılırım, koşturuyorum öyle :)
Sen nasılsın ?
Canımm, sağlıkla alırsın inşaAllah kucağına..
Güzel hamilelik geçirme dilerim..
Uykusuz, yorgun :) Genel olarak iyiyim sanırım :)
Hoşbulduk canım :)
Aynen öyle, 1 ay bile değil artık..
Hem gezmekten, hem düşünüp karar vermekten öyle yoruluyorum ki..
Gezerken, alırken güzel, hoş da eve gelince halim kalmıyor :)
Canım, bu bir kaç günü alışverişe gideceğiz gibi görünüyor, hiç uğrayamam belki, haber vermiş olayım..
Bı de pil.alip denerim artık bu hafta boyleBenim gibi deli gibi tartilirsan bitebilir :)
eğer içindeyse pil olabilir canımYeni aldım canım tartiyi bir ay olmadı biter mi hemen pili
Colorayzn Dahlia_
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim psikolojik olarak bayağı yorgunum bu süreçte de hiç bir şey yapmak istemiyorum hiç bir şeye değer veremiyorum beni hiç bir şey heyecanlandırmıyor
hayatım bayağı yordu beni ya da ben zayıfım neyse
bu şekilde size pek bir faydam olmayacak galiba 6 yıldır çabalıyorum ama kilo vermek şöyle dursun 1 verdiysem 2 alıyorum kendime format atmam gerektiğine karar verdim bu nedenle izniniz olursa izne ayrılmak istiyorum 1 ay kadar
Maddi manevi destek almaya ve hayatım hakkında düşünmeye karar verdim
Hakkınızı helal edin devam edemiyorum artık.
Aynennn biraz daha zayıflayalım en güzel elbiselerin içine girelimmm çok heyecanlıyım zayıflayacağım günler içinkızlar trendyolda çok güzel elbiseler varr alasım geldi birden ama durdum dur bekle biraz daha kilo ver öyle dedim de frenledim kendimi
İçinde canım pil canım sıkıldı ya pazartesi 65.4 vermemiş bı de üstüne almışım ne yedim de aldım kaçamak yapmadım spor dün hariç hergun yaptım anlamadımeğer içindeyse pil olabilir canım
Onemli degil kuzum :) muaf deriz :)
Sen benim rakibimdinnnnnn tartıl bakalımmmmTartılmaya korkuyorum..
Verdiğimi de hiç zannetmiyorum.. Hafta içi eksiydi ama umutsuzum şu an
pilini değiştir kuzumİçinde canım pil canım sıkıldı ya pazartesi 65.4 vermemiş bı de üstüne almışım ne yedim de aldım kaçamak yapmadım spor dün hariç hergun yaptım anlamadım
Günaydn herkese hayrlı cumalarSağol canım..
Haftaya benimsinnnnn
uuuuuuuuuuuuuuuuuu hatunaaaa bak olummmm çok pis gaza getirdiniz beni yaaaa
Hmm listede adm yok***4. Takım 530. Etap ***
Colorayzn (79.8///%)
Mydestinyy (88.8/88.2/0.6/%0.68)
aysglkskn (84.7///%)
sevgili8284 (96.3///%) Bildirimsiz izine ayrıldı.
bilinmeyenkullanici (89.2///%)
__Dalida__ (74.6///%)
White1989 (66.5/65,9/0,6/0,90%)
Fitimfitsinfit (79.3/79.0/0.3/%0.38) Hamilelik sebebiyle ayrılmak istiyor.
4. Takim Ortalaması: %
AKovser (60.8///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.2///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?