benimde bu durumdan kurtulmam lazım.dün o kadar ağladım ki bugün başım çatlıyr,yüzüm balon gibiEşim bı gece kalkmış ve mutfak dolabı in önünde oturmuş elimle iki çatalla makarna tenceresi önünde yakalamıştı adamcağız beni öyle görünce şok geçirmiş bide gözlerim kapalı yiyormusum
Gel asya düzen kuralım seninle listeye git kilonu menunu paylaş bak ben buraya geldiğimde senle aynı kilodaydik bak ben 65 oldum sen niye olmayasın ki bu senin elindeiyiki varsınızdün yengemi insan bildimde öyle dertleştim dedim ne güzel kilo verdim hem misafir hem gece yatamayınca aldım yine.dönmüş diyor önce misafir diyordun şimdide oğlanın yatmamasını mı bahane ediyorsun şok oldum.dedim ki kilo vermeyi isteyen benim kimse kafama silah dayamıyor bahane niye arayayım ki.sonra kestim 10 dk sonrada kalktım.sen insan bilip derdini paylaşıyorsun yılan gibi sokuyor lar yaa
Alarm al canım 5 TL mi ne yapıyorsun gece yatarken tak o çalınca ben ne yapıyorum diyip su içip geri yatıyordumbenimde bu durumdan kurtulmam lazım.dün o kadar ağladım ki bugün başım çatlıyr,yüzüm balon gibi
Ben her gün 4 tane patates kızartıp yiyordum inan bizimkiler bu patatesler ne çabuk bitiyor diyorlardı şimdi patates haftalarca poşette bekliyor.Eşim bı gece kalkmış ve mutfak dolabı in önünde oturmuş elimle iki çatalla makarna tenceresi önünde yakalamıştı adamcağız beni öyle görünce şok geçirmiş bide gözlerim kapalı yiyormusum
Kendine depresyondayım dersen öylr olursun cidden kendini iyi hissedersen iyi olursun. Ben iyiyim demen lazım güçlü bir şekilde beb iyiyim ben iyiyim. Diyetten önce sen beni görseydin makine mühendisliği okuyorum okul oldu 7 sene herkes üstüme geliyor salak muamelesi yapıyor eve kapandım bayramda kapı dışarı çıkmadım erkek arkadaşım uzakta görev yapıyor kamera açamadım utandım kilo aldığımı görsün istemedim fotoğraf atarken photoshop yaptım birüsü şey.. kendimizi iyi hissetmeye başlayıp hayatın kontrolünü elimize alınca işler ama o kadar güzel bir hal alıyor ki. 87 kg de olsam kendimi şu an senin profil resmindeki kız gibi hissediyorum sana yemin ederim. Biraz silkinip kendine gelmeye ihtiyacın varaynen öyle.sabah uyanıyorum ya
suçluluk duygusundan pişmanlıktan ölecem resmen.dün sabah ağla ağla gözlerim balon oldu.sonra neti açtım okudum.depresyon belirtisi birde uykusuzluk sebep oluyormuş,her ikiside var bende
kız varya zihnimi okudun yemin ederim.dün yemin ettim daha da etrafta kimseye diyet bilmem ne hiç bir şekilde söylemicem.söz verdim kendime gece de tuttum kendimiYok yok özellikle konu kilo olunca herkes aramızdan önce şeyler diyor ki aman aman. Yiyor yiyor sonra bahane buluyor işte bundan adam olmaz. Bu insanlar kilo olunca söz konusu çok çok acımasızlar. Bu çok incitici. Beni de her gören gizem ne güzel zayıftın çok güzeldin çok kg aldın diyorlar şimdi çirkin miyim ? Sonra işte herkeste diyet yapıyorum diyince bir spor hocası diyetisyen edası. Kimseye kilo veriyorum dememek lazım. Çok bilmiş kesiliyor herkes. Sırf böyle insanlar için kendimize olan özgüvenimizi arttırmamız lazım
çarşıya çıkabilirsem bugün yarın alacamAlarm al canım 5 TL mi ne yapıyorsun gece yatarken tak o çalınca ben ne yapıyorum diyip su içip geri yatıyordum
Ben hiç kimseye söylemedim eşimin dikkat ettiği mi sanıyor spor yaptığından bile haberi yok sadece bı arkadaşım biliyor oda bana çok destek oluyor zatenkız varya zihnimi okudun yemin ederim.dün yemin ettim daha da etrafta kimseye diyet bilmem ne hiç bir şekilde söylemicem.söz verdim kendime gece de tuttum kendimi
Ben en yakınlarım hariç kimseyle Paylaşmadım. En yakınlarım da zaten zamanında 25 kg verdiğim için sen yaparsın diye ilk günden beri gazladılar beni sen niyetlendin mi devamı geliypr diye. Ama onun dışında akrabalarıma bile söylemedim. Anaannem kiloya çok takılır inan tüm yaz ankaraya tıkıldım mis gibi deniz kenarına gidip tatil yapmak varken anaannemlerin yanında akrabalar ne der kiloma diye ankarada kaldım insanlar bizi bu hale sokuyor. Bak annem kimseye demedi aylarca dukan yaptı kilo vermişsin diyenlere aaa öyle mi farkında değilim dedi ve kimse psikolojisini bozamadı en güzeli de bu. Geceleri gitme dolaba al bir alarm white ın dediği gibi çocuk uyancak diyw zaten açamazsın dolabıkız varya zihnimi okudun yemin ederim.dün yemin ettim daha da etrafta kimseye diyet bilmem ne hiç bir şekilde söylemicem.söz verdim kendime gece de tuttum kendimi
Biz o alarmdan evin kapısına takmıştık çilingirlerde de satılıyor canımçarşıya çıkabilirsem bugün yarın alacam
bende öyle yapıcam.kilo verincede aa ne kadar zayıflamışsın diye tepki veriyorlardı o lafları yedirecem onlaraBen hiç kimseye söylemedim eşimin dikkat ettiği mi sanıyor spor yaptığından bile haberi yok sadece bı arkadaşım biliyor oda bana çok destek oluyor zaten
Bı milyoncular var ya hani onlarda bile var iki hafta yeterli oluyor ondan sonra otomatik olarak dolaba yonlenmiyorsun bide ben suyumu hep aynı yere koyuyorumçarşıya çıkabilirsem bugün yarın alacam
Aynen öyle ben geçen bayram 4 aylık bebegimle kamyon tekeri gibisin lafını yedim hemde ev dolu misafirle erkekli kadınlı bayrama az kaldı hadi bayrama eksi 4 gelsin senden ve canım kilo verememekte depresyon yapıyor çünkü o bedende mutlu degilsinbende öyle yapıcam.kilo verincede aa ne kadar zayıflamışsın diye tepki veriyorlardı o lafları yedirecem onlara
öyle yapıcam.aslında 17 kiloyu verdiğimde de öyle yaptım öyle mi deyip geçiyordum işte istikrarımı bozdum aptal gibi.olan yine bana olduBen en yakınlarım hariç kimseyle Paylaşmadım. En yakınlarım da zaten zamanında 25 kg verdiğim için sen yaparsın diye ilk günden beri gazladılar beni sen niyetlendin mi devamı geliypr diye. Ama onun dışında akrabalarıma bile söylemedim. Anaannem kiloya çok takılır inan tüm yaz ankaraya tıkıldım mis gibi deniz kenarına gidip tatil yapmak varken anaannemlerin yanında akrabalar ne der kiloma diye ankarada kaldım insanlar bizi bu hale sokuyor. Bak annem kimseye demedi aylarca dukan yaptı kilo vermişsin diyenlere aaa öyle mi farkında değilim dedi ve kimse psikolojisini bozamadı en güzeli de bu. Geceleri gitme dolaba al bir alarm white ın dediği gibi çocuk uyancak diyw zaten açamazsın dolabı
aa var o hemen köşede.ne bu alarmın adı peki nasıl kullanıcamBı milyoncular var ya hani onlarda bile var iki hafta yeterli oluyor ondan sonra otomatik olarak dolaba yonlenmiyorsun bide ben suyumu hep aynı yere koyuyorum
Sen bak gel katıl aramıza düzenli olarak. İnan ben bu grup olmasa birçok şeyi yer içerdim i. Kilo verirdim elbet ams dondurma da yerdim fırında patates de. Bu grup sayesinde patates pirinç kapalı gıda görünce cin görmüşe dönüyorumöyle yapıcam.aslında 17 kiloyu verdiğimde de öyle yaptım öyle mi deyip geçiyordum işte istikrarımı bozdum aptal gibi.olan yine bana oldu
Hırsız alarmı canım kapıya takılıyor normaldeaa var o hemen köşede.ne bu alarmın adı peki nasıl kullanıcam
O lafı kim dedi abla sana ya sen durmazsın ağızlarının payını vermedin miAynen öyle ben geçen bayram 4 aylık bebegimle kamyon tekeri gibisin lafını yedim hemde ev dolu misafirle erkekli kadınlı bayrama az kaldı hadi bayrama eksi 4 gelsin senden ve canım kilo verememekte depresyon yapıyor çünkü o bedende mutlu degilsin
Altında yapışkan var canım çocuk alarmı deniyor bazı yerlerde bazılarında hirsiz alarm diye satıyor kapısını açınca alarm ötüyoraa var o hemen köşede.ne bu alarmın adı peki nasıl kullanıcam
Normaldir white var burdaSen bak gel katıl aramıza düzenli olarak. İnan ben bu grup olmasa birçok şeyi yer içerdim i. Kilo verirdim elbet ams dondurma da yerdim fırında patates de. Bu grup sayesinde patates pirinç kapalı gıda görünce cin görmüşe dönüyorumburanın çok faydası olıyor gerçekten
Durmak zorunda kaldım canım eşimin arkadaşları vardı kavga çıkar diye sustum görümcem dedi ama bu bayram alacak ağzının payınıO lafı kim dedi abla sana ya sen durmazsın ağızlarının payını vermedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?