Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimde bu durumdan kurtulmam lazım.dün o kadar ağladım ki bugün başım çatlıyr,yüzüm balon gibi

Gel asya düzen kuralım seninle listeye git kilonu menunu paylaş bak ben buraya geldiğimde senle aynı kilodaydik bak ben 65 oldum sen niye olmayasın ki bu senin elinde

Ben her gün 4 tane patates kızartıp yiyordum inan bizimkiler bu patatesler ne çabuk bitiyor diyorlardı şimdi patates haftalarca poşette bekliyor.

Kendine depresyondayım dersen öylr olursun cidden kendini iyi hissedersen iyi olursun. Ben iyiyim demen lazım güçlü bir şekilde beb iyiyim ben iyiyim. Diyetten önce sen beni görseydin makine mühendisliği okuyorum okul oldu 7 sene herkes üstüme geliyor salak muamelesi yapıyor eve kapandım bayramda kapı dışarı çıkmadım erkek arkadaşım uzakta görev yapıyor kamera açamadım utandım kilo aldığımı görsün istemedim fotoğraf atarken photoshop yaptım birüsü şey.. kendimizi iyi hissetmeye başlayıp hayatın kontrolünü elimize alınca işler ama o kadar güzel bir hal alıyor ki. 87 kg de olsam kendimi şu an senin profil resmindeki kız gibi hissediyorum sana yemin ederim. Biraz silkinip kendine gelmeye ihtiyacın var

kız varya zihnimi okudun yemin ederim.dün yemin ettim daha da etrafta kimseye diyet bilmem ne hiç bir şekilde söylemicem.söz verdim kendime gece de tuttum kendimi

kız varya zihnimi okudun yemin ederim.dün yemin ettim daha da etrafta kimseye diyet bilmem ne hiç bir şekilde söylemicem.söz verdim kendime gece de tuttum kendimi
Ben hiç kimseye söylemedim eşimin dikkat ettiği mi sanıyor spor yaptığından bile haberi yok sadece bı arkadaşım biliyor oda bana çok destek oluyor zaten

Ben en yakınlarım hariç kimseyle Paylaşmadım. En yakınlarım da zaten zamanında 25 kg verdiğim için sen yaparsın diye ilk günden beri gazladılar beni sen niyetlendin mi devamı geliypr diye. Ama onun dışında akrabalarıma bile söylemedim. Anaannem kiloya çok takılır inan tüm yaz ankaraya tıkıldım mis gibi deniz kenarına gidip tatil yapmak varken anaannemlerin yanında akrabalar ne der kiloma diye ankarada kaldım insanlar bizi bu hale sokuyor. Bak annem kimseye demedi aylarca dukan yaptı kilo vermişsin diyenlere aaa öyle mi farkında değilim dedi ve kimse psikolojisini bozamadı en güzeli de bu. Geceleri gitme dolaba al bir alarm white ın dediği gibi çocuk uyancak diyw zaten açamazsın dolabı

Ben hiç kimseye söylemedim eşimin dikkat ettiği mi sanıyor spor yaptığından bile haberi yok sadece bı arkadaşım biliyor oda bana çok destek oluyor zaten
bende öyle yapıcam.kilo verincede aa ne kadar zayıflamışsın diye tepki veriyorlardı o lafları yedirecem onlara

bende öyle yapıcam.kilo verincede aa ne kadar zayıflamışsın diye tepki veriyorlardı o lafları yedirecem onlara
Aynen öyle ben geçen bayram 4 aylık bebegimle kamyon tekeri gibisin lafını yedim hemde ev dolu misafirle erkekli kadınlı bayrama az kaldı hadi bayrama eksi 4 gelsin senden ve canım kilo verememekte depresyon yapıyor çünkü o bedende mutlu degilsin

öyle yapıcam.aslında 17 kiloyu verdiğimde de öyle yaptım öyle mi deyip geçiyordum işte istikrarımı bozdum aptal gibi.olan yine bana oldu

öyle yapıcam.aslında 17 kiloyu verdiğimde de öyle yaptım öyle mi deyip geçiyordum işte istikrarımı bozdum aptal gibi.olan yine bana oldu
Sen bak gel katıl aramıza düzenli olarak. İnan ben bu grup olmasa birçok şeyi yer içerdim i. Kilo verirdim elbet ams dondurma da yerdim fırında patates de. Bu grup sayesinde patates pirinç kapalı gıda görünce cin görmüşe dönüyorum buranın çok faydası olıyor gerçekten

O lafı kim dedi abla sana ya sen durmazsın ağızlarının payını vermedin mi

Normaldir white var burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…