- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Valla swn olmasan ben böyle olmazdım. Patates de yerdim arada bir hakkımdır diye kaçamak da yapardım. Dün akşam mesela içim elvermedi kahveyi bir damla sütle içtim saat geç oldu diye ooo beb günde full sütlü 3 3 4 tsne kahve içerdim buraya gelmeden önceNormaldir white var burda
Bende ilk başlarda senin üstüne çok gidiyorum diye vicdan azabı çektim hep ama ne bileyim ben kilolu bı gelin oldum senin öyle ananı istemedim sende kendimi gördüm galiba benim yaptığım hatayı yapmanı istemedim galiba ama yine kırdıysam özür dilerimValla swn olmasan ben böyle olmazdım. Patates de yerdim arada bir hakkımdır diye kaçamak da yapardım. Dün akşam mesela içim elvermedi kahveyi bir damla sütle içtim saat geç oldu diye ooo beb günde full sütlü 3 3 4 tsne kahve içerdim buraya gelmeden önce
Bu görümceler ne şeytan ya. Kendisi sanki Adriana Lima. Kimsin sen de millete laf ediyorsun. Bu zihniyeti hiç anlamıyorum ben ya. Zayıf olduğum çok zayıf olduğum dönemlerde bile kimseye böyle demedim beb kilo almışım diyen kişilere bile Hayır canım iyisin ben fark etmedim kilo aldığını dedim. Bu insanlar neden böyle acımasızlar söz konusu kilo olunca bize pislik gibi bakıyorlar. Toplumdan dışlıyorlar. Eniştem ben genç kız olana kadar bana hep balina derdi mesela hiç unutmam. Ablamla ne zaman tartışmaya girsek ayı derdi. AnneM anca k.ç büyüt derdi. Bunların hepsi çok çok incitici hep bir yerimde kalacak hepsi.Durmak zorunda kaldım canım eşimin arkadaşları vardı kavga çıkar diye sustum görümcem dedi ama bu bayram alacak ağzının payını
Deli misin ne kırması aklım başıma geldi sayende. Şu an bu kadar iyi gidiyorsam sebebi sensin ciddiyim. Benim en büyük korkum kilolu gelin olmak. Hele ailesi ile tanışınca baktım o aileye balıketli gelin bile gidilmez. Annesi kardeşi halalar teyzeler 34 beden manken gibiler. Yavaş yavaş özgüvenim yerine geliyor vebu senin sayende asla kalbimi kırmadınBende ilk başlarda senin üstüne çok gidiyorum diye vicdan azabı çektim hep ama ne bileyim ben kilolu bı gelin oldum senin öyle ananı istemedim sende kendimi gördüm galiba benim yaptığım hatayı yapmanı istemedim galiba ama yine kırdıysam özür dilerim
İstediğin kiloya inince yersin mesala 500 Gr mi aldın bı daha ki hafta dikkat eder verirsin ama şimdi bu kilonun üstüne 500 Gr gelince moral düşüyor ben hep bunu düşünerek kaçamak yapma hakkı tanımadım kendimeValla swn olmasan ben böyle olmazdım. Patates de yerdim arada bir hakkımdır diye kaçamak da yapardım. Dün akşam mesela içim elvermedi kahveyi bir damla sütle içtim saat geç oldu diye ooo beb günde full sütlü 3 3 4 tsne kahve içerdim buraya gelmeden önce
İstediğin kiloya inince yersin mesala 500 Gr mi aldın bı daha ki hafta dikkat eder verirsin ama şimdi bu kilonun üstüne 500 Gr gelince moral düşüyor ben hep bunu düşünerek kaçamak yapma hakkı tanımadım kendime
İşte hepsi seni motive etsin obez olmak bı hastalık bizim suçumuz da metonun da bunu bile bile yapiyorlarBu görümceler ne şeytan ya. Kendisi sanki Adriana Lima. Kimsin sen de millete laf ediyorsun. Bu zihniyeti hiç anlamıyorum ben ya. Zayıf olduğum çok zayıf olduğum dönemlerde bile kimseye böyle demedim beb kilo almışım diyen kişilere bile Hayır canım iyisin ben fark etmedim kilo aldığını dedim. Bu insanlar neden böyle acımasızlar söz konusu kilo olunca bize pislik gibi bakıyorlar. Toplumdan dışlıyorlar. Eniştem ben genç kız olana kadar bana hep balina derdi mesela hiç unutmam. Ablamla ne zaman tartışmaya girsek ayı derdi. AnneM anca k.ç büyüt derdi. Bunların hepsi çok çok incitici hep bir yerimde kalacak hepsi.
Zaten ailede varsa genetik yapın uygun oluyor en büyük sıkıntı da orada başlıyor dikkat edince herşey yoluna giriyorAynen hem tadını unutmak daha iyi bazı şeylerin. Bende patates ve kola bağımlılığı varvardı kaçamak yapsam tadlarını unutamazdım arrık aklıma bile gelmiyor yanıMDA neler yiyorlar da bir parmak bile alıp tadına bakmıyorum zayıflayınca da çok dikkat edicem artık tüm ailem kilolu kilo almaya çok meyilliyiz kardeşim erkek olmasına rağmen o kadar dikkat eder ki 1 gün cips yediyse 2 gün ağzına adamakıllı yemek koymaz çünkü o da biliyor kilo almaya meyilli olduğunu
Inşallah kurtuluruz bir an önce bu yüklerden. Tlc kanalı var mı televizyonunda orada bir program var 300 kglık insanları anlatıyor acayip motive ediciZaten ailede varsa genetik yapın uygun oluyor en büyük sıkıntı da orada başlıyor dikkat edince herşey yoluna giriyor
Arkadaslar gerekli seyleri söylemiş asyam zaten.zor bi surec gecirdigin surec ama kendini salmaselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Valla kuzum ben yapmaya calisicam yinede ama yapamazsam kusura bakma pazardan yeni geldim tam 10km yurumusumBebitolar ben dışarı çıkıcam akşam yemeğimi yiyip geç gelirim beni etiketlersiniz günün sporunu yazarken gelince hemen sonuçları yazarım
Uygun oluyor dambel fln ama bandi.bilmiyorum ben set olarak almistim pilates seti icinde vardi bantDambıl ve egzersiz bandı seti var mı bildiginiz plates topum var ama fitness kartlarında kullanılmıyor egzersiz bandı ile göğüs sırt dambılla kol calıstırabilecegim kartları var fiyatı uygun var mı dambılla egzersiz bandı?
O lafı kim dedi abla sana ya sen durmazsın ağızlarının payını vermedin mi
Arkadaslar gerekli seyleri söylemiş asyam zaten.zor bi surec gecirdigin surec ama kendini salmaselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Valla kuzum ben yapmaya calisicam yinede ama yapamazsam kusura bakma pazardan yeni geldim tam 10km yurumusumBebitolar ben dışarı çıkıcam akşam yemeğimi yiyip geç gelirim beni etiketlersiniz günün sporunu yazarken gelince hemen sonuçları yazarım
Uygun oluyor dambel fln ama bandi.bilmiyorum ben set olarak almistim pilates seti icinde vardi bantDambıl ve egzersiz bandı seti var mı bildiginiz plates topum var ama fitness kartlarında kullanılmıyor egzersiz bandı ile göğüs sırt dambılla kol calıstırabilecegim kartları var fiyatı uygun var mı dambılla egzersiz bandı?
O lafı kim dedi abla sana ya sen durmazsın ağızlarının payını vermedin mi
Merhaba canim hosgeldin sen nasılsınMerhaba kızlar napıyorsunuz :)
Arkadaslar gerekli seyleri söylemiş asyam zaten.zor bi surec gecirdigin surec ama kendini salma
Valla kuzum ben yapmaya calisicam yinede ama yapamazsam kusura bakma pazardan yeni geldim tam 10km yurumusumbamya aldim kislik onlari temizleyip dizicem kurutmak icin biraz ugrastirici ama vaktim kalirsa kesin yapicam
Uygun oluyor dambel fln ama bandi.bilmiyorum ben set olarak almistim pilates seti icinde vardi bant
Dimii nasi cirkefsinn sennWhiteblacklife :)
Yatmiyorum kiz yatarsam yaparim zatii bamya ayiklicuuun simdi gorusuruuuuzzBaşkannnn ayıp olıyor yattığın yerden yap 5 10 tane bak ben sabah yatakta yaptım bi o kadar. Zaten dışarı çıkıcam birazdan yemeğimi yiyip taa gece gelicem yap birkaç tane de olsa ayıp etmeee
Merhaba canim hosgeldin sen nasılsın
tüm yaz evde geçti 2 ay neredeyse ailesi yüzünden kavgamız hiç bitmedi diyeti yapamadım kilo aldım,misafirler 25 gün anamı ağlattı.üstüne maddi sıkıntımız oldu yazın başından bu yana.oğlan gece hiçç yatmıyor.tükendiğimi hissediyorum.elimde bomboş kavga dövüş le gecen yorgun bir yaz var
2 tane bile yapmazsan çok pis küserimYatmiyorum kiz yatarsam yaparim zatii bamya ayiklicuuun simdi gorusuruuuuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?