Aa ne oldu çocuktan dolayı mı böyle oldunselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Hayırdır inşallah canımselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Aa ne oldu çocuktan dolayı mı böyle oldun
tüm yaz evde geçti 2 ay neredeyse ailesi yüzünden kavgamız hiç bitmedi diyeti yapamadım kilo aldım,misafirler 25 gün anamı ağlattı.üstüne maddi sıkıntımız oldu yazın başından bu yana.oğlan gece hiçç yatmıyor.tükendiğimi hissediyorum.elimde bomboş kavga dövüş le gecen yorgun bir yaz varHayırdır inşallah canım
çalışıyorum diyeeNedenmiş o
Canım oğlunun huzursuzluğu evde misafir olmasından düzeni bozulmuştur pedolog yardımı al ben oğlum için alıyorum ve çok işe yaradı devlet hastanesin deki doktor iyi maddi durumun yoksa ben 4 yıldır uyku sorunu yaşıyorum oğlumla ama artık azalıyor gündüz dışarı çıkar oyun oyna onla ona olan sevgini belli ettüm yaz evde geçti 2 ay neredeyse ailesi yüzünden kavgamız hiç bitmedi diyeti yapamadım kilo aldım,misafirler 25 gün anamı ağlattı.üstüne maddi sıkıntımız oldu yazın başından bu yana.oğlan gece hiçç yatmıyor.tükendiğimi hissediyorum.elimde bomboş kavga dövüş le gecen yorgun bir yaz var
Uykusuzluk depresyon a yol açıyor gece kalkıp yeme alışkanlığım benimde vardım oğlundan dolayı ama gerçektende bı karar verdim ben bu kilo ile yaşamak istemiyorum dedim gece kalkıp hala kendimi mutfakta buluyorum su içip yatıyorumselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
onunda benimde düzenimiz bozuldu büyük ihtimal götürücem dr a.böyle hiç halim kalmıyor,kendimi bitmiş sanki dünya durmuş gibi hissediyorumCanım oğlunun huzursuzluğu evde misafir olmasından düzeni bozulmuştur pedolog yardımı al ben oğlum için alıyorum ve çok işe yaradı devlet hastanesin deki doktor iyi maddi durumun yoksa ben 4 yıldır uyku sorunu yaşıyorum oğlumla ama artık azalıyor gündüz dışarı çıkar oyun oyna onla ona olan sevgini belli et
ya inan ki kalkıp mutfağa gittiğim an yok zihnimde birden kendimi yemek yerken buluyorumUykusuzluk depresyon a yol açıyor gece kalkıp yeme alışkanlığım benimde vardım oğlundan dolayı ama gerçektende bı karar verdim ben bu kilo ile yaşamak istemiyorum dedim gece kalkıp hala kendimi mutfakta buluyorum su içip yatıyorum
Kesinlikle götür çok işe yarıyor inan onun iyi olması için önce senin iyi olman lazımonunda benimde düzenimiz bozuldu büyük ihtimal götürücem dr a.böyle hiç halim kalmıyor,kendimi bitmiş sanki dünya durmuş gibi hissediyorumtümm sevgimi veriyorum tüm gün ona zaman ayırıyorum.yeterki o iyi olsun
Ben dambıllarımı 5 tlye aldım canım bant da 10 12 tl filanDambıl ve egzersiz bandı seti var mı bildiginiz plates topum var ama fitness kartlarında kullanılmıyor egzersiz bandı ile göğüs sırt dambılla kol calıstırabilecegim kartları var fiyatı uygun var mı dambılla egzersiz bandı?
Aynı durum bende de vardım Koçtaş alarm aldım gece takıyorsun alışınca ya kadar şimdi artık gerek kalmadı sende alarm tak istersen açınca bı ötüyor aklın çıkıyor hemen kapatıyorsunya inan ki kalkıp mutfağa gittiğim an yok zihnimde birden kendimi yemek yerken buluyorum
tüm yaz evde geçti 2 ay neredeyse ailesi yüzünden kavgamız hiç bitmedi diyeti yapamadım kilo aldım,misafirler 25 gün anamı ağlattı.üstüne maddi sıkıntımız oldu yazın başından bu yana.oğlan gece hiçç yatmıyor.tükendiğimi hissediyorum.elimde bomboş kavga dövüş le gecen yorgun bir yaz var
Sana bir şey diyim mi 1 ay önce evdekiler evden gitse de yemek yesem doyasıya siye bekliyordum gittikleri anda hemen yemek yiyor markete gidip abur cuburlar alıyordum. Bir anda her şeyim değişti kendine fırsat versen yemek yemediğin reddettiğin her an kendinle gurur duyacaksın sabretmen lazım biraz yemek yedikce psikolojik çöküntün artıyor psikolojik çöküntün arttıkça yemek yiyorsunya inan ki kalkıp mutfağa gittiğim an yok zihnimde birden kendimi yemek yerken buluyorum
iyiki varsınızCanım sıkma canını elbet hallolur sıkıntılar bebek küçük daha eşinle de çocuk küçükken olur ötle şeyler. Hiçvir zaman boşa geçmiş zaman değildir. Kilonu da katılımını arttırarak biz sana yardımcı oluruz el birliği ile kilolarımızı veririz
Eşim bı gece kalkmış ve mutfak dolabı in önünde oturmuş elimle iki çatalla makarna tenceresi önünde yakalamıştı adamcağız beni öyle görünce şok geçirmiş bide gözlerim kapalı yiyormusumSana bir şey diyim mi 1 ay önce evdekiler evden gitse de yemek yesem doyasıya siye bekliyordum gittikleri anda hemen yemek yiyor markete gidip abur cuburlar alıyordum. Bir anda her şeyim değişti kendine fırsat versen yemek yemediğin reddettiğin her an kendinle gurur duyacaksın sabretmen lazım biraz yemek yedikce psikolojik çöküntün artıyor psikolojik çöküntün arttıkça yemek yiyorsun
suçluluk duygusundan pişmanlıktan ölecem resmen.dün sabah ağla ağla gözlerim balon oldu.sonra neti açtım okudum.depresyon belirtisi birde uykusuzluk sebep oluyormuş,her ikiside var bendeSana bir şey diyim mi 1 ay önce evdekiler evden gitse de yemek yesem doyasıya siye bekliyordum gittikleri anda hemen yemek yiyor markete gidip abur cuburlar alıyordum. Bir anda her şeyim değişti kendine fırsat versen yemek yemediğin reddettiğin her an kendinle gurur duyacaksın sabretmen lazım biraz yemek yedikce psikolojik çöküntün artıyor psikolojik çöküntün arttıkça yemek yiyorsun
iyiki varsınızdün yengemi insan bildimde öyle dertleştim dedim ne güzel kilo verdim hem misafir hem gece yatamayınca aldım yine.dönmüş diyor önce misafir diyordun şimdide oğlanın yatmamasını mı bahane ediyorsun şok oldum.dedim ki kilo vermeyi isteyen benim kimse kafama silah dayamıyor bahane niye arayayım ki.sonra kestim 10 dk sonrada kalktım.sen insan bilip derdini paylaşıyorsun yılan gibi sokuyor lar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?