- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
iyiyiz canım sen nasılsınGünaydın.. Hayırlı Cumalar..
Nasılsınız ?
Dün hiç gelemedim, sabah erkenden alışverişe çıktık, eve perişan döndüm..
Sonra da biraz işim vardı, akşama kadar uğraşıp durdum..
Günaydın.. Hayırlı Cumalar..
Nasılsınız ?
Dün hiç gelemedim, sabah erkenden alışverişe çıktık, eve perişan döndüm..
Sonra da biraz işim vardı, akşama kadar uğraşıp durdum..
Ha ha haaaa tartı bozuk olmasa daha neler gösterirdi Allah bilirmaşalllaaahh geçtin beni yaaaaa
Geç canım geç yaklaş şöyle bu taraflaraHa ha haaaa tartı bozuk olmasa daha neler gösterirdi Allah bilirwhite ı da geçtim ama neyse susuyorummmm sen de vermişsin yine ama regl olmana rağmen o kadar şiş olmana rağmen sevindim cidden
Gelen uye bulursak çağırıyoruz canimListede 8 kişiyiz ikisi gidiyor 6 kişi dalida yok ortalıkta kaldık 5 kişi çok az kişiyiz
Evet ah ah bi 70 lere insem ahhhh bayrama kadar 79u görebilir miyim acabaaa ama bu hafta hepinizin üstünde bir şeylik var. Pazartesiden bu yana 600 gr vermem çok saçma mesela senin toplam 1 haftada 600 gr fark etmen çok saçmaGeç canım geç yaklaş şöyle bu taraflara
Bende tartıda sorun var bugün cikabilirsem bakacagimHa ha haaaa tartı bozuk olmasa daha neler gösterirdi Allah bilirwhite ı da geçtim ama neyse susuyorummmm sen de vermişsin yine ama regl olmana rağmen o kadar şiş olmana rağmen sevindim cidden
Evde kgsu belli biseyi uzerine koyup yanlışlığına bakabilirsin whiteBende tartıda sorun var bugün cikabilirsem bakacagim
O altiyuz değil yüzde yüz ama tartı aynı yerde hiç oynamadan 6 tane farklı rakam çıkartı hemde aynı dakikalar içindeEvet ah ah bi 70 lere insem ahhhh bayrama kadar 79u görebilir miyim acabaaa ama bu hafta hepinizin üstünde bir şeylik var. Pazartesiden bu yana 600 gr vermem çok saçma mesela senin toplam 1 haftada 600 gr fark etmen çok saçma
evet 600 gr oda yetti yani az ama olsun verememekten iyidirHa ha haaaa tartı bozuk olmasa daha neler gösterirdi Allah bilirwhite ı da geçtim ama neyse susuyorummmm sen de vermişsin yine ama regl olmana rağmen o kadar şiş olmana rağmen sevindim cidden
Tartinin uzerine dambel varsa onlari koyevet 600 gr oda yetti yani az ama olsun verememekten iyidir
pilini değiştirO altiyuz değil yüzde yüz ama tartı aynı yerde hiç oynamadan 6 tane farklı rakam çıkartı hemde aynı dakikalar içinde
Onu denedim canım bir doğru çıkıyor bı başka rakam yani hangisi doğru kilom anlayamadım yemek yedim su içtim 2 bardak tartıya tekrar çıktım 66.8 çıktı anlamadım biseyEvde kgsu belli biseyi uzerine koyup yanlışlığına bakabilirsin white
Pardon 65.8 ciktiOnu denedim canım bir doğru çıkıyor bı başka rakam yani hangisi doğru kilom anlayamadım yemek yedim su içtim 2 bardak tartıya tekrar çıktım 66.8 çıktı anlamadım bisey
denedim onu hemen hemen aynı gelmişti sanırım 100 gram mı ne oynamıştı ama akşam unutmazsam denerim en işi 500 lük pet sular olur yada evde 750 lik cam su şişem var onu deneyeyimTartinin uzerine dambel varsa onlari koy
Aynısı bende de oldu işte sabah kalkar kalkmaz tartıldım 87.3 sonra wcye girdim bizimkinin kusmuklarını temizledim geldim her çıkıp indğimde bi 89.2 bi 88.8 88.2 87.9 birüsü rakam gösterdi en son yine 87.3ü gördüm indim tartıdan halbuki wcye filan girdim etrafı temizledim daha da az göstermeliydim anlamadımBende tartıda sorun var bugün cikabilirsem bakacagim
Yeni aldım canım tartiyi bir ay olmadı biter mi hemen pilipilini değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?