Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın.. Hayırlı Cumalar..
Nasılsınız ?

Dün hiç gelemedim, sabah erkenden alışverişe çıktık, eve perişan döndüm..
Sonra da biraz işim vardı, akşama kadar uğraşıp durdum..

Hayirli cumalar kovserim hosgeldin. Artik zaman daraldi isler bitmez :)

Ha ha haaaa tartı bozuk olmasa daha neler gösterirdi Allah bilir white ı da geçtim ama neyse susuyorummmm sen de vermişsin yine ama regl olmana rağmen o kadar şiş olmana rağmen sevindim cidden
Geç canım geç yaklaş şöyle bu taraflara

Geç canım geç yaklaş şöyle bu taraflara
Evet ah ah bi 70 lere insem ahhhh bayrama kadar 79u görebilir miyim acabaaa ama bu hafta hepinizin üstünde bir şeylik var. Pazartesiden bu yana 600 gr vermem çok saçma mesela senin toplam 1 haftada 600 gr fark etmen çok saçma

Evet ah ah bi 70 lere insem ahhhh bayrama kadar 79u görebilir miyim acabaaa ama bu hafta hepinizin üstünde bir şeylik var. Pazartesiden bu yana 600 gr vermem çok saçma mesela senin toplam 1 haftada 600 gr fark etmen çok saçma
O altiyuz değil yüzde yüz ama tartı aynı yerde hiç oynamadan 6 tane farklı rakam çıkartı hemde aynı dakikalar içinde

Bende tartıda sorun var bugün cikabilirsem bakacagim
Aynısı bende de oldu işte sabah kalkar kalkmaz tartıldım 87.3 sonra wcye girdim bizimkinin kusmuklarını temizledim geldim her çıkıp indğimde bi 89.2 bi 88.8 88.2 87.9 birüsü rakam gösterdi en son yine 87.3ü gördüm indim tartıdan halbuki wcye filan girdim etrafı temizledim daha da az göstermeliydim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…